chris z3 2 Αυγούστου 2010 Author #101 Share 2 Αυγούστου 2010 Το βράχο αυτό δεν. Μπορώ να τον βγάλω γιατί παραείναι μεγάλο κομμάτι αλλά έχω στο προγραμμα (μετά τις διακοπές) να αφαιρεσω τα μανιταρακια σιγά σιγά... Από κυκλοφορία υπάρχουν 2 χ 3000 2 χ 5000 δείχνει να μην υπάρχουν κενά αλλά μόλις αρχίσουν να μπαίνουν τα σκληρά θα υπάρξουν αλλαγές σίγουρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Αυγούστου 2010 #102 Share 2 Αυγούστου 2010 Εξαιρετικές οι φωτογραφίες Χρήστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 2 Αυγούστου 2010 Author #103 Share 2 Αυγούστου 2010 Εξαιρετικές οι φωτογραφίες Χρήστο το 'χρηστο' μαλλον ειναι λαθος ονομα γιατι και εγω κοιταζα,δεν εκανα τιποτα!!! thnks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Αυγούστου 2010 #104 Share 2 Αυγούστου 2010 Μπραβο ρε Χρηστο.Να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 2 Αυγούστου 2010 #105 Share 2 Αυγούστου 2010 Πολυ ομορφος ο υφαλος Χρηστο... να δουμε ποτε θα τον δω απο κοντα να τον χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 2 Αυγούστου 2010 Author #106 Share 2 Αυγούστου 2010 Πολυ ομορφος ο υφαλος Χρηστο... να δουμε ποτε θα τον δω απο κοντα να τον χαιρεσαι! οποτε ευκαιρεις ερχεσαι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Αυγούστου 2010 #107 Share 2 Αυγούστου 2010 Το ειδα απο κοντα το ενυδρείο... Αδικειται πολυ από τις φωτογραφίες... Μπραβο παιδες για το στησιμο!! Κατι ηξερα λοιπον τοτε κι εγω ο ασχετος!!! Μπραβο σε ολους που σε βοηθησαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 2 Αυγούστου 2010 Author #108 Share 2 Αυγούστου 2010 Κατι ηξερα λοιπον τοτε κι εγω ο ασχετος!!! Μπραβο σε ολους που σε βοηθησαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Αυγούστου 2010 #109 Share 2 Αυγούστου 2010 Εξελίσσετε ωραία ο ύφαλος και αναμένουμε τη συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 2 Αυγούστου 2010 #110 Share 2 Αυγούστου 2010 Super!!!! πολυ ομορφα προχωραει ο υφαλος σου.... χαλαλι οι κοποι σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 3 Αυγούστου 2010 #111 Share 3 Αυγούστου 2010 Μπράβο Χρηστάρα. Μπράβο και στο φωτογράφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Αυγούστου 2010 #112 Share 3 Αυγούστου 2010 το 'χρηστο' μαλλον ειναι λαθος ονομα γιατι και εγω κοιταζα,δεν εκανα τιποτα!!! thnks! Εξαιρετικές οι φωτογραφίες που μας δείχνεις Χρήστο. Να το χαίρεσαι και συγχαρητήρια στον φωτογράφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagligian 19 Αυγούστου 2010 #113 Share 19 Αυγούστου 2010 Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε μια μέρα να του κάνουμε ντου και να του το κλέψουμε... αντί να το έχει σε κοινή θέα να το βλέπει όποιος θέλει... Τουλάχιστον παλιότερα το είχε εκεί που το είχε μπορούσες να πας έξω απτο παράθυρο να το δεις! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε τώρα.... Μπράβο σου πάντως για τις επιλογές σου και για την υπομονή σου! Εύχομαι να σου πάει ρολόι το τανκ γιατί όντως αξίζει τον κόπο.... Πάρα πολύ καλό! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Αυγούστου 2010 #114 Share 19 Αυγούστου 2010 Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να πάμε μια μέρα να του κάνουμε ντου και να του το κλέψουμε... αντί να το έχει σε κοινή θέα να το βλέπει όποιος θέλει... Τουλάχιστον παλιότερα το είχε εκεί που το είχε μπορούσες να πας έξω απτο παράθυρο να το δεις! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε τώρα.... Μπράβο σου πάντως για τις επιλογές σου και για την υπομονή σου! Εύχομαι να σου πάει ρολόι το τανκ γιατί όντως αξίζει τον κόπο.... Πάρα πολύ καλό! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ Εσυ που το ξερεις?? χρησταρα.... αφου χθες το ειδα παλι απο κοντα..... και σου ελεψα μερικα μ****α..... μια χαρα πας!! Φτουσου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagligian 20 Αυγούστου 2010 #115 Share 20 Αυγούστου 2010 Εγώ πολλά ξέρω. . . Είχα πάει πόσες φορές και το χα δει και απέξω και από μέσα! Απιστευτικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2010 #116 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Η ωρα 1 και μιση ( τη νυχτα ) .... Μιλαω μσν με το Χρηστο και αφου εχουν ποιαστει τα δαχτυλα μας .... -Χρηστο τι κανεις ? -Καθομαι - Θα κοιμηθεις ? -Οχι -Ποτε θα βγαλουμε φωτο το ενυδρειο ? -Οποτε θες -Ερχομαι τωρα -Αναβω φωτα ...... Δεν περασε μιση ωριτσα και εφτασα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Σεπτεμβρίου 2010 #117 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίες φωτογραφίες, κάνουν το ξενύχτι να αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzapal 8 Σεπτεμβρίου 2010 #118 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μπραβο παιδια ωραίες φωτογραφίες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 8 Σεπτεμβρίου 2010 #119 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Geosid χρειάζεσαι φακό!!Πολύ ωραίες οι φωτό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Σεπτεμβρίου 2010 #120 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε σεις... επίτηδες το κάνατε?? ΠΑρακαλω να αφαιρεθει η πρωτη φωτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2010 #121 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Geosid χρειάζεσαι φακό!!Πολύ ωραίες οι φωτό!! και ο φακος χρειαζεται λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #122 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε σεις... επίτηδες το κάνατε?? ΠΑρακαλω να αφαιρεθει η πρωτη φωτο!!! για ποιο λογο να αφαιρεθει φιλε??? τι ζορι τραβας με τα κοραλια που εχω στο ενυδρειο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2010 #123 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 για ποιο λογο να αφαιρεθει φιλε??? τι ζορι τραβας με τα κοραλια που εχω στο ενυδρειο μου? Του θυμιζουν τα περασματα Χρηστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #124 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 Του θυμιζουν τα περασματα Χρηστο μπορει να λειτουργουν 2πλα!!!! να του θυμιζουν τα περασμενα αλλα να τον προειδοποιουν και για αυτα που ερχονται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 9 Σεπτεμβρίου 2010 #125 Share 9 Σεπτεμβρίου 2010 Χρηστο πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και με πολλες προοπτικες..... απλα μια διαπιστωση καλοπροαιρετα παντα ....κοιτα λιγο το θεμα κυκλοφοριας γιατι βλεπω περιεργη αλγη πανω στο βραχο και τον αραγωνιτη. η εφυλια ειναι το φραγκακι που σου ειχα δωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος