Jump to content

Παραγγελια απευθείας από εξαγωγέα(Για Κύπρο)

Recommended Posts

Παιδιά όσους τους ενδιαφέρει να μειώσουν το κόστος και να αγοράσουν κατευθείαν από εξαγωγέα ας επικοινωνήσουν σε αυτό το topic.

Έχω ήδη επικοινωνήσει με εξαγωγέα.

Η ελαχιστη παραγγελια που μπορούμε να βάλουμε είναι 100kg και επειδή είναι πολλά για ένα άτομο από μονο του ρωτώ αν υπάρχουν αρκετά άτομα για να

συμπληρωθούν τα κιλά και μοιραστούμε τα έξοδα.

Η παραγγελια μπορεί να γίνει για Ζωντανό Βράχο, Ψαρια, Κοράλλια, Ανεμώνες, Γαρίδες, Χταπόδια, μέδουσες , Ιππόκαμπους κλπ.

Ευχαριστώ.

ρε φιλε για ποτε μιλας να γινει η παραγελεια ,ρωταο γιατι δεν ειμαι ακομη ετιμος

Πότε υπολογίζεις να είσαι έτοιμος?

Επίσης με ενημέρωσε ο εξαγωγέας ότι η παραγγελία είναι min. 100kg για ζωντανό βράχο, ή 100kg για συνδιασμό ζωών(ψάρια, κοράλια,κλπ).

Επομένως θα χρειαστούμε ακόμη 2-3 άτομα ανάλογα με την ποσότητα που θέλει ο καθένας. Αν δούμε ότι υπάρχουν αρκετά άτομα μπορούμε να μάθουμε και την τελική τιμή.

Και γιατί να το κάνεις αυτό?

Γιατί υπάρχει και Ελλάδα αυτό που ψάχνεις.

Γιατί υπάρχει και Ελλάδα αυτό που ψάχνεις.

Ελλαδα ομως υπαρχει και ο μεσαζοντας καθως και τα 20φευγα % φορος , απο τον εξαγωγεα μπορει να του ερχεται φτηνοτερα ( λεω εγω τωρα ) <_<

Γιατί εσύ δεν θα πληρώσεις φόρο? Τα μεταφορικά 100kg τα έβαλες?

Έγινε επεξεργασία - salamander

Καταρχή είμαι στην Κύπρο και οι τιμές εδώ έχουν διαφορα από την Ελλάδα, λόγο του ότι ελάχιστα καταστήματα ασχολούνται με θαλασσινό.

Προς το παρόν μονο 3 έχω βρει σε όλη την Κύπρο.

Η τιμή του βράχου κυμαίνεται από 15 euro το Kg μέχρι 21 το Kg για βράχο από ινδονησία.

Από εξαγωγέα η τιμή μαζί με τα μεταφορικά, το φόρο προστιθεμενης αξιας, τα χαρτιά(CITES, Health certificates, κλπ) είναι μεταξύ 5 euro και 10 euro).

Η ίδια αναλογια τιμής ισχύει και για τα ψαρια,κοράλλια κλπ που πουλούν.

Καταρχή είμαι στην Κύπρο και οι τιμές εδώ έχουν διαφορα από την Ελλάδα, λόγο του ότι ελάχιστα καταστήματα ασχολούνται με θαλασσινό.

Η τιμή του βράχου κυμαίνεται από 15 euro το Kg μέχρι 21 το Kg για βράχο από ινδονησία.

Από εξαγωγέα η τιμή μαζί με τα μεταφορικά, το φόρο προστιθεμενης αξιας, τα χαρτιά(CITES, Health certificates, κλπ) είναι μεταξύ 5 euro και 10 euro).

αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε εισαι αρχηγος <_<

φιλε εγω ειμαι μεσα , απλος το ερωτημα ειναι το εξης ,εαν δεν τοποθετησω τον βραχο στο ενυδρειο ποσο καιρο κανει στο κιβοτιο?

στη κούτα δεν θα αντέξει πολύ

για αυτό τον βάζεις σε δοχείο με θαλασσινό νερό με κυκλοφορία νερού

στη κούτα δεν θα αντέξει πολύ

για αυτό τον βάζεις σε δοχείο με θαλασσινό νερό με κυκλοφορία νερού

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...