ReBeLoS 16 Ιουνίου 2010 #101 Share 16 Ιουνίου 2010 Biotodoma cupido Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 16 Ιουνίου 2010 Author #102 Share 16 Ιουνίου 2010 (edited) Biotodoma cupido αγοράστηκαν σαν F1 (αν ειναι αλήθεια) και έχω φάει τον τοπο για 3 ακόμα αλλα δεν........ νιντάλ κανε κάτι ρε αγορίνα με εκεινο τον τυπο που ξέρεις....... Μπλέχερα νομίζω οτι τον λένε γιατι σε όσους έχω πάει όλο παραγγελία μου κανουν..... δεν υπάρχουν πουθενα...... Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2010 - hary Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Ιουνίου 2010 #103 Share 16 Ιουνίου 2010 Biotodoma cupido αγοράστηκαν σαν F1 (αν ειναι αλήθεια) και έχω φάει τον τοπο για 3 ακόμα αλλα δεν........ νιντάλ κανε κάτι ρε αγορίνα με εκεινο τον τυπο που ξέρεις....... Μπλέχερα νομίζω οτι τον λένε γιατι σε όσους έχω πάει όλο παραγγελεία μου κανουν..... δεν υπάρχουν πουθενα...... Το τελικο μεγεθος τους πιο ειναι Χαρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Ιουνίου 2010 #104 Share 16 Ιουνίου 2010 Biotodoma cupido αγοράστηκαν σαν F1 (αν ειναι αλήθεια) και έχω φάει τον τοπο για 3 ακόμα αλλα δεν........ νιντάλ κανε κάτι ρε αγορίνα με εκεινο τον τυπο που ξέρεις....... Μπλέχερα νομίζω οτι τον λένε γιατι σε όσους έχω πάει όλο παραγγελία μου κανουν..... δεν υπάρχουν πουθενα...... Μην ασχολεισαι με τον τυπο.... ο τυπος ειναι ασχετος!!! Το επιβεβαιωνουν οι εμπειροι ελληνες δισκαδες!!! Ρε συ.... σα ραμιρεζι ειναι!!! Τι εννοεις με το f1 Χαρη? Εξηγησε και σε μας τους ασχετους και νεους χομπιστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουνίου 2010 #105 Share 16 Ιουνίου 2010 Μην ασχολεισαι με τον τυπο.... ο τυπος ειναι ασχετος!!! Το επιβεβαιωνουν οι εμπειροι ελληνες δισκαδες!!! Ρε συ.... σα ραμιρεζι ειναι!!! Τι εννοεις με το f1 Χαρη? Εξηγησε και σε μας τους ασχετους και νεους χομπιστες... Formula 1 ρε................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 16 Ιουνίου 2010 Author #106 Share 16 Ιουνίου 2010 (edited) Το τελικο μεγεθος τους πιο ειναι Χαρη? απο όσο έχω διαβάσει στην βιβλιογραφία δεν περνουν τα 14 εκατοστα στην φύση.... στο ενυδρείο οχι πανω απο 12 εκ (ειναι απο τα μικρά ειδη) τα έχω με δίσκους σχεδον 2 χρόνια τώρα και ο Heiko μου είπε οτι βγάζουν τα χρώματά τους μετά απο 2μιση χρόνια..... και ειναι αλήθεια γιατι τα έχω 2 χρόνια και τους τελευταίους 6 μηνες εχουν αρχίσει να πέρνουν κάτι περίεργα χρώματα.... η φοτο ειναι χαλια ειναι κατα την εισαγωγή τους στο ενυδρείο απο μακρυά γιατι ηταν τρομαγμένα και με λίγα φώτα.... οπως ειπε ο Νινταλ απο κοντα ειναι αλλο πράγμα...... Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2010 - hary Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Ιουνίου 2010 #107 Share 16 Ιουνίου 2010 Γιαυτο το ειδος μιλαμε ετσι? http://www.geophagus.de/aqua_re_ext_jg_biotodoma_sp.html super Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 16 Ιουνίου 2010 #108 Share 16 Ιουνίου 2010 Biotodoma cupido αγοράστηκαν σαν F1 (αν ειναι αλήθεια) και έχω φάει τον τοπο για 3 ακόμα αλλα δεν........ νιντάλ κανε κάτι ρε αγορίνα με εκεινο τον τυπο που ξέρεις....... Μπλέχερα νομίζω οτι τον λένε γιατι σε όσους έχω πάει όλο παραγγελία μου κανουν..... δεν υπάρχουν πουθενα...... Αν και εκανες οτι ... δεν ειδες το #97 ....παρε ... ετσι για να εχεις.- http://eartheaters.qldaf.com/index.php?page=cupido http://www.fishbase.org/Summary/speciesSum...ciesname=cupido http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=425 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Ιουνίου 2010 #109 Share 16 Ιουνίου 2010 (edited) Η τριπλες κοντρες μπενουν πανω κατω?Και εαν μπορεις να δωσεις διαστασολογιο για το sumb mod note Αφαιρεθηκε η παραθεση στις φωτο,ώστε να μικρυνει το ποστ και το θεμα.Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία 16 Ιουνίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Ιουνίου 2010 #110 Share 16 Ιουνίου 2010 Αρρωστημενες καταστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Ιουνίου 2010 #111 Share 16 Ιουνίου 2010 Αν και εκανες οτι ... δεν ειδες το #97 ....παρε ... ετσι για να εχεις.- http://eartheaters.qldaf.com/index.php?page=cupido http://www.fishbase.org/Summary/speciesSum...ciesname=cupido http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=425 To ειδα το #97 Και εκανα αναζητηση... αλλα εβγαλε αυτο!!! http://www.google.gr/images?q=cupido&o...l=el&tab=wi Υ.Γ. Το ξερω οτι εισαι ερωτευμενος μαζι μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 16 Ιουνίου 2010 #112 Share 16 Ιουνίου 2010 Ωρε εισαι "πυροβολημενος" τελειως ... η παραθεση ηταν του Χαρούλη οχι δική σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 16 Ιουνίου 2010 Author #113 Share 16 Ιουνίου 2010 Ωρε εισαι "πυροβολημενος" τελειως ... η παραθεση ηταν του Χαρούλη οχι δική σου!!!! Γειά σου ωρε νικολή με τα ωραία σου.......... καλά εμεις τα έχουμε πει και κατ ιδιαν για τα εν λόγο ψαράκια δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 16 Ιουνίου 2010 #114 Share 16 Ιουνίου 2010 ωραία πράγματα Χάρη....φανταστικά και στην συμπεριφορά τους και σαν ψάρια και σαν συγκάτοικοι δίσκων !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 17 Ιουνίου 2010 #115 Share 17 Ιουνίου 2010 πανέμορφα τα ψάρια σου και το ενυδρείο τέρας. συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 22 Ιουνίου 2010 Author #116 Share 22 Ιουνίου 2010 (edited) έβαλα πειραματικά 2 δισκία να δώ πως θα τα πάνε μέσα στο ενυδρείο μιας και οι τιμές του νερού έχουν πάρει τον δρόμο τους......... δεν βλέπω την ώρα να βάλω τα ψάρια που σκέφτομαι αλλα λόγω καλοκαιριου τα πράγματα ειναι περιορισμένα και μάλλον για την ωρα θα μεινω στα 2 αυτα δισκάκια ο πρώτος....... μέσα......... ο δευτερος........ απελευθέρωση........ 3η μέρα σήμερα και γίναν ζευγάρι........ η θυληκιά πάει και τρεμουλιάζει όλη την ώρα στον αρσενικό αλλα για την ώρα δεν συγκινειται..... Έγινε επεξεργασία 22 Ιουνίου 2010 - hary Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 22 Ιουνίου 2010 #117 Share 22 Ιουνίου 2010 XAXAXAXA! Μπραβοοοο ...πολυ ωραια ψαρακια! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιουνίου 2010 #118 Share 22 Ιουνίου 2010 Καλη αρχη Χαρουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Ιουνίου 2010 #119 Share 22 Ιουνίου 2010 Ωραια ψάρια! Ξυλα δεν βλέπω,θα τα προσθέσεις αργότερα?Καλή συνέχεια,με το καλο να το γεμίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Ιουνίου 2010 #120 Share 22 Ιουνίου 2010 Μου αρεσε η προσαρμογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 22 Ιουνίου 2010 #121 Share 22 Ιουνίου 2010 Μου αρεσε η προσαρμογη lol ! :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Ιουνίου 2010 #122 Share 22 Ιουνίου 2010 Μου αρεσε η προσαρμογη Ετσι κοιτάζουν και τους φρεσκοψαρεμένους στον αμαζονιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Ιουνίου 2010 #123 Share 22 Ιουνίου 2010 Ετσι κοιτάζουν και τους φρεσκοψαρεμένους στον αμαζονιο Πολυ τους ονειρευεσαι τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 22 Ιουνίου 2010 Author #124 Share 22 Ιουνίου 2010 Ωραια ψάρια! Ξυλα δεν βλέπω,θα τα προσθέσεις αργότερα?Καλή συνέχεια,με το καλο να το γεμίσεις μια ρίζα θα μπει ολη κι όλη..... μιας και ειμαι του bare bottom δεν με συγκινουν οι διακοσμίσεις (αν δεν ήταν δλδ στο σαλόνι μου ουτε άμμο δεν θα χε....... επικεντρώνομαι περισσότερο στα ψάρια.... παρα ταυτα θα μπει μια ρίζα αρκετα μεγάλη απλά ειμαι προς αναζήτηση....... Μου αρεσε η προσαρμογη έγινε προσαρμογή των 45 λεπτών αλλα λόγο οτι βγηκαν λίγο κουνημένες δεν τις έβαλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Ιουνίου 2010 #125 Share 22 Ιουνίου 2010 μου το χαλασες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος