claire 8 Ιουλίου 2006 #1 Share 8 Ιουλίου 2006 γεια και παλι!παρατηρώ καθημερινά τα ψαράκια μου και σήμερα είδα στα red gouarami μου(αν τα λεω σωστά!!) "μαυρισμένες" ουρές....το ένα απο τα 2 έχει και φουσκομένη κοιλίτσα.....τι συμβαίνει??? τα έβαλα σε "καραντίνα" σε μικρότερο ενυδρείο, με νερό από το παλιό,σε περιπτωση που είναι κατι κολλητικό. καμία συμβουλή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 8 Ιουλίου 2006 #2 Share 8 Ιουλίου 2006 Καλωσόρισες και πάλι . Εφ όσον είναι σωστοί οι παράμετροι του νερού τάϊσμα με βιταμίνες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
claire 9 Ιουλίου 2006 Author #3 Share 9 Ιουλίου 2006 Σταματη σ'ευχαριστώ πολύ!πιστεύεισ ότι δεν είναι κατι κολλητικό?(να τα βαλω μαζί με τα αλλα??)και όταν λεσ βιταμίνεσ??? από το petshop μου είπανε οτι τα συμπτώματα(μαυρη ουρά-φουσκωμενη κοιλιά)ειναι κάποιας κολλητικής-βακτηριακήσ-εσωτερικήσ ασθένειας δυσκολης να αντιμετωπιστεί!! Να πανικοβληθώ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 9 Ιουλίου 2006 #4 Share 9 Ιουλίου 2006 (edited) Αν πρόκειται για εσωτερική μόλυνση συνήθως το αντιλαμβανόμαστε πολύ αργά και δεν είναι μεταδοτική! Η καραντίνα χρειάζεται για την εφαρμογή πολύ σκληρών θεραπειών που επηρεάζουν τα βακτήρια του φίλτρου! Έγινε επεξεργασία 9 Ιουλίου 2006 - kouzman Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 9 Ιουλίου 2006 #5 Share 9 Ιουλίου 2006 Claire αν γινετε βαλε καποια φωτο για ποιο σιγουρη διαγνωση.Οχι απο εμενα φυσικα αλλα απο αλλους σε αυτο το forum πολυ πιο ειδικους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 10 Ιουλίου 2006 #6 Share 10 Ιουλίου 2006 Μονο οι ουρες τους ειναι μαυρες ή εχουν και στο σωμα κοιλιδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Ιουλίου 2006 #7 Share 10 Ιουλίου 2006 Έχω υποψία ότι είναι ιός άρα και μεταδοτικό . Με το να το βγάλεις τώρα από μέσα δεν λέει τίποτα ο ιός υπάρχει . Δυστυχώς δεν έχουμε απάντηση για τους ιούς . Ως συνήθως όμως , αν ο οργανισμός του ψαριού επανέλθει και λειτουργεί σωστά το ανοσοποιητικό σύστημα , το ψαράκι επανέρχεται . Γι αυτό σου είπα βιταμίνες . Η φωτογραφία είναι πολύτιμη . Υπ οψιν όσο περνά ο χρόνος και δεν κάνεις τίποτα έρχονται οι δευτερογενής μολύνσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος