DIMITRIOS 6 Φεβρουαρίου 2012 #251 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Εξαιρετικο αποτελεσμα,οι φωτο το αδικουν και παλι.Η καφετιερα πιστευω να λειτουργει ακομη,αυτην την φορα θα κανουμε μονο χαζι στο ενυδρειο με τον καφε μας!Ευγε φιλε.... :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 6 Φεβρουαρίου 2012 #252 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Η καφετιερα είναι μεγάλη ιστορια...ο υφαλος του Chris συνεχώς ωριμάζει και εξελίσεται θετικά,οι φωτογραφιες δε μπορουν να περιγράψουν την ομορφιά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 6 Φεβρουαρίου 2012 #253 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 ΄Οποιος δεν έχει δει το ενυδρειο του Χρήστου απο κοντά δεν καταλαβαίνει την ομορφιά του. Όσο για το φωτιστικο Λουτσο για ακόμη μια φορά εγραψες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 6 Φεβρουαρίου 2012 #254 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 Χρήστο αν δεν έχεις καφέ πες μου να φέρω. Σίγουρα θα χρειαστούμε μερικές ώρες για να απολαύσουμε το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Φεβρουαρίου 2012 #255 Share 6 Φεβρουαρίου 2012 καταπληκτικό ενυδρείο !! συντηρήτρια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 28 Φεβρουαρίου 2012 Author #256 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 μερικες προχειρες φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2012 #257 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ομορφο κ ωριμο ενυδρειο! chris απο ρουτινες τι ακολουθεις? μ'αρεσουν κ τα χρωματα στα κοραλια!πολυ φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2012 #258 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ομορφο κ ωριμο ενυδρειο! chris απο ρουτινες τι ακολουθεις? μ'αρεσουν κ τα χρωματα στα κοραλια!πολυ φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2012 #259 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ομορφο κ ωριμο ενυδρειο! chris απο ρουτινες τι ακολουθεις? μ'αρεσουν κ τα χρωματα στα κοραλια!πολυ φυσικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo1010 28 Φεβρουαρίου 2012 #260 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 απαιχτοοοοοο λεμεεεε,,,να παρω ψαλιδι και να ερθω????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 28 Φεβρουαρίου 2012 Author #261 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι τις ρουτινες μ τις εχω παρατησει.... Δεν ριχνω τιποτα εκτος απο special blend και αλλαγη νερου ανα 2 μηνες.... Ομως τα κοραλλια μ μπορουν να βγαλουν κιαλλο χρωμμα σιγα σιγα θα αρχισω ζουμακια παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Φεβρουαρίου 2012 #262 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 να σου πω την αληθεια προτιμαω αυτα τα χρωματα,αντε ισως λιγο πιο ανοιχτα! τι ζουμακια σκεφτεσαι να βαλεις? blend καθε ποτε ριχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Φεβρουαρίου 2012 #263 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 Tι να λέμε ρε Χρήστο, όνειρο ο ύφαλος σου. Να'σαι καλά και να τον χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 28 Φεβρουαρίου 2012 Author #264 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω κωστη! :-) Σκεφτομαι να Ριχνω το fuel της aquavitro Το reef plus της seachem Και επεισης ριχνω ιωδιο aquavitro οποτε θυμαμαι παλι το εχω πανω απο 6μηνο Απο το μπλεντ ριχνω μια φορα την εβδομαδα 45μλ..... Εχω κανει διαφορες δοκιμες για την αυτονομια του καθοτι λιγο πολυασχολος λιγο τεμπελης κτλ να δω τι παιζει... Ετρεξα το ενυδρειο ενα 6μηνο χωρις προσθετα και αλλαγες.... Εχασα χρωμμα αλλα δεν ειδα κατι αλλο κακο στο ενυδρειο ακομα και αναπτυξη μια χαρα εχω.... Νομιζω οτι με την ρουτινα π θα αρχισω τωρα και αλλαγη νερου μια φορα το διμηνο 250 λιτρα θα ειμαι κομπλε.... Τωρα σκεφτομαι να αλλαξω λαμπες γιατι κλεινουν σχεδον 2 χρονια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Φεβρουαρίου 2012 #265 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρα Χρησταρα!! Ακομα όμως και με 2 χρονων λάμπες... εχεις πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Υ.Γ. Παιρνω το πριονι και έρχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 29 Φεβρουαρίου 2012 #266 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστω κωστη! :-) Σκεφτομαι να Ριχνω το fuel της aquavitro Το reef plus της seachem Και επεισης ριχνω ιωδιο aquavitro οποτε θυμαμαι παλι το εχω πανω απο 6μηνο Απο το μπλεντ ριχνω μια φορα την εβδομαδα 45μλ..... Εχω κανει διαφορες δοκιμες για την αυτονομια του καθοτι λιγο πολυασχολος λιγο τεμπελης κτλ να δω τι παιζει... Ετρεξα το ενυδρειο ενα 6μηνο χωρις προσθετα και αλλαγες.... Εχασα χρωμμα αλλα δεν ειδα κατι αλλο κακο στο ενυδρειο ακομα και αναπτυξη μια χαρα εχω.... Νομιζω οτι με την ρουτινα π θα αρχισω τωρα και αλλαγη νερου μια φορα το διμηνο 250 λιτρα θα ειμαι κομπλε.... Τωρα σκεφτομαι να αλλαξω λαμπες γιατι κλεινουν σχεδον 2 χρονια!!!! ....να τα εκατοστήσουν ..!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 1 Μαρτίου 2012 #267 Share 1 Μαρτίου 2012 ωραιο ενυδρειο Χρηστο...... αλλα μην το ρισκαρεις να δεις ποσο καιρο αντεχει μονο του...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 1 Μαρτίου 2012 Author #268 Share 1 Μαρτίου 2012 Ευχαριστω Σταυρο.... Ενταξει Οτι τεστ ηταν το εκανα και ελεγχομενα παντα.... Τωρα θα ασχοληθω με μια ρουτινα σταθερη και απαραβατη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος