jimn 13 Μαίου 2010 #1 Share 13 Μαίου 2010 Παρακαλώ τους ποιό έμπειρους του φόρουμ να αναγνωρίσουν τα φυτά μου μπάς και μπορώ να απαντλησω και εγώ με την σειρά μου σε όποιον χριστιανό με ρωτάει τι φυτά έχω .Επίσεις αν γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος πώς μπορώ να κλαδέψω(σε ποιό σημείο κόβω δηλαδή) γιατί θέλω να δώσω λίγο από όλα σε ένα φίλο που στήνει τώρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 14 Μαίου 2010 #2 Share 14 Μαίου 2010 Το φυτό επιφανείας είναι κερατόφυλο.Βλέπω αρκετές ανούμπιες.Κάποιες πιο κοντινές φωτογραφίες θα βοηθούσαν περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Μαίου 2010 #3 Share 14 Μαίου 2010 Αν ο φιλος σου στηνει τωρα το καλυτερο που μπορεις να του δωσεις ειναι το κερατοφυλο(εχεις παρα πολυ απο αυτο)!!! Τωρα για τα αλλα φυτα πρεπει να τραβηξεις κοντινες!! Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 14 Μαίου 2010 Author #4 Share 14 Μαίου 2010 Αν ο φιλος σου στηνει τωρα το καλυτερο που μπορεις να του δωσεις ειναι το κερατοφυλο(εχεις παρα πολυ απο αυτο)!!! Τωρα για τα αλλα φυτα πρεπει να τραβηξεις κοντινες!! Πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!!! Ευχαριστώ το απόγευμα θα ποστάρω και κοντινές Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 14 Μαίου 2010 Author #5 Share 14 Μαίου 2010 Παρακαλώ τους ποιό έμπειρους του φόρουμ να αναγνωρίσουν τα φυτά μου μπάς και μπορώ να απαντλησω και εγώ με την σειρά μου σε όποιον χριστιανό με ρωτάει τι φυτά έχω .Επίσεις αν γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος πώς μπορώ να κλαδέψω(σε ποιό σημείο κόβω δηλαδή) γιατί θέλω να δώσω λίγο από όλα σε ένα φίλο που στήνει τώρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 15 Μαίου 2010 Author #6 Share 15 Μαίου 2010 Κανείς ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Μαίου 2010 #7 Share 15 Μαίου 2010 πολλη ανουμπια ρε κουμπαρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 16 Μαίου 2010 Author #8 Share 16 Μαίου 2010 πολλη ανουμπια ρε κουμπαρε Ναι αλλά και τι άλλο /? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 17 Μαίου 2010 #9 Share 17 Μαίου 2010 από όσο διακρίνω περισσότερα για τα φυτά σου τώρα που ξέρεις το όνομά τους εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilojohn 19 Μαίου 2010 #10 Share 19 Μαίου 2010 Εχεις και Ludwigia repens και java fern το οποιο πρεπει να το δεσεις καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 19 Μαίου 2010 #11 Share 19 Μαίου 2010 (edited) Στα αριστερά bacopa_monnieri μου φέρνει περισσότερο. Το microsorium pteropus πρέπει να το δέσεις βγάλτο από και που είναι φυτεμένο δεν κάνει. Το μεσαίο τώρα μου μοιάζει σαν κάποιος εχινόδορος αλλά δεν είμαι σίγουρος. Έγινε επεξεργασία 19 Μαίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος