Geosid 11 Μαίου 2010 #1 Share 11 Μαίου 2010 (edited) Οι περισσοτεροι απο τους δισκαδες Η απο αυτους που θελουν να αποκτησουν δισκους κοιτανε το ψαρι σε καποιο πετ σοπ , σε καποια αγγελια , σε καποιον φιλο . Ομως εχει αναρωτηθει κανενας πως εφτασε ο δισκος στο μεγεθος και στην ηλικια που τον βλεπουμε ? Ακολουθουν φωτογραφιες απο την στιγμη της αναπαραγωγης εως την στιγμη που ο Βασιλιας ζει στο θρονο του .... Mod edit: Μπηκε το ονομα του φωτογραφου στον τιτλο μετα απο παρακληση του συγγραφεα. Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαίου 2010 Author #2 Share 11 Μαίου 2010 συνεχεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαίου 2010 Author #3 Share 11 Μαίου 2010 συνεχεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 11 Μαίου 2010 #4 Share 11 Μαίου 2010 συνεχεια ... Δικά σου τα μικρά απίθανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαίου 2010 Author #5 Share 11 Μαίου 2010 Δικά σου τα μικρά απίθανα... δεν ειναι δικα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiRiS 11 Μαίου 2010 #6 Share 11 Μαίου 2010 εξαιρετικό υλικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Μαίου 2010 #7 Share 11 Μαίου 2010 Εξαιρετικη δουλεια και ομορφες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Μαίου 2010 #8 Share 11 Μαίου 2010 Αξλίζουν πολλά μπράβο σε εσένα που άνοιξες τόσο ωραίο θέμα αλλά πρέπει να πάρουν μπράβο και ο ιδιοκτήτης και ο φωτογράφος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 11 Μαίου 2010 #9 Share 11 Μαίου 2010 φίλε μου πολύ καλές φωτό! Δώσε και κάποιο link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 11 Μαίου 2010 #10 Share 11 Μαίου 2010 Εξαιρετικό το θέμα, όπως και οι φωτογραφίες. Καλό θα ήταν όμως να μας έδινες και την πηγή τους για να μην προκύψει κανένα ζήτημα με τα δικαιώματα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 11 Μαίου 2010 #11 Share 11 Μαίου 2010 Μόνο ένα ερώτημα: Γιατί ρε παιδιά? Γιατί μας ανοίγετε πληγές? Τι σας φταίμε εμείς που τα θαυμάζουμε, αλλά "φοβόμαστε" τις απαιτητικές συνθήκες που θέλουν οι δίσκοι? Πάντως καταπληκτικές φωτογραφίες και να ζήσουν στον ιδιοκτήτη τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαίου 2010 Author #12 Share 11 Μαίου 2010 Εξαιρετικό το θέμα, όπως και οι φωτογραφίες. Καλό θα ήταν όμως να μας έδινες και την πηγή τους για να μην προκύψει κανένα ζήτημα με τα δικαιώματα τους. η φωτογραφιες ειναι απο γνωστο μου στο facebook , πριν τις ποσταρω εχω παρει την αδεια του μεσω msn για να ειμαι εγω πρωτα οκ και μετα ολο το υπολοιπο φορουμ ( Admin - Mods ) , για οποιοδηποτε προβλημα υπαρχει μπορω να δωσω το ονομα του ιδιοκτητη στο facebook H το msn του Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Μαίου 2010 #13 Share 11 Μαίου 2010 Πες του να περάσει μια βόλτρα να τον γνωρίσουμε, έχεις κάνει φοβερή δουλειά και με την εκτροφή και μις φωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 11 Μαίου 2010 #14 Share 11 Μαίου 2010 Φοβερές οι φωτογραφίες ,τα δισκάκια όλα τα λεφτά Τέτοια βλέπω και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω από τη θάλασσα στο γλυκό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Μαίου 2010 #15 Share 11 Μαίου 2010 Φοβερές οι φωτογραφίες ,τα δισκάκια όλα τα λεφτά Τέτοια βλέπω και σκέφτομαι να ξαναγυρίσω από τη θάλασσα στο γλυκό... Μην λες τετοια πραγματα γιατι θα σου ριξουμε πιπερι οι θαλασσινοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 11 Μαίου 2010 #16 Share 11 Μαίου 2010 (edited) Οι δισκοι ειναι ενα απο τα ωραιοτερα ψαρια!!!!! Υ.Γ. Συγνωμη παιδια αν χαλαω το θεμα αλλα σε ποσα λιτρα πρεπει να ζουν οι δισκοι?? Εχω μπερδευτει!! Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2010 - aquarium_9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 11 Μαίου 2010 #17 Share 11 Μαίου 2010 Οι δισκοι ειναι ενα απο τα ωραιοτερα ψαρια!!!!! Υ.Γ. Συγνωμη παιδια αν χαλαω το θεμα αλλα σε ποσα λιτρα πρεπει να ζουν οι δισκοι?? Εχω μπερδευτει!! μίνιμουμ και ξαναλέω μίνιμουμ ένας ενήλικος δίσκος κάθε 40 λίτρα... άμα ψάξεις το φόρουμ θα βρεις ότι θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 11 Μαίου 2010 Author #18 Share 11 Μαίου 2010 (edited) Hello George, No problem, you can post it in the forum. But my name is not Peter but Pieter ;-) Can you give me the link of the forum? Greetz, Pieter Y.Γ : οποιος επιθυμει εχω το mail της εγκρισης . Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 11 Μαίου 2010 #19 Share 11 Μαίου 2010 Μπραβο Γιωργο. Τωρα ειναι ολοκληρωμενη η εργασια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Μαίου 2010 #20 Share 11 Μαίου 2010 Πολυ καλο το θεμα σου φιλε μου. Ομορφα ψαρια και πολυ καλες φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Μαίου 2010 #21 Share 11 Μαίου 2010 Εξαιρετικό θέμα,μπράβο Γιώργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Μαίου 2010 #22 Share 11 Μαίου 2010 (edited) Μπραβο γιωργο... Καταπληκτικές φωτογραφιες... Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Μαίου 2010 Author #23 Share 12 Μαίου 2010 Μερος δευτερο και τελευταιο απο αυτες τις πανεμορφες φωτοραφιες που τραβηκε ο Pieter Bregman θα ηθελα να τον ευχαριστησω που μου εδωσε την αδεια να τις δημοσιοποιησω καθως και για την αμεση απαντηση-ανταποκριση στα mail μου . Υ.Γ : Δουλεις του Pieter Bregman μπορειτε να τις δειτε στην ιστιοσελιδα του http://www.fotobregman.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 12 Μαίου 2010 #24 Share 12 Μαίου 2010 H 3η και η 4η φωτογραφια ειναι απλα .... Πολυ ωραιες και αυτες οι φωτογραφιες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 12 Μαίου 2010 #25 Share 12 Μαίου 2010 ο φίλος Pieter δεν παίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος