gante 9 Μαίου 2010 #1 Share 9 Μαίου 2010 Καλησπερα σε ολους θα ηθελα εαν καποιος γνωριζει να μου πει την ονομασια του κοραλλιου της φωτογραφιας, εαν μπορω να το φραγκαρω και με ποιο τροπο γιατι εχει αναπτυχθει αρκετα. Οποιος θελει να ερθει απο το σπιτι να το φραγκαρει και να δω και εγω τον τροπο θα παρει φραγκακια δωρεαν ευχαριστω. Ειναι το κοραλλι της δευτερης φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 9 Μαίου 2010 #2 Share 9 Μαίου 2010 είναι sinularia και είναι πολύ εύκολο να φραγκαριστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 9 Μαίου 2010 #3 Share 9 Μαίου 2010 Μ ένα κοπίδι κόβεις ένα "κλαδί" από τη βάση... όσο πιο κοντά στον βράχο που είναι κολλημένο. Κατόπιν το στερεώνεις με ένα μικρό κομματάκι βράχου κάπου που δεν έχει πολύ κυκλοφορία ώστε να μην παρασυρθεί και σε 2-3 μέρες θα αρχίσει να κολλάει από μόνο του. Στο βραχάκι μπορείς να το "δέσεις" (όχι πολύ σφιχτά) μ ένα λαστιχάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 9 Μαίου 2010 Author #4 Share 9 Μαίου 2010 Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας αυριο θα το φραγκαρω και λογικα θα εχω αρκετα φραγκακια οπου και θα τα μοιρασω σε οσους θελουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 9 Μαίου 2010 #5 Share 9 Μαίου 2010 Gante το ενυδρειο ποσα λιτρα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 10 Μαίου 2010 Author #6 Share 10 Μαίου 2010 Gante το ενυδρειο ποσα λιτρα ειναι? Ειναι 128 λιτρα saradoulis το Boyu tl-550. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 10 Μαίου 2010 #7 Share 10 Μαίου 2010 ααα!Ειχες και ενα pico και λεω .. ωχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος