loumaros 12 Μαίου 2010 #1 Share 12 Μαίου 2010 Γεια σας! Εχω ενα ενυδρειο 30 λιτρων καθαρά΄. Μέσα έχω 2 ρίζες και 3 anubias και ενα moss (δεν θυμαμαι ακριβως ονομα). Ηδη κατοικειται από 2 γαριδες amano και 2 guppys. Μπορώ να προσθέσω κάνα ψαράκι ακόμη?΄Είτε μια ομαδούλα από πολύ μικρά, ή 1 ( άντε και το πολύ 2) , από άλλα λιγο πιο μεγαλούτσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Μαίου 2010 #2 Share 12 Μαίου 2010 τα γκαπι ειναι ζευγαρι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 13 Μαίου 2010 #3 Share 13 Μαίου 2010 Μπορείς να προσθέσεις 1-2 σαλιγκαράκια.Αν μας αναφέρεις τη φίλτρανση που διαθέτεις ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loumaros 13 Μαίου 2010 Author #4 Share 13 Μαίου 2010 Λοιπον, δυστυχως δεν ξερω το φύλο των ψαριών μου. Παρακατω θα επισυναψω φώτο μηπως και μπορειτε να διακρινετε εσεις και να μου πειτε. Το φιλτρο ειναι ενα απλο της haileia των 3w και 200λτ/ώρα. Μέσα έχω βαλει το μαύρο σφουγγαράκι ως φίλτρο και σε ενα μικρό καλαθάκι που έχει, υπάρχει άνθρακας. ψαρακι 1 : ψαράκι 2 : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 14 Μαίου 2010 #5 Share 14 Μαίου 2010 Και τα δύο είναι αρσενικά και πολύ όμορφα. Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άνθρακα στο φίλτρο αν έχει στρώσει. Αντικατέστησε για αρχή τον άνθρακα με βιολογικό υλικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Μαίου 2010 #6 Share 14 Μαίου 2010 Επειδη τα guppies σου ειναι και τα 2 αρσενικα καλο θα ηταν να παρεις και 6 θυληκιες(3 για τον καθενα) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiz 14 Μαίου 2010 #7 Share 14 Μαίου 2010 (edited) Επειδη τα guppies σου ειναι και τα 2 αρσενικα καλο θα ηταν να παρεις και 6 θυληκιες(3 για τον καθενα) !! Δεν είναι πολλά για 30 λίτρα? και αν δεν είναι τώρα σε ένα μήνα απο τις αναπαραγωγές δεν θα γίνει ψαρόσουπα? Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2010 - Exiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 14 Μαίου 2010 #8 Share 14 Μαίου 2010 (edited) Ωχ!! Δεν ειδα οτι ηταν 30 λιτρων Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος