bill28 7 Μαίου 2010 #1 Share 7 Μαίου 2010 Έχω 2 τεστ ασβεστίου της salifert το ένα λήγει το 2011 και το άλλο το 2012. Το πρώτο μου βγάζει 310 και το δεύτερο 340. Πιο να πιστέψω; Μαγνήσιο έχω πάλι 2 τεστ και με το ένα που έχω μετρήσει μου δείχνει 1230.Πιο μετά θα μετρήσω και με το άλλο να δω και εκεί τι θα δείξει Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος τέτοιες διαφορές-αποκλίσεις σε τεστ της ίδιας εταιρείας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Μαίου 2010 #2 Share 7 Μαίου 2010 Εγω θα ακολουθουσα αυτο που εχει ανοιχτει/χρησιμοποιηθει τις λιγοτερες φορες. Ισως και καπου ενδιαμεσα να ειναι η αληθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 7 Μαίου 2010 #3 Share 7 Μαίου 2010 Εγω θα ακολουθουσα αυτο που εχει ανοιχτει/χρησιμοποιηθει τις λιγοτερες φορες. Ισως και καπου ενδιαμεσα να ειναι η αληθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Μαίου 2010 #4 Share 7 Μαίου 2010 Πρέπει να προσέξεις αν και τα δυο τεστ είναι τις ίδιας έκδοσης μήπως και έχει διαφοροποηθεί ο τρόπος των βημάτων. Η salifret κατά διαστήματα κυκλοφορεί διάφορες version στο ίδιο τεστ με μικρές διαφοροποιήσεις στο τρόπο διεξαγωγής τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 7 Μαίου 2010 #5 Share 7 Μαίου 2010 (edited) Ολα τα τεστ που εχουμε δεν εχουν μια αποκλιση 10%; Η περιμενουμε με 20€ να εχουμε ακριβεια εργαστηριου; Εγω προτεινω να βαλεις στην ακρη το ενα τεστ, οποιο θες. Συνεχισε να μετρας με το αλλο που εχεις και θεωρησε σαν σωστα τα αποτελεσματα του. Πιστευω οτι και τριτο πακετο να αγορασεις θα εχεις παλι διαφορετικα αποτελεσματα. Οποτε ξεχνα οτι εχεις δευτερο πακετο και οτι σου βγαζει διαφορετικο αποτελεσμα. Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2010 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος