PsyTrancer 14 Μαίου 2010 #1 Share 14 Μαίου 2010 Σημερα για πρωτη φορα ,ειπα να βγαλω καμια φωτογραφια κ αυτες, μιας κ τοσο καιρο μονο της red cherry κυνηγουσα! Τα ταπεινα μου αποτελεσματα... κ 2 με περιγραμμα πειραματικά..Ναι το ειδα αλλου-μ'αρεσε κ το εκανα κ εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Μαίου 2010 #2 Share 14 Μαίου 2010 Kαι αυτες το ιδιο ωραιες με τις red cherry!! Το καθε ειδος ομως εχει τον δικο του χαρακτηρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 14 Μαίου 2010 Author #3 Share 14 Μαίου 2010 Το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πανεμορφα πλασματα αλλα κ πολυ χρησιμα σε ενα ενυδρειο! Τις προτείνω χωρις δευτερη σκεψη σε οποιον εχει ενυδρειο με καταλληλες συνθηκες για αυτες(παραμετρους νερου αλλα κ συγκατοίκους)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Μαίου 2010 #4 Share 14 Μαίου 2010 (edited) Επισης το ωραιο με αυτες τις γαριδες ειναι οτι αμα βαλεις χερι μεσα στο ενυδρειο θα ερθουν και θα σε πειραξουν!! Δεν φοβουνται!!! Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 14 Μαίου 2010 #5 Share 14 Μαίου 2010 Επισης το ωραιο με αυτες τις γαριδες ειναι οτι αμα βαλεις χερι μεσα στο ενυδρειο θα ερθουν και θα σε πειραξουν!! Δεν φοβουνται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 14 Μαίου 2010 Author #6 Share 14 Μαίου 2010 Ωραιες στιγμες ανταμοιβής .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 14 Μαίου 2010 #7 Share 14 Μαίου 2010 Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 15 Μαίου 2010 #8 Share 15 Μαίου 2010 Ενταξει!! και αυτες σε πειραζουν αλλα εγω απο τις amano μονο το εχω παθει!! Αλλα οι red cherry ειναι καινουριες οποτε....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
birgin30 23 Μαίου 2010 #9 Share 23 Μαίου 2010 φοβερες φωτο....να και η αμανο μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 13 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 13 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος