aquarius 12 Μαίου 2010 #1 Share 12 Μαίου 2010 Ξεστρατισμένο κήτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 12 Μαίου 2010 #2 Share 12 Μαίου 2010 (edited) Εχουμε κ καρχαριες..Εχω ενα περιοδικο ψαροντουφεκαδων που λεει οτι εχουμε μεχρι κ λευκους στην ελλαδα...περαστικους ή κ οχι....!!!! Εφοσον η μεγαλυτερη αναπαραγωγη του ειδους γινετε στην Ιταλια-σικελια γιατι να μην ερθουν κ απο εδω μια βολτα ε?! φαλαινες στην ελλαδα φαλαινες στην ροδο! Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2010 - PsyTrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Μαίου 2010 #3 Share 12 Μαίου 2010 ενδιαφέρον ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 12 Μαίου 2010 #4 Share 12 Μαίου 2010 Απο το μεσημερι την ψαχνω κ τελικα ΝΑΙ την βρηκα...για διαβαστε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 12 Μαίου 2010 #5 Share 12 Μαίου 2010 (edited) Απο το μεσημερι την ψαχνω κ τελικα ΝΑΙ την βρηκα...για διαβαστε.....(οσο ειναι δυνατων....) Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2010 - PsyTrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Μαίου 2010 #6 Share 12 Μαίου 2010 Απο το μεσημερι την ψαχνω κ τελικα ΝΑΙ την βρηκα...για διαβαστε.....(οσο ειναι δυνατων....) Μπανιο φετος δεν εχει.Μονο στην μπανιερα,αντε και σε καμια πισινα(παιδικη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 12 Μαίου 2010 #7 Share 12 Μαίου 2010 υπαρχουν πολλα ειδοι γενικοτερα στην ελλαδα....ηρεμα βεβαια ή μαλλον δεν μας εχουν αποδειξει το αντιθετο ακομα...!!!αλλα αυτο για τους λευκους μου τραβηξε περισσοτερο το ενδιαφερων κ γιαυτο το φωτογραφισα κιολας! (το περιοδικο βρισκεται στο πατρικο μου δυστηχως...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Μαίου 2010 #8 Share 12 Μαίου 2010 υπαρχουν πολλα ειδοι γενικοτερα στην ελλαδα....ηρεμα βεβαια ή μαλλον δεν μας εχουν αποδειξει το αντιθετο ακομα...!!! Τώρα με τα νέα μέτρα που θα πεινάσουν κι αυτά τα "ήρεμα" είδη, θα δεις τι έχει να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος