Geosid 8 Μαίου 2010 #1 Share 8 Μαίου 2010 (edited) Με αφορμη την προσφατη αγορα μου δισκων απο Στενκερ , ενημερωθηκα οτι τα ψαρια ειναι μαθημενα σε τροφη (καρδια ) στενκερ , αυτο το καταλαβα απο το πρωτο κιολας ταισμα , μολις επεσε η τροφη στο ενυδρειο επεσαν τα μικρα με τα μουτρα στο φαι . Η ερωτηση μου ειναι .... Απο τη στιγμη που λεμε οτι τα μικρα για να παρουν τα πανω τους θελουν φαι και μαλιστα φαι με μεγαλο ποσοστο πρωτεινης τοτε γιατι στην τροφη του στενκερ εχει μονο 12,14% πρωτεινη ? Οπως θα δειτε στη φωτο που ακολουθει εχει ενα συστατικο σε 70.08% το οποιο οταν το εβαλα για μεταφραση εβγαλα τα παλαβα του .... Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Μαίου 2010 #2 Share 8 Μαίου 2010 Πρέπει να είναι το νερό, ή υγρασία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Μαίου 2010 Author #3 Share 8 Μαίου 2010 Υγρασια μου εβγαλε και εμενα στη μεταφραση . Το θεμα ομως ειναι μιας και ταιζω αυτο το καιρο αποκλειστικα αυτο το ρημαδι βοηθαει καθολου τα ψαρια στην αναπτυξη ? Αλλαγες νερου κανω κανονικα και με το παραπανω θα ελεγα μιας και επιβαρυνει το νερο , βεβαια στις μετρησεις που εκανα δεν ειχα ουτε nh3 - no3 ειναι μηδενικα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Μαίου 2010 #4 Share 8 Μαίου 2010 Υγρασια μου εβγαλε και εμενα στη μεταφραση . Το θεμα ομως ειναι μιας και ταιζω αυτο το καιρο αποκλειστικα αυτο το ρημαδι βοηθαει καθολου τα ψαρια στην αναπτυξη ? Αλλαγες νερου κανω κανονικα και με το παραπανω θα ελεγα μιας και επιβαρυνει το νερο , βεβαια στις μετρησεις που εκανα δεν ειχα ουτε nh3 - no3 ειναι μηδενικα . Για να τα ταΐζει ο Stenker κάτι θα ξέρει Δοκίμασε όμως σιγά σιγά να τα κάνεις να φάνε και ξηρά τροφή.. Ειδικά αυτές της tropical η D-allio plus ( με σκόρδο) και η D 50 plus (για χρώμα) είναι φοβερές!! Εμένα τις τσακίζουν τα άτιμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Μαίου 2010 Author #5 Share 8 Μαίου 2010 Για να τα ταΐζει ο Stenker κάτι θα ξέρει Δοκίμασε όμως σιγά σιγά να τα κάνεις να φάνε και ξηρά τροφή.. Ειδικά αυτές της tropical η D-allio plus ( με σκόρδο) και η D 50 plus (για χρώμα) είναι φοβερές!! Εμένα τις τσακίζουν τα άτιμα! εγω δοκιμασει μεχρι τωρα να ταισω Τetradiscus ocean nutrition discus flakes ocean nutrtition community flakes tetra vitality d-allio Αλλα δεν μας τιμησαν τα ψαρακια Μου φαινεται οτι σιγα σιγα θα τους ποιασουν τα νεα οικονομικα μετρα και θα πεσει πεινα για να εκτιμησουν και τις αλλες τροφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Μαίου 2010 #6 Share 8 Μαίου 2010 εγω δοκιμασει μεχρι τωρα να ταισω Τetradiscus ocean nutrition discus flakes ocean nutrtition community flakes tetra vitality d-allio Αλλα δεν μας τιμησαν τα ψαρακια Μου φαινεται οτι σιγα σιγα θα τους ποιασουν τα νεα οικονομικα μετρα και θα πεσει πεινα για να εκτιμησουν και τις αλλες τροφες χαχαχαχαχαχ Οντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 8 Μαίου 2010 #7 Share 8 Μαίου 2010 Δοκιμασε την Troical Discus Gran να δεις αν θα την φανε. Εχω δει οτι δυσκολα δισκακια σε θεμα διατροφης την εσκισαν μολις την ειδαν. Γενικα τα ψαρια του Stendker οταν ειναι μικρα ειναι δυσκολο να τα συνιθισεις σε κατι αλλο περαν της μοσχαροκαρδιας που τους δινει αλλα σιγα σιγα μαθαινουν. Υπομονη θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Μαίου 2010 #8 Share 9 Μαίου 2010 Εγω παλι ειμαι εναντιον τηςκ καρδιας..... ο λόγος... Βρισσκουν και στη φυση καρδια μοσχου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαίου 2010 #9 Share 9 Μαίου 2010 Εγω παλι ειμαι εναντιον τηςκ καρδιας..... ο λόγος... Βρισσκουν και στη φυση καρδια μοσχου?? Αν την εβρισκαν ετσι καλα αλεσμενη με τα σκορδακια της κλπ, δεν θα την ετρωγαν? (δεν ρωτω τι εξελιξη μπορει να ειχαν σαν ειδος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Μαίου 2010 Author #10 Share 9 Μαίου 2010 Εγω παλι ειμαι εναντιον τηςκ καρδιας..... ο λόγος... Βρισσκουν και στη φυση καρδια μοσχου?? μπορει εκει στον αμαζονιο να βοσκαει κανα μοσχαρι να του κανει πεσιμο κανενα ανακοντα και οτι περισεψει να το φανε οι δισκοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαίου 2010 #11 Share 9 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Μαίου 2010 Author #12 Share 9 Μαίου 2010 χααχαχαχαχχα Να ειδατε δεν ειναι και απιθανο να γινει αυτο που ειπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2010 #13 Share 9 Μαίου 2010 Ξανα φτιαξε τη φωτο με αγριους......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαίου 2010 #14 Share 9 Μαίου 2010 Ξανα φτιαξε τη φωτο με αγριους......... Πιο αγριοι (για καρδια) δεν υπαρχουν απο τους ημερους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος