DIMITRIOS 22 Ιουνίου 2010 #126 Share 22 Ιουνίου 2010 και μερικες ακομη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 22 Ιουνίου 2010 #127 Share 22 Ιουνίου 2010 Kαλα ρε Δημητρη .... Ενταξει ο Νικος ΔΕΝ..... Εσυ δεν μπορουσες να βαλεις χερι στο ενυδρειο και να βγαλεις τη κανατα της γιαγιας εξω ???? Τα σπανε τα δισκακια , εχουν και τα ματια τα κοκκινα που γουσταρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 Author #128 Share 23 Ιουνίου 2010 Δημητρη... Ευχαριστω ρε φιλε!!! Τα ματια πιο κοκκινα ΔΕ γίνεται!!! Νομιζω το κοκκινο ματι δειχνει υγεια στο ψαρι?? Γιωργο που να τα δεις κι απο κοντα!!! Ακομα ΔΕΝ εχουν παρει το χρωμα τουος... αλλα θεωρω πως μεχρι το σεπτεμβρη θα το εχουνμ παρει!! Εχουν μεγαλωσει αρκετα... και κυριως... ΔΕ φοβουνται τπτπ!!! Εκτος απο τη σκουπα βυθου!! Να πω οτι μολις εφυγαν τα παιδια εκανα και αλλαγη νερου. Εχουν φτασει το μεγεθος που βλεπουμε συνηθως να πωλειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 Author #129 Share 23 Ιουνίου 2010 Τελικα υπαρχει και ενα high fin αναμεσα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Ιουνίου 2010 #130 Share 23 Ιουνίου 2010 Τελικα υπαρχει και ενα high fin αναμεσα τους... photo No5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 Author #131 Share 23 Ιουνίου 2010 photo No5 ? Ναι... αλλα φαινεται και σε αλλες.... ΔΕΝ ειναι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 23 Ιουνίου 2010 #132 Share 23 Ιουνίου 2010 Ναι... αλλα φαινεται και σε αλλες.... ΔΕΝ ειναι ?? και στην φωτο 9 ετσι φαινεται Ας πουνε με σιγουρια οι εμπειροτεροι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 Author #133 Share 23 Ιουνίου 2010 και στην φωτο 9 ετσι φαινεται Ας πουνε με σιγουρια οι εμπειροτεροι . Έτσι ακριβως. Κι εγω περιμενω και σχολιο για το σχημα τους. Μην ξεχναμε οτι βρίσκονται σε μικρό ενυδρείο, το οποίο θελουμε να δουμε κατα πόσο θα επηρρεάσει την αναπτυξη τους αλλα και τι σχήμα τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 23 Ιουνίου 2010 #134 Share 23 Ιουνίου 2010 Εγω εμπειρια δεν εχω....παντως φαινονται πολυ ωραια τα δισκοπουλα....ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 23 Ιουνίου 2010 #135 Share 23 Ιουνίου 2010 Να σημειώσω εδώ ότι και οι καρδινάλιοι τρώνε Astacolor και έχουν γίνει πιο κόκκινοι από κάθε άλλη φορά!!! ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ. Το κοπρανα των ψαριων (γενικα και των δισκων) κοκκινιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 Author #136 Share 23 Ιουνίου 2010 Το κοπρανα των ψαριων (γενικα και των δισκων) κοκκινιζουν? ΔΕΝ κοκκινιζουν!! Ειναι κοκκινα!!! 100% ευθύνονται οι τροφες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 25 Ιουνίου 2010 #137 Share 25 Ιουνίου 2010 Έτσι ακριβως. Κι εγω περιμενω και σχολιο για το σχημα τους. Μην ξεχναμε οτι βρίσκονται σε μικρό ενυδρείο, το οποίο θελουμε να δουμε κατα πόσο θα επηρρεάσει την αναπτυξη τους αλλα και τι σχήμα τους.... 1. Απο που καταλαβαινεις οτι ενας δισκος ειναι hi-fin; 2. Αν τυχει και βαλεις καμμια φωτογραφια της προκοπής και απο τη σωστή γωνια λήψης .... ισως βγει καποιο ασφαλές συμπερασμα για το σχημα τους. 3. Η αναπτυξη και το σχημα τους επιρρεαζεται απο το μεγεθος του ενυδρειου ... μόνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Ιουνίου 2010 Author #138 Share 25 Ιουνίου 2010 (edited) 1. Απο που καταλαβαινεις οτι ενας δισκος ειναι hi-fin; 2. Αν τυχει και βαλεις καμμια φωτογραφια της προκοπής και απο τη σωστή γωνια λήψης .... ισως βγει καποιο ασφαλές συμπερασμα για το σχημα τους. 3. Η αναπτυξη και το σχημα τους επιρρεαζεται απο το μεγεθος του ενυδρειου ... μόνο; 1. ΔΕΝ έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι, άπλα υπέθεσα οπως το βλέπω και ρωτάω εσάς... τους έμπειρους να κρίνεται. Απλα γνωρίζω ότι η μητέρα τους είναι high fin. 2. Όποτε θέλεις έρχεσαι και τα βλέπεις από κοντά. Δυστυχώς ΔΕΝ ξέρω να βγάζω φώτο ούτε έχω καλό μηχάνημα. Αλλα νομίζω από 2-3 φωτο από αυτές που ήδη έχω βγάλει ένα έμπειρο μάτι μπορεί να βγάλει συμπέρασμα για 1-2 δισκάκια. 3. Εκτός από αυτά σίγουρα επηρεάζεται και από τη διατροφή, το νερό και ότι συνεπάγεται μ' αυτό. Αλλα νομίζω πως μεγάλο ρόλο παίζουν και τα γονίδια. Δηλαδή οι γονείς και οι πρόγονοι. Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Ιουνίου 2010 #139 Share 25 Ιουνίου 2010 Ειναι κοκκινα!!! 100% ευθύνονται οι τροφες!! Αυτο ειναι καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Ιουνίου 2010 #140 Share 25 Ιουνίου 2010 Αυτο ειναι καλο? δεν νομιζω , κατα τη γνωμη μου πιστευω πως οι τροφες που χρωματιζουν τα κοπρανα δεν ειναι σωστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Ιουνίου 2010 #141 Share 25 Ιουνίου 2010 δεν νομιζω , κατα τη γνωμη μου πιστευω πως οι τροφες που χρωματιζουν τα κοπρανα δεν ειναι σωστες Τα παντζαρια και το σπανακι που τρωμε εμεις, δεν ειναι καλες τροφες δλδ? Υπαρχει καποιος αλλος διαφορετικος παραγοντας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 25 Ιουνίου 2010 #142 Share 25 Ιουνίου 2010 1. ΔΕΝ έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι, άπλα υπέθεσα οπως το βλέπω και ρωτάω εσάς... τους έμπειρους να κρίνεται. Απλα γνωρίζω ότι η μητέρα τους είναι high fin. 2. Όποτε θέλεις έρχεσαι και τα βλέπεις από κοντά. Δυστυχώς ΔΕΝ ξέρω να βγάζω φώτο ούτε έχω καλό μηχάνημα. Αλλα νομίζω από 2-3 φωτο από αυτές που ήδη έχω βγάλει ένα έμπειρο μάτι μπορεί να βγάλει συμπέρασμα για 1-2 δισκάκια. 3. Εκτός από αυτά σίγουρα επηρεάζεται και από τη διατροφή, το νερό και ότι συνεπάγεται μ' αυτό. Αλλα νομίζω πως μεγάλο ρόλο παίζουν και τα γονίδια. Δηλαδή οι γονείς και οι πρόγονοι. Αυτο κανονιζεται για να λυνονται και οι υπολοιπες αποριες μου.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Ιουνίου 2010 Author #143 Share 25 Ιουνίου 2010 Αυτο κανονιζεται για να λυνονται και οι υπολοιπες αποριες μου.- Για το 3 πάντως θα ήθελα τη γνώμη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 25 Ιουνίου 2010 #144 Share 25 Ιουνίου 2010 Φυσικα και παίζουν ρολο .... απο 2 νάννους συνηθως ... δεν βγαινει ενας γιγαντας.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 25 Ιουνίου 2010 #145 Share 25 Ιουνίου 2010 (edited) 1. Απο που καταλαβαινεις οτι ενας δισκος ειναι hi-fin; Η μανα τους ειναι Hi fin και καποια απο τα μικρα που εδωσα δειχνουν να ειναι. Έγινε επεξεργασία 25 Ιουνίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 25 Ιουνίου 2010 #146 Share 25 Ιουνίου 2010 Φυσικα και παίζουν ρολο .... απο 2 νάννους συνηθως ... δεν βγαινει ενας γιγαντας.- Δικιο έχεις.Αλλα ο Νικος ανηκει στους τυχερούς,οι γονεις των μωρων του ειναι ντουλάπες..... Η μανα τους ειναι Hi fin και καποια απο τα μικρα που εδωσα δειχνουν να ειναι. Απιστευτο ψάρι παιδια,το ειδα απο κοντα προσφατα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 30 Ιουνίου 2010 #147 Share 30 Ιουνίου 2010 mod note H συζητηση μεταφερθηκε εδω παιδια αναφορικα με την Α\Ο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=44709 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Ιουνίου 2010 Author #148 Share 30 Ιουνίου 2010 REPORT (30/06/2010): Oι ρουτίνες συνεχίζονται κανονικά. Οι αλλαγές συνεχίζονται με τις ίδιες αναλογίες. Τα δισκάκια έχουν αρχίσει να παίρνουν χρωματακι και μεγαλώνουν κανονικά. Το καλό είναι ότι ΔΕΝ έχω καβγάδες ούτε καν την ώρα του φαγητού πλέον... παρά ελαχίστων εξαιρέσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Ιουλίου 2010 Author #149 Share 1 Ιουλίου 2010 Καποια στιγμη θα καταφερω να τα βγαλω καλες φωτογραφίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2010 #150 Share 1 Ιουλίου 2010 Kατι λεγατε για high fin νομιζω ε;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος