PsyTrancer 14 Μαίου 2010 #26 Share 14 Μαίου 2010 νομιζα οτι πηγαμε δεκαδες χρονια πισω... τωρα βλεπω να πηγαινουμε χιλιαδες..... +1000 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 14 Μαίου 2010 #27 Share 14 Μαίου 2010 Εγω πρωτα θελω να δω αν θα γεμισει φετος η Μυκονος και μετα θα απαντησω στο θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 14 Μαίου 2010 #28 Share 14 Μαίου 2010 Εγω πρωτα θελω να δω αν θα γεμισει φετος η Μυκονος και μετα θα απαντησω στο θεμα... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 14 Μαίου 2010 #29 Share 14 Μαίου 2010 Εγω πρωτα θελω να δω αν θα γεμισει φετος η Μυκονος και μετα θα απαντησω στο θεμα... Μην περιμενεις καθολου...!!! ΘΑ γεμισει...Οπως γινετε κ στην Σαντορινη ...ολα τα ξενοδοχεια ειναι ηδη over booking σε πολλα σημεια του νησιου...Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος δεν θα κυκλοφορισει....(πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο κ ποτο ακομα στο ξενοδοχειο μεσα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 14 Μαίου 2010 #30 Share 14 Μαίου 2010 Μην περιμενεις καθολου...!!! ΘΑ γεμισει...Οπως γινετε κ στην Σαντορινη ...ολα τα ξενοδοχεια ειναι ηδη over booking σε πολλα σημεια του νησιου...Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος δεν θα κυκλοφορισει....(πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο κ ποτο ακομα στο ξενοδοχειο μεσα) Τους καημένους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 14 Μαίου 2010 Author #31 Share 14 Μαίου 2010 γεμισει δε γεμησει για μενα ειναι αλλο θεμα απο τα μετρα... ο καθενας μπορει να παει. 3 γνωστοι μου εχουν πιστωτικη εδω και δυο χρονια και απλα πανε και την χρεωνουν... απλα ειναι και αυτοι στο λουκι.. πανε μυκονο βγαινουν για ποτο που και που και μετα τρωνε αχυρο και πληρωνουν τη δοση της πιστωτικης απο τους λογαριασμους των δεκο... δεν συμαινει οτι επειδη πηγαν διακοπες περνανε και ευκολα... και στη τελικη δε θα χασουμε και ολες τις χαρες μας... νταξει για καποιον αυτο μπορει να ειναι χαρα και ας μην συμφωνουμε αλλα δε μπορεις να τον κρινεις και για αυτο. δε μπορεις να του πεις ξερεις φιλε τωρα μπηκαμε στην κατοχη ξεχνα τα αυτα...παιξε ταβλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 14 Μαίου 2010 #32 Share 14 Μαίου 2010 Εννοειτε βεβαια οτι θα παει ΠΑΝΤΟΥ!(οταν λεω 'δεν θα κυκλοφορισει' εννοω-ΔΕΝ θα ακουμπήσει) θα γυρισει ΟΛΟ το νησι...θα μπει σε ΠΟΛΛΕΣ καφετεριες ,clubs κ οτι αλλο θα μπορουσε να εχει ενα νησι αλλα το μονο που θα κανει ειναι να πιει ΕΝΑΝ καφε-ΜΙΑ μπυρα-να φαει ΕΝΑ τοστ κτλ....Σε καφετερια δουλευω τα τελαυταια 6 χρονια..... το τι εχουν δει τα ματια μου δεν λεγετε! Εχω δει κινεζους να κοβουν ΜΙΑ τυροπιτα ΣΤΑ 6 !!!!!!!!!! Εχω δει ελληνα να μοιραζεται την φραπα του με την γυναικα του!!! κ ναι....ολα αυτα απο ανθρωπους που πανε διακοπες κ οχι απο αστεγους-ντοπιους κτλ.... να δουμε φετος κ γενικοτερα τα επομενα χρονια τι θα δουμε!! [οφτοπικ] Κ φυσικα να πω οτι χειροτερο πελατη απο ελληνα (κ ιταλο βεβαια) δεν ειχα ποτε μου....ο πρωτος γιατι νομιζει οτι οπου κ να ειναι στην ελλαδα-ειναι σπιτι του!! κ ο αλλος γιατι τα καβουρια που εχει στις τσεπες του πρεπει να ειναι δηλητηριώδης-να εχουν ατσαλινες δαγκανες με "κλεισιμο" 2 τόνων κ αλλα τετοια.... [/οφτοπικ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
haros 15 Μαίου 2010 #33 Share 15 Μαίου 2010 http://haros.capitalblogs.gr/showArticle.a...0#comment182618 σημερινο αρθρο μου στο μπλογκ μου..το χανουμε το κορμι πατριωτεεες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος