Jump to content

Flying Seaslugs

iapetos

Recommended Posts

Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα 2 flying seaslug, παραθέτω μερικές φωτογραφίες.

4587131267_86f0645ff7_b.jpg

4590040884_d2b75aa527_b.jpg

4590040872_5228e8fcb1_b.jpg

4590040878_2d8876dcf1_b.jpg

Φίλε πραγματικά είναι υπέροχα ζώα :) , τα είδα κατα την εισαγωγή τους και τα θαύμασα :)

Αν μπορούσες να μας πεις συνήθειες και διατροφικές προτημήσεις!

Φίλε πραγματικά είναι υπέροχα ζώα :) , τα είδα κατα την εισαγωγή τους και τα θαύμασα :)

Αν μπορούσες να μας πεις συνήθειες και διατροφικές προτημήσεις!

Είναι πολύ γρήγορα ζώα, τα ψάρια δε τα ακουμπάμε, και το ένα έπεσε μέσα στην carpet ανεμώνη μου ούτε κόλλησε ούτε έκλισε να το φάει αντιθέτως περίμενε να βγει από μέσα της.

Είναι τρομεροί αλγοφάγοι αλλά με τρομάζουν που κόβουν βόλτες στις koralia (Powerheads) μου.

Είναι πολύ γρήγορα ζώα, τα ψάρια δε τα ακουμπάμε, και το ένα έπεσε μέσα στην carpet ανεμώνη μου ούτε κόλλησε ούτε έκλισε να το φάει αντιθέτως περίμενε να βγει από μέσα της.

Είναι τρομεροί αλγοφάγοι αλλά με τρομάζουν που κόβουν βόλτες στις koralia (Powerheads) μου.

εχε το νου σου οτι μπρορει να ρουφηχτουν πολυ ευκολα απο αυτους του κυκλοφορητες.κ να ξερεις πως αν γινει κατι τετοιο μεσα τους εχουν μελανι...Α κ πρεπει να βρεις πιο ειδος αλγης τρωνε γιατι αν τελειωσει(που θατελειωσει γρηγορα)πρεπει να τα δωσεις σε καποιον αλλο που εχει προβλημα με το ιδιο ειδος αλγης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...