dimitris76 9 Μαίου 2010 #26 Share 9 Μαίου 2010 Ωραια ιδεα! Περιμενουμε νεοτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 9 Μαίου 2010 #27 Share 9 Μαίου 2010 για μπρελόκ και εγω είμαι μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 9 Μαίου 2010 #28 Share 9 Μαίου 2010 Τι νοημα εχει το up σε ενα θεμα συζητησης; down Εξυπονοούσα να μην ξεχαστεί το θέμα... Μίλτο δεν το ξέχασα αύριο θα πάω να κάνω μία ερώτηση για το κόστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 9 Μαίου 2010 #29 Share 9 Μαίου 2010 Για μπλουζάκια και μπρελόκ είμαι μέσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 9 Μαίου 2010 #30 Share 9 Μαίου 2010 Τι μπερλοκ θελετε για να ρωτησω και εγω τιμες στν μανα μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 10 Μαίου 2010 #31 Share 10 Μαίου 2010 Εμενα αυτο ου θα με συγκινουσε ειναι καποια στιγμη να μεταφεραμε ολα αυτα που γραφουμε εδω μεσα πχ φωτογραφιες ,πληροφοριες για φυτα και ψαρια ,κατασκευες,παρουσιασεις, κλπ κλπ σε βιβλιο αν το καναμε στιλ λεξικου σε προσιτη τιμη σε ενα τομο θα γινοταν αναρπαστοοοο ...θελει ομως πολυ δουλεια ..παραλληλα αυτο θα εκτοξευε το χομπι μας στην Ελλαδα αφου δεν υπαρχει τιποτε εγκυρο στα ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhotoPlaza 10 Μαίου 2010 #32 Share 10 Μαίου 2010 (edited) Το κατάστημα μας μπορεί να σας εκτυπώσει το λογότυπο του AQUAZONE σε όλα τα προϊόντα που αναγράφονται στην κατηγορία ειδή δώρων στην ιστοσελίδα μας www.photoplaza.gr ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όλα τα μέλη μας -30% επί των αναγραφομένων τιμών...... Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2010 - PhotoPlaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 10 Μαίου 2010 #33 Share 10 Μαίου 2010 (edited) Δεν εχω καταστημα αλλα κοιτωντας για μπλουζακια βρηκα οτι υπαρχουν καταστηματα οπως αυτο οπου εχει μπρελοκ και μπλουζακια. Ειδικα για τα μπλουζακια θα μπορουσαμε σαν κοινοτητα να δωσουμε το σχεδιο που θελουμε και ο καθενας μας να κανονιζει με το καταστημα τι θελει (μεγεθος, χρωμα, ποσοτητα, κοστος, μεταφορικα). Ενα ποσοστο επι των πωλησεων παει σε αυτον που εδωσε το σχεδιο (πχ για να πληρωθει το domain η το hosting). Με ενδιαφερει για μπλουζακι (σε κανονικο για το σωμα μου μεγεθος, γιατι τα προηγουμενα μου ειναι φουστα-μπλουζα). Το μπρελοκ δεν με ενδιαφερει καθολου. Down ξανα ΥΓ krisos δεν πειραζει που δεν υπαρχει κατι εγγυρο στα Ελληνικα, εχουν αλλαξει τα πραγματα και οτι πληροφορια θελεις την βρισκεις στα φορουμ και στις μηχανες αναζητησης. Τι να το κανεις το βιβλιο; Καλυτερα δεν ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη; Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2010 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 10 Μαίου 2010 #34 Share 10 Μαίου 2010 Πιο πολύ τείνω προς το μπλουζάκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 10 Μαίου 2010 Author #35 Share 10 Μαίου 2010 Το κατάστημα μας μπορεί να σας εκτυπώσει το λογότυπο του AQUAZONE σε όλα τα προϊόντα που αναγράφονται στην κατηγορία ειδή δώρων στην ιστοσελίδα μας www.photoplaza.gr ΠΡΟΣΦΟΡΑ για όλα τα μέλη μας -30% επί των αναγραφομένων τιμών...... Ωραία αφού είστε και μέλος του κλαμπ κάντε μας μια προσφορά για καπέλα και μπρελόκ.Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα ένας Mod να μπει σαν υπεύθυνος σε όλη αυτήν την ιστορία για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις του στυλ......αααα ο πολίτης ήθελε μπρελοκάκια και μας έφαγε τα λεφτά ή ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας?Οπότε εγώ δεν ρωτάω για τιμή μην θεωρηθεί οτί παίρνω και μίζα....θέλω να είμαι (καθαρός) δεν λέω οτι μπορεί να συμβει κάτι τέτοιο αλλά δεν θέλω να χαλαστούμε τζάμπα.Οπότε όταν οριστεί κάποιος υπεύθυνος να γράψουμε πόσα καπέλα και μπρελόκ θέλουμε και να μας πεί μία τιμούλα το κατάστημα PhotoPlaza που είναι και μέλος του κλάμπ. Vago νομίζω πως μπλουζάκια είχαν βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 10 Μαίου 2010 #36 Share 10 Μαίου 2010 Εγω θελω ενα μπρελόκ πάντως! Ισως και ενα που είναι δύο οψεων απο την μια το logo tou Aquazone απο την άλλη κάποιο σχέδιο. Αμα γίνεται να είναι απο αυτά που γυρνάνε κι όλας θα ήταν ακόμα καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
despina 10 Μαίου 2010 #37 Share 10 Μαίου 2010 μπρελοκακι παρακαλω.υπολογιστε 2 για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Μαίου 2010 #38 Share 10 Μαίου 2010 Παιδιά ας κάνουμε μια λίστα για όποιον θέλει. Γράψτε όνομα και ποσότητα. Panos1990 - Eνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 10 Μαίου 2010 #39 Share 10 Μαίου 2010 κι εγώ μέσα σε ότι αποφασίσετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 10 Μαίου 2010 #40 Share 10 Μαίου 2010 Να προτεινω και κατι ακομα? Αναπτηρες η σπιρτα.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Μαίου 2010 #41 Share 10 Μαίου 2010 Σας γνωρίζω ότι σε όλα τα προιόντα εκτός απο το λογότυπο του φόρουμ , μπορει να τυπωθεί μαζί και όποια αγαπημένη φωτό θέλετε, ( π.χ το ενυδρείο σας, κάποιο ψαράκι , η πεθερά σας ) αρκει να είναι υψηλής ανάλυσης για καλύτερο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
despina 10 Μαίου 2010 #42 Share 10 Μαίου 2010 Μια ιδεα που εμενα θα μου αρεσε πολυ θα ηταν ,στο μπρελοκ εφοσον θα ηταν διπλης οψης αποτην μια μερια να τυπωνοταν το avatar του χρηστη.βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο οταν προκειται για μαζικη παραγγελεια.( νομιζω οτι θα ηταν προτιμοτερο απο την φωτο της πεθερας!!!!!!αλλα παλι γουστα ειναι αυτα) :Djava script:emoticon('',%20'smid_5') Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhotoPlaza 11 Μαίου 2010 #43 Share 11 Μαίου 2010 Τα μπρελόκ που διαθέτω είναι τα παρακάτω όλα διπλής όψεως. Τα τυπωμένα είναι μεταλικά ενώ τα άλλα δυο πλαστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
θανασης 11 Μαίου 2010 #44 Share 11 Μαίου 2010 Μηπος θα ηταν καλητερα να δηλοσουμε σημετοχη σε καποιο ξεχοριστο site οστε να ξερουμε ονοματα και αριθμο σημετασχοντων? Εγω ειμαι μεσα σε οτι και αν αποφασιστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος