Vassilis 9 Ιουλίου 2006 #1 Share 9 Ιουλίου 2006 να μερικες φωτο!δεν εχουμε πολλα κοραλλια αλλα δεν βρισκουμε κιολας! να μερικες φωτο! το ενυδρειο λειτουργει ενα χρονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 9 Ιουλίου 2006 Author #2 Share 9 Ιουλίου 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 9 Ιουλίου 2006 Author #3 Share 9 Ιουλίου 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 9 Ιουλίου 2006 Author #4 Share 9 Ιουλίου 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 9 Ιουλίου 2006 Author #5 Share 9 Ιουλίου 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 9 Ιουλίου 2006 #6 Share 9 Ιουλίου 2006 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Βασίλη. Είδα Moorish idol η μου φάνηκε? Τα πάει καλά τρώει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 9 Ιουλίου 2006 #7 Share 9 Ιουλίου 2006 Απλα πανεμορφο το ενυδρειο σου Βασιλη. Μπραβο-μπραβο-μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 9 Ιουλίου 2006 #8 Share 9 Ιουλίου 2006 Πάρα πολύ καλό.Συγχαρητήρια για το όμορφο reef!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 9 Ιουλίου 2006 Author #9 Share 9 Ιουλίου 2006 σας ευχαριστω παιδια να ειστε καλα! το μορισ ιντολ θαναση τρωει κανονικοτατα!απλα μου τον πειραζουν που κ που τα αλλα ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 10 Ιουλίου 2006 #10 Share 10 Ιουλίου 2006 τελειο το ενυδρειο σου Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 10 Ιουλίου 2006 #11 Share 10 Ιουλίου 2006 Τέλειο το ενυδρείο σου Βασίλη και πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα. Αξίζει πραγματικά να συμμετάσχει στον διαγωνισμό "Ενυδρείο του μήνα" Τα συγχαρητήριά μου! Φιλικά Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 13 Ιουλίου 2006 Author #12 Share 13 Ιουλίου 2006 ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα πιστευω δεν ειναι κ τοσο γεματο για ενυδρειο του μηνα !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 13 Ιουλίου 2006 #13 Share 13 Ιουλίου 2006 Το ενυδρείο σου είναι πολύ ωραίο μπράβο! Μπορείς να δοκιμάσεις στο διαγωνισμό! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα εξάλλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 13 Ιουλίου 2006 #14 Share 13 Ιουλίου 2006 ευχαριστω για τα καλα λογια αλλα πιστευω δεν ειναι κ τοσο γεματο για ενυδρειο του μηνα !!!!!!!! 28969[/snapback] Μην το λες αυτό. Έχουν δει τόσα και τόσα τα... μεγάλα και ωραία μάτια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος