ReBeLoS 14 Μαίου 2010 #26 Share 14 Μαίου 2010 (edited) ναι το ρεμάλι............ δεν βλέπεις σκοτώθηκε στην δουλια (όσο και γω άλλωστε ) Κράτα και κάτι για αργότερα....... αν τα πουμε όλα τώρα τι θα λέμε μετά...... ευχαριστώ όλους παίδες σιγά σιγά θα γίνει έτσι οπως το έχω φανταστει..... αργά το βράδυ το update.... Το περιμενα οτι θα ιδρωνε απο την πολυ δουλεια. Οσο για την οσμωση του Χαρη απλα ενα εχω να πω. State of the Art..... Ετοιμαστε τα υπογλωσια .... Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 14 Μαίου 2010 #27 Share 14 Μαίου 2010 Α, να χαθείτε παίζετε με τον πόνο μου! Να το χαρείς Χάρη! σκόρδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 14 Μαίου 2010 #28 Share 14 Μαίου 2010 Το περιμενα οτι θα ιδρωνε απο την πολυ δουλεια. Οσο για την οσμωση του Χαρη απλα ενα εχω να πω. State of the Art..... Ετοιμαστε τα υπογλωσια .... Eισαι πολυ μαρτυριαρης Νικο. Ασε να πεσουν σαγονια με το μωρο του Χαρη. Παντως ενα ειναι το σιγουρο. Την πιο πολυ δουλεια την εκανε ο Στρατος. Οι αλλοι ουτε που βρεξανε τη φανελα. Τεμπελορεμαλα. Γιωργο (vicious) υπομονη και επιμονη φιλε μου ολα θα γινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 14 Μαίου 2010 #29 Share 14 Μαίου 2010 (edited) Χαρη αποτι βλεπω οτι ο Γιαπας δουλεψε πολυ .... ή μηπως στηθηκε κρατωντας το τζαμι για την φωτογραφιση ? φαγωθήκατε ρε ζηλεψατε που είμαι σκυλί στην δουλειά έλεγα κάποια μυστικά στον άσχετο τον Νιντάλ για να κολληθεί καλά το ενυδρείο γιατι είναι φιλος ο χαρούλης και δεν ήθελε να στεναχωρηθεί καλογέμιστο Χάρη Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2010 - yiapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Μαίου 2010 #30 Share 14 Μαίου 2010 φαγωθήκατε ρε ζηλεψατε που είμαι σκυλί στην δουλειά έλεγα κάποια μυστικά στον άσχετο τον Νιντάλ για να κολληθεί καλά το ενυδρείο γιατι είναι φιλος ο χαρούλης και δεν ήθελε να στεναχωρηθεί καλογέμιστο Χάρη Nαι ρε παιδια.............δικιο εχει ο ανθρωπος. Αφου μας σκουπιζε και το μετωπο απο τον ιδρωτα ΥΓ. Πραγματικα φωτισμος και Led,ειναι ολα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 16 Μαίου 2010 Author #31 Share 16 Μαίου 2010 Συνεχίζω λοιπόν το θέμα του ενυδρείου........... μετα απο μια βδομάδα απο την στιγμή που κολληθηκαν τα περιμετρικά τζάμια ηρθε ο καιρός να γίνουν οι κόντρες.... εμένα με έτρωγε το χέρι μου να κάνω μικροκατασκευές στο ενυδρείο μιας και δεν μπορούσα να το βλέπω άδειο..... και έτσι έφτιαξα αυτο: Φωτιστικό τυπου moonlight με 4 led....... Τακτοποιήθηκαν και τα ηλεκτρολογικα............ ευτυχως 'ηρθε ο νιντάλ γιατι δεν θα αντεχα για πολύ ακόμα χώρις να κανω κάτι στο ενυδρείο και να το βλέπω άδειο.... αφού λοιπον τακτοποίησε τις κόντρες του............ έκοψε τις σιλικόνες απο την προυγούμενη φορα........... πώς σας φαίνεται ο καινουριος μου δίσκος.......??? ειναι σπάνιος με μαλιά..... εφθασε η ώρα της τοποθέτησης......... πλάγιες κόντρες........... τοποθέτηση 2ης ''στρώσης'' απο κάτω κόντρες.......... 2η κοντρα πίσω...... 2η κόντρα μπροστά........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Μαίου 2010 #32 Share 16 Μαίου 2010 Εξαιρετική δουλεια θεωρώ.Σύντομα να το δεις γεμάτο! Εχεις αποφασίσει αν θα βάλεις άγριους ή εκτροφής? Καλή συνέχεια,καλογεμιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 16 Μαίου 2010 #33 Share 16 Μαίου 2010 Μπραβο ρε Χαρούλη! Επιτελους βλέπεις ενα ονειρο να παίρνει μορφή!!!! Ο Νινταλ εχει απογηωθεί κατασκευαστικά! Αλλο επίπεδο ο μαλλιάς μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 16 Μαίου 2010 Author #34 Share 16 Μαίου 2010 (edited) και συνεχίζουμε................ τοποθέτηση πάνω κόντρες.................. τοποθέτηση 2ης σειράς απο κόντρες............ τοποθέτηση 3ης σειράς απο κόντρες................ η 3η κόντρα ειναι ποιο μικρή σε φάρδος δημιουργόντας έτσι ένα ''σκαλι'' με τις κάτω κοντρες για να τοποθετιθουν αργότερα καπάκια.......... και η γνωστή μέθοδος της ''πιστωτικής κάρτας'' για εργοστασιακό φινιρισμα στις κολλήσεις............ αφαιρεση περιμετρικά της σιλικόνης απο την προηγουμενη φορα...................... και αρχίζουμε υδραυλικα................... ο νινταλ έστησε ένα πρόχειρο εργαστήριο για τα υδραυλικα............. οι επιστροφές απο το σαμπ στο ενυδρείο αρχιζουν να χτίζονται........ οι εισαγωγές απο το ενυδρείο στο σαμπ..... περιμένουμε να στεγνώσει η κόλα...... και τοποθετήθηκαν.................... τα ''ποτηρια'' της εισαγωγής....... απιστευτα............... οι επιστροφες στο ενυδρείο............. και τέλος και αυτή η φάση της κατασκευης............. με κλειστά τα φώτα το moonlight φωτίζει έτσι............ συνεχίζεται.............. stay tuned..................... Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2010 - hary Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Μαίου 2010 #35 Share 16 Μαίου 2010 Εξαιρετικό sump..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Μαίου 2010 #36 Share 16 Μαίου 2010 Αφου ανακατευτηκε ο κοτσιδας το αποτελεσμα δεν μπορει να ειναι τιποτα αλλο απο τελειο. Α και ο καινουριος δισκος ειναι της οικογενειας discus maliatus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Μαίου 2010 #37 Share 16 Μαίου 2010 Ευχομαι καλή συνέχεια!!!Εξαιρετικό poject φιλε Χαρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 16 Μαίου 2010 #38 Share 16 Μαίου 2010 πολυ καλη και καθαρη δουλεια!!!! μπραβο ρε μαλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiRiS 16 Μαίου 2010 #39 Share 16 Μαίου 2010 (edited) Χάρη υπομονή και μη βιαστείς.. στη θέση σου ήμουν αρχές του έτους... Γκαζάκι έφερε δικό του ο μαλλιάς ή σου έκανε τράκα? Επίσης για σκέπασμα (καπάκι) σκεφτείτε να μη βάλετε τζάμια (θα δεις πως θα σου βάλει χερούλια και θα τα κολλήσει με σιλικόνη), να βάλετε πλαστικό.. σαν πλέξι γκλας, εγώ το μετάνιωσα, είναι επικίνδυνο συν το ότι όταν τα βγάζεις θα σου γίνεται ο τόπος χάλια από τις σταγόνες που κολλάνε από κάτω. (εξάτμιση) Επίσης, να πεις στον μαλλιά να σου ανοίξει μεγαλύτερη τρύπα για την ταΐστρα ώστε να ταΐζεις άνετα με το χέρι. Αν δεν είναι κατανοητά τα παραπάνω να τραβήξω photos για να σου δώσω να καταλάβεις.. Το moon light σου εξαιρετικό, γίνεται πολύ καλή δουλειά... Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2010 - BiRiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 16 Μαίου 2010 #40 Share 16 Μαίου 2010 Απιστευτη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 16 Μαίου 2010 Author #41 Share 16 Μαίου 2010 (edited) Χάρη υπομονή και μη βιαστείς.. στη θέση σου ήμουν αρχές του έτους... Γκαζάκι έφερε δικό του ο μαλλιάς ή σου έκανε τράκα? Επίσης για σκέπασμα (καπάκι) σκεφτείτε να μη βάλετε τζάμια (θα δεις πως θα σου βάλει χερούλια και θα τα κολλήσει με σιλικόνη), να βάλετε πλαστικό.. σαν πλέξι γκλας, εγώ το μετάνιωσα, είναι επικίνδυνο συν το ότι όταν τα βγάζεις θα σου γίνεται ο τόπος χάλια από τις σταγόνες που κολλάνε από κάτω. (εξάτμιση) Επίσης, να πεις στον μαλλιά να σου ανοίξει μεγαλύτερη τρύπα για την ταΐστρα ώστε να ταΐζεις άνετα με το χέρι. Αν δεν είναι κατανοητά τα παραπάνω να τραβήξω photos για να σου δώσω να καταλάβεις.. Το moon light σου εξαιρετικό, γίνεται πολύ καλή δουλειά... Για αρχή θα κοπούν πολυκαρβουνικά φύλλα που έχουν ανοχή στους υδρατμους αν και απο ότι άκουσα και αυτα μετα απο καιρό στραβώνουν............ τα έχουμε βάλει σε ενυδρείο απο πέρσι και ακομα ειναι σαν την πρώτη μέρα που τα βάλαμε οπότε μέχρι στιγμης κρατάνε...... θα πάω λοιπον σε αυτη την λύση που ειναι και φθηνη αλλά ταυτοχρονα τα παραγγέλνεις σε ότι πάχος θες (σαν τα τζάμια)........ τα πολυκαρβουνικά φυλλα δεν χρειάζονται να τα πάρω με τρυπα απο την αρχη για την γεννηστρα μιας και με μια σέγα την κάνω μονος μου την δουλια (το χω ξανακάνει αλλωστε)..... και θα σου πω και ένα μυστικο για τα πολυκαρβουνικα..... παρήγγειλέ τα κομμένα σε μικρα κομάτια ετσι ώστε να χωράνε στο πληντυριο πιάτων σου......... όταν πιάσουν αλλατα απο νερα κτλ βάλτα για πλυσιμο στο πλυντηριο πιάτων και μετά έλα πέσμου πως βγήκαν....... πεντακάθαρα.............. Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2010 - hary Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 17 Μαίου 2010 #42 Share 17 Μαίου 2010 Για αρχή θα κοπούν πολυκαρβουνικά φύλλα που έχουν ανοχή στους υδρατμους αν και απο ότι άκουσα και αυτα μετα απο καιρό στραβώνουν............ τα έχουμε βάλει σε ενυδρείο απο πέρσι και ακομα ειναι σαν την πρώτη μέρα που τα βάλαμε οπότε μέχρι στιγμης κρατάνε...... θα πάω λοιπον σε αυτη την λύση που ειναι και φθηνη αλλά ταυτοχρονα τα παραγγέλνεις σε ότι πάχος θες (σαν τα τζάμια)........ τα πολυκαρβουνικά φυλλα δεν χρειάζονται να τα πάρω με τρυπα απο την αρχη για την γεννηστρα μιας και με μια σέγα την κάνω μονος μου την δουλια (το χω ξανακάνει αλλωστε)..... και θα σου πω και ένα μυστικο για τα πολυκαρβουνικα..... παρήγγειλέ τα κομμένα σε μικρα κομάτια ετσι ώστε να χωράνε στο πληντυριο πιάτων σου......... όταν πιάσουν αλλατα απο νερα κτλ βάλτα για πλυσιμο στο πλυντηριο πιάτων και μετά έλα πέσμου πως βγήκαν....... πεντακάθαρα.............. πολυκαρβουνικά φύλλα ομως δεν θα κοψουν καποια φωτινοτητα???? να μου πεις δεν χρειαζετε και πολυ φωτινοτητα στους δισκους αλλα..... σκευτομαι να κανω κατι παρομιο αλλα σκευτομουνα για 5 τζαμι. καλη η ιδεα για τα κοματια ομως για να πλενονται ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 17 Μαίου 2010 Author #43 Share 17 Μαίου 2010 πολυκαρβουνικά φύλλα ομως δεν θα κοψουν καποια φωτινοτητα???? να μου πεις δεν χρειαζετε και πολυ φωτινοτητα στους δισκους αλλα..... σκευτομαι να κανω κατι παρομιο αλλα σκευτομουνα για 5 τζαμι. καλη η ιδεα για τα κοματια ομως για να πλενονται ευκολα τι να κοψουν?? σαν τζαμι ειναι και αυτα και αν τα ποιασεις στα χερια σου εχουν και την αισθηση του τζαμιου...... δεν μιλαμε για τα πολυκαρβουνικα που βαζουν στις στεγες με τις κυψελες.... μιλαμε για συμπαγη πολυκαρβουνικα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 17 Μαίου 2010 #44 Share 17 Μαίου 2010 σαν πλεξι γκλας δηλαδη... οκ καταλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 17 Μαίου 2010 Author #45 Share 17 Μαίου 2010 σαν πλεξι γκλας δηλαδη... οκ καταλαβα! σαν πλεξι ναι... αλλα δεν ειναι πλεξι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 17 Μαίου 2010 #46 Share 17 Μαίου 2010 Επίσης για σκέπασμα (καπάκι) σκεφτείτε να μη βάλετε τζάμια (θα δεις πως θα σου βάλει χερούλια και θα τα κολλήσει με σιλικόνη), να βάλετε πλαστικό.. σαν πλέξι γκλας, εγώ το μετάνιωσα, είναι επικίνδυνο συν το ότι όταν τα βγάζεις θα σου γίνεται ο τόπος χάλια από τις σταγόνες που κολλάνε από κάτω. (εξάτμιση) Το τζαμι κατ'εμε ειναι το μοναδικο υλικο που δεν σκευρωνει ποτε!!! Ασε που μπορεις να το καθαρισεις ακομα και με ξυστρα. Απλα θελει λιγο προσοχη... Οσο για τις σταγονες, αν δεν μαζευονταν στο καπακι, θα ηταν αυτες που θα εξατμιζονταν. Οποτε οτι υλικο και να βαλεις, το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hary 17 Μαίου 2010 Author #47 Share 17 Μαίου 2010 (edited) nidal εχεις ξεχασει τα γυαλιά σου εδω ένα μπουλωνοκλειδο και κατι άλλο που δεν θυμαμαι............... α ναι και τα ξυδια.............. Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2010 - hary Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 18 Μαίου 2010 #48 Share 18 Μαίου 2010 nidal εχεις ξεχασει τα γυαλιά σου εδω ένα μπουλωνοκλειδο και κατι άλλο που δεν θυμαμαι............... α ναι και τα ξυδια.............. Με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι............ Το Σαββατο θα ειμαι εκει οποτε............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 18 Μαίου 2010 #49 Share 18 Μαίου 2010 Το τζαμι κατ'εμε ειναι το μοναδικο υλικο που δεν σκευρωνει ποτε!!! Ασε που μπορεις να το καθαρισεις ακομα και με ξυστρα. Απλα θελει λιγο προσοχη... Οσο για τις σταγονες, αν δεν μαζευονταν στο καπακι, θα ηταν αυτες που θα εξατμιζονταν. Οποτε οτι υλικο και να βαλεις, το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο!!! Συμφωνω απολυτα. Στα σοκορα του τζαμιου περιμετρικα στο καπακι μπορει να κολληθει αλουμινενιο η πλαστικο Π οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Το βαρος εξαλλου του μασιφ πολυκαρμπονικου δενεχει μεγαλη διαφορα απο του τζαμιου οποτε στη χρηση ειναι μια απο τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 18 Μαίου 2010 #50 Share 18 Μαίου 2010 nidal εχεις ξεχασει τα γυαλιά σου εδω ένα μπουλωνοκλειδο και κατι άλλο που δεν θυμαμαι............... α ναι και τα ξυδια.............. και στο καπνηστήριο του αεροδρομίου της ζυρίχης...ξέχασε το μπουφάν του αν θες έλα να ξεχάσεις και κανένα 2μετρο ενυδρείο στο σπίτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος