giannispass 7 Μαίου 2010 #1 Share 7 Μαίου 2010 Γεια χαρα σε ολους. Αφου είδα οτι τα sps πήραν την κατιούσα, εκανα μετρήσεις και ανακάλυψα τα εξής.... No2 0,5 No3 30 Po4 0,5 Γιατι εγινε αυτό? Αμεσως εκανα αλλαγη το 1/3 περίπου του νερού και σήμερα θα κάνω αλλη μια αλλαγή. (Την 1η την εκανα πριν 2 μερες). Εχω 900 λτ περιπου όγκο νερου μαζι με το sump και εκανα αλλαγη περιπου τα 250λτ. Απο τι ανεβηκαν οι τιμές? Η αληθεια ειναι οτι εχω βαρυ χερι στο ταισμα, αλλα μπορει να ευθυνεται μονο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Μαίου 2010 Author #2 Share 7 Μαίου 2010 Οποιος εχει chaeto και μπορεί να διαθέσει λίγη, θα του είμαι ευγνώμων. (Εντος Αττικής). Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Μαίου 2010 #3 Share 7 Μαίου 2010 Εχασες κανενα ψαρι μηπως ή αλλο οργανισμο? Εκανες ανακαταταξεις σε βραχους? Προσθεσες ζωντανο βραχο? Ανακατεψες αρκετα την αμμο? Για να μετρας PO4,μηπως θελει ο αντιφωσφορος σου αλλαγη ή ειναι λιγος για το ενυδρειο σου? Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Μαίου 2010 Author #4 Share 7 Μαίου 2010 Εχασες κανενα ψαρι μηπως ή αλλο οργανισμο? Εκανες ανακαταταξεις σε βραχους? Κυνήγαγα ενα καβουρι και ναι εκανα αλλαγες σε βράχους. Προσθεσες ζωντανο βραχο? Ανακατεψες αρκετα την αμμο? Ναι, στο Refugium... Για να μετρας PO4,μηπως θελει ο αντιφωσφορος σου αλλαγη ή ειναι λιγος για το ενυδρειο σου? Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Μαίου 2010 #5 Share 7 Μαίου 2010 Οποτε αυτος ειναι ο λογος. Μετρα και αν χρειαστει κανε αλλαγες νερου. Το συστημα σου παντως θα επανελθει συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Μαίου 2010 #6 Share 7 Μαίου 2010 μη ταΐζεις για μερικές μέρες δεν θα πεινάσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 8 Μαίου 2010 #7 Share 8 Μαίου 2010 μη ταΐζεις για μερικές μέρες δεν θα πεινάσουν +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 10 Μαίου 2010 #8 Share 10 Μαίου 2010 πανω σε αυτο το θεμα θελω να ρωτισω και εγω κατι. οι αμπουλες που σταματαν αμμωνια και νιτρικα ειναι βλαβερές για το σύστημα. μόνο ένζυμα είναι ι χειμικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 10 Μαίου 2010 #9 Share 10 Μαίου 2010 δεν είναι βλαβερές άπλα είναι προτιμότερο να αφήνουμε το σύστημα να ωριμάζει με το δικό του τρόπο , Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 11 Μαίου 2010 #10 Share 11 Μαίου 2010 και εγω αυτο εχω καταλάβει αλα αν είναι να χασουμε 5-6 κοράλια και η επιστήμη καλή είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Μαίου 2010 #11 Share 11 Μαίου 2010 και εγω αυτο εχω καταλάβει αλα αν είναι να χασουμε 5-6 κοράλια και η επιστήμη καλή είναι. Υπομονη και οταν ωριμασει το συστημα μπορεις να προσθεσεις τα παντα.Το εχω ξαναπει και μου το εχει δειξει η ενασχοληση μου ολα αυτα τα χρονια με το θαλασσινο. Υπομονη και θαλασσινο πανε μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Μαίου 2010 #12 Share 11 Μαίου 2010 Σωστος ο Maik !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος