sriros 8 Μαίου 2010 #1 Share 8 Μαίου 2010 ενυδριο 180 λιτρα 4 δισκοι φιτρο eheil 2213...εχετε να μοθ προτεινετε καποια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Μαίου 2010 #2 Share 8 Μαίου 2010 (edited) ενυδρειο 180 λιτρα 4 δισκοι φιλτρο eheim 2213...εχετε να μοy προτεινετε καποια ? εγω δεν εχω να σου προτεινω λαμπα Σου προτεινω αλλο ενα φιλτρο τουλαχιστον 2217 Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 8 Μαίου 2010 #3 Share 8 Μαίου 2010 εγω δεν εχω να σου προτεινω λαμπα Σου προτεινω αλλο ενα φιλτρο τουλαχιστον 2217 +1000 γεμάτο με βιολογικό υλικό ( όχι τα σφουγκάρια του ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 8 Μαίου 2010 #4 Share 8 Μαίου 2010 Τι μεγεθος ειναι οι δισκοι σου ? Ποσα αλλα ψαρια εχεις και τι ? Συνθηκες, μετρησεις ? Το παν στα λιτρα σου ειναι η πολυ καλη φιλτρανση με οχι τρελη ροη και πολυ συχνες αλλαγες. Χρησιμοποιεις οσμωση, τυρφη ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος