miltosbitoulis2 9 Μαίου 2010 #76 Share 9 Μαίου 2010 Πάντως σήμερα δεν είδα την παραμικρή γραμμή ενώ εμφανίζονταν συχνά επιβατικά αεροπλάνα, μάλλον το Σαββάτο έχουν αργία. Κι εγώ ενώ παλιότερα έβλεπα συνέχεια τώρα έχω μέρες να δω. Μόλις δω θα βγάλω φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 9 Μαίου 2010 Author #77 Share 9 Μαίου 2010 Και σήμερα Κυριακή είχανε ρεπό τα παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 9 Μαίου 2010 #78 Share 9 Μαίου 2010 Και σήμερα Κυριακή είχανε ρεπό τα παιδιά. Η συνήθεια που έγινε λατρεία... στο τέλος δε θα μπορούμε χωρίς αυτούς...!!! Πάντως ούτε σήμερα αναφέρθηκε το φαινόμενο στο δελτίο ειδήσεων του star channel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαίου 2010 #79 Share 9 Μαίου 2010 Αμα ριχνουνε τιποτα "καλο" ... να πληρωσουμε και κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 9 Μαίου 2010 Author #80 Share 9 Μαίου 2010 (edited) Αμα ριχνουνε τιποτα "καλο" ... να πληρωσουμε και κατι Α, δεν τα'μαθες? Νέα τέλη ψεκασμών! Το τζάμπα πέθανε! Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Μαίου 2010 Author #81 Share 10 Μαίου 2010 Σήμερα το μεσημέρι τσέκαρα 2, άντε τώρα που έχω τον νου μου τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 12 Μαίου 2010 #82 Share 12 Μαίου 2010 Ενδιαφερον το θεμα...κ πολυ περιεργο...κ εγω τα βλεπω αυτα ,οταν ειμαι στο νησι κυριως, γιατι οπως πολυ σωστα ειπε καποιος-εδω στην αθηνα-τουλαχιστον-ΔΕΝ κοιταω τον ουρανο ποτε!!!! Εδω εχουν βγει επιστήμονες κ εχουν πει οτι εμεις, το αρσενικο φυλο, απειλουμαστε απο τα ζαρζαβατικα...!!!!!!!οτι δλδ καποια συστατικα απο τις ντοματες για παραδειγμα μπορουν μακροπροθεσμα να ενεργοποιησουν τις θυλικες ορμονες του "αντρα" κ να τον κανουν..........."οχι κ τοσο αντρα" οπως καταλαβαινετε!!!!!! γελιο.....αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι -αν μια ντοματουλα μπορει να κανει κατι τετοιο τι θα μπορουσαν να κανουν οι κυβερνησεις γενικοτερα για να μας ελενξουν!!!?!?!? Μας ψεκαζουν με το ειδικο-μαγικο υγρο του "δεν θα με ενδιαφερει τπτ γυρο μου" μου φενεται Αστειο κ ομως μας εχει κανει ομως ολους κ ψαχνομαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 12 Μαίου 2010 #83 Share 12 Μαίου 2010 αρχικά διευκρινίζω πως κι εμένα με έχει απασχολήσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο θέμα... έχω κάποιες απορίες όμως που μου δημιουργήθηκαν... αφού πτήσεις γίνονται και το βράδυ, ποιός μου λέει ότι δεν ψεκάζουν τα βράδια? ή ακόμα, γιατί δεν ψεκάζουν ΜΟΝΟ τα βράδια ώστε να μην είναι ορατοί από τον καθένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Μαίου 2010 #84 Share 12 Μαίου 2010 κάποιος είπε <<τα μικρά μυστικά έχουν ανάγκη προστασίας τα μεγάλα , τα προστατεύει η δυσπιστία του κόσμου >> Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Μαίου 2010 #85 Share 12 Μαίου 2010 αρχικά διευκρινίζω πως κι εμένα με έχει απασχολήσει στο παρελθόν το συγκεκριμένο θέμα... έχω κάποιες απορίες όμως που μου δημιουργήθηκαν... αφού πτήσεις γίνονται και το βράδυ, ποιός μου λέει ότι δεν ψεκάζουν τα βράδια? ή ακόμα, γιατί δεν ψεκάζουν ΜΟΝΟ τα βράδια ώστε να μην είναι ορατοί από τον καθένα? Γιατι πολλοι τα εχουμε δει αλλα δεν δωσαμε σημασια μεχρι καποιος να μας βαλει σε υποψιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 13 Μαίου 2010 Author #86 Share 13 Μαίου 2010 Ημερολόγιο ψεκασμών στην Κύπρο: http://www.enouranois.gr/sygrafeis/lantos/indexlantos.htm ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ http://eleusis.pblogs.gr/2010/03/593938.html Ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ "Δημοκριτος" (Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων) Νίκος Κατσαρός που είναι από τους λίγους επιστήμονες που παίρνει θέση, κινητοποιεί και προβληματίζεται, δείτε τι επίθεση δέχεται από τα ίδια μέσα μαζικές ενημέρωσης που "προβληματίζονται' σε άλλα άρθρα τους για τους αεροψεκασμούς. http://archive.enet.gr/online/online_text/...005,id=23022048 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 13 Μαίου 2010 #87 Share 13 Μαίου 2010 είναι λίγο ιδιόρρυθμος ο κ Κατσαρός η ανάμιξή του με το θέμα βέβαια προκαλεί ενδιαφέρον δεν κατάλαβα όμως ποια σκοπιμότητα βλέπει στους αεροψεκασμούς τροποποίηση του καιρού ? η κάτι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Μαίου 2010 #88 Share 13 Μαίου 2010 είναι λίγο ιδιόρρυθμος ο κ Κατσαρός η ανάμιξή του με το θέμα βέβαια προκαλεί ενδιαφέρον δεν κατάλαβα όμως ποια σκοπιμότητα βλέπει στους αεροψεκασμούς τροποποίηση του καιρού ? η κάτι άλλο ? Τροποποιηση του καιρου?Δηλαδη τοσους μηνες που εχει να βρεξει αυτοι φταινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex1001 15 Μαίου 2010 #89 Share 15 Μαίου 2010 πιστεύω η δικη μας αδιαφορία αλλα και αγνοια δίνουν εύκολα την ευκαιρία σε κάποιους να παίζουν μαζί μας σαν να είμαστε μαριονέτες σε κουκλοθέατρο! έχω διαβάσει για ψεκασμούς μικροβίων σε ήπια μορφή ώστε κάποιοι πιο ευαίσθητοι να αγοράζουν περισσότερα φάρμακα έτσι οι φαρμακευτικές ρυθμίζουν την αύξηση των πωλήσεων τους (μην ξεχνάμε οτι παίζονται τεραστια ποσα) μην ξεχνάμε ακομη την πρόσφατη "ψεφτο"-επιδημία που όλοι έπρεπε να εμβολιαστούμε από ένα δήθεν κίνδυνο και "αυτοί" είχαν βρει το αντίδοτο πριν ακόμα ο δήθεν κίνδυνος εξαπλωθεί.. όλα αυτά δεν είναι παράξενα? και αν σήμερα πειραματίζονται μαζί μας οι φαρμακευτικές ποιος ξέρει αύριο ποιος άλλος θα το κάνει.. δεν θα έπρεπε όλοι μαζί οι πολίτες τις κάθε πόλης να απαιτήσουν από τους υπευθυνους να δώσουν εξηγήσεις? να απαιτήσουν καμια πτήση να μην γίνετε πάνω από κατοικημένες περιοχές? πιστεύω πολλά θα έπρεπε να διεκδικήσουμε ομαδικά σαν πολίτες αν θέλουμε να μας σέβονται και να μας υπολογίζουν σαν ανθρώπινη αξια και δύναμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 15 Μαίου 2010 #90 Share 15 Μαίου 2010 viciouscircle ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό ? είναι λίγο ιδιόρρυθμος ο κ Κατσαρός η ανάμιξή του με το θέμα βέβαια προκαλεί ενδιαφέρον δεν κατάλαβα όμως ποια σκοπιμότητα βλέπει στους αεροψεκασμούς τροποποίηση του καιρού ? η κάτι άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 15 Μαίου 2010 Author #91 Share 15 Μαίου 2010 (edited) viciouscircle ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό ? Δυστυχώς εμπλέκεται και το ΗAARP... [...]Έχουμε δύο διαφορετικούς αεροψεκασμούς. 1ο είδος: Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει και στην Αμερική, ψεκάζουν συστηματικά κάποια είδη ψυχοφαρμάκων ώστε όλοι οι κάτοικοι να μην αντιδρούν στις εξωφρενικές ενέργειες των «κρατούντων» τα ηνία των κρατών. Οι καταγγελίες έχουν γίνει στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι κυβερνήσεις διαφόρων κρατών προβαίνουν σε εξωφρενικές ενέργειες και οι λαοί παθητικά δέχονται χωρίς καν να ερωτηθούν και βεβαίως χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Επίσημη παραδοχή ή καταγγελία δεν έχει γίνει. Καταγγέλθηκε επίσης ότι ψεκάζονται ιοί για να κρατούν τους πληθυσμούς σε διαρκή καταστολή, καθώς και εμβόλια για να δουν το χρόνο αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με βιολογικά όπλα ή στην περίπτωση βιολογικού πολέμου. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει γίνει επισήμως αποδεκτό. 2ο είδος: Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος. Οι αεροψεκασμοί γίνονται απ’ ευθείας με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, που δεν καίγονται και φεύγουν στην ατμόσφαιρα με τα καυσαέρια απο τις εξατμίσεις των αεροπλάνων.[...] Πηγή: http://chemtrailscontrailsnotrails.blogspo...01_archive.html Περισσότερα για το ΗΑΑΡΠ: http://alkaios.aegean.gr/epesppe/plan/plan...2/Katsaros1.pdf Και μερικά Ελληνικά Videos: http://www.greektube.org/content/view/76609/2/ Τέλος για να δέσει το γλυκό, με ψεκασμούς στην Αμερική συνδέεται η ασθένεια Morgellons. Ωραιότατα... Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 15 Μαίου 2010 #92 Share 15 Μαίου 2010 σε τέτοιες επιχειρήσεις θα πρέπει να συμμετέχει ένα μεγάλο πλήθος ατόμων , όλοι αυτοί είναι τόσο διεφθαρμένοι και κανείς από αυτούς δεν έχει καταγγείλει ποτέ τίποτα ? οι αεροπόροι δε ξέρουν τι ψεκάζουν ? οι τεχνικοί που φορτώνουν δεν ξέρουν τίποτα ? οι επιστήμονες που τα παρασκευάζουν ? υπάρχουν άνθρωποι που ψεκάζουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους γνωρίζοντας το <μυστικό> ? δεν είναι εύλογα ερωτήματα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquaristas8 15 Μαίου 2010 #93 Share 15 Μαίου 2010 (edited) και βεβαια τα ξερουν αλλα αν ειναι αναγκασμενοι ? λεω τωρα....... Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2010 - aquaristas8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Μαίου 2010 #94 Share 22 Μαίου 2010 μερικά ακόμα σχετικά βίντεο ! ! και μια συμπαθέστατη επιδημιολογος κάποιας ηλικίας !Αποσπάσματα των εισηγήσεων που έγιναν από τούς : Καθηγητή Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του " Δημόκριτου" και του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη Καθηγητή Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια της ημερίδας που έγινε την Κυριακή 7/3/2010 στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας για το θέμα των αεροψεκασμών. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 22 Μαίου 2010 #95 Share 22 Μαίου 2010 Και ενα ακομα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 31 Μαίου 2010 #96 Share 31 Μαίου 2010 έχουμε τρόπους άμυνας στους ψεκασμούς σχετίζεται με την οργονη του Ράιχ http://www.metatech.org/cloudbuster_&_...ne_machine.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 31 Μαίου 2010 Author #97 Share 31 Μαίου 2010 έχουμε τρόπους άμυνας στους ψεκασμούς σχετίζεται με την οργονη του Ράιχ http://www.metatech.org/cloudbuster_&_...ne_machine.html Ωχ, τώρα άνοιξες το κουτί της πανδώρας... και είπα να το τρενάρω λίγο ως αναφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαίου 2010 #98 Share 31 Μαίου 2010 Ωχ, τώρα άνοιξες το κουτί της πανδώρας... και είπα να το τρενάρω λίγο ως αναφορά... Κι ότι συζητούσαμε κάτι τέτοια σήμερα με τον Γιώργο Πολύ το γουστάρω το θέμα... που δείχνει να έχει και πολλά παρακλάδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 31 Μαίου 2010 Author #99 Share 31 Μαίου 2010 (edited) Θα το πω ωμά. Οι οργονίτες έχουν δυο πιθανότητες: 1) Να είναι μια από τις πιο ανήθικες εμπορικές απάτες εις βάρος της ελπίδας των ανθρώπων για καλύτερο περιβάλλον. 2) Να είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις που μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά θαύματα στην υγεία του ανθρώπου πνευματικά και σωματικά ενέξοδα και χωρίς καν κατανάλλωση ενέργειας. Ο Wilhelm Reich, ο εφευρέτης της οργόνης πέθανε στις Αμερικάνικες ομοσπονδιακές φυλακές και κάηκαν τα βιβλία του, ακόμα και η Wikipedia έχει αναφορές. "Απαγορεύεται η ταχυδρόμηση μεταξύ πολιτειών βιβλίων που φέρουν τη λέξη οργόνη. Επιπλέον θα καούν σε κλιβάνους όλα τα βιβλία και οι εργασίες του Dr Reich, ενώ ο ίδιος καταδικάζεται σε φυλάκιση". Υπόθεση αρ. 1056, 19 Μαρτίου 1954, Περιφερειακό Δικαστήριο Ηνωμένων Πολιτειών, Πόρτλαντ Μέιν, Δικαστής John D. Kliford Jr http://biographies.nea-acropoli.gr/index.p...57&Itemid=2 Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 1 Ιουνίου 2010 #100 Share 1 Ιουνίου 2010 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση, αν και δεν έχω καταλάβει ακριβώς το όλο "σκηνικό" περί οργόνης κτλ. Και για να γυρίσουμε στα chemtrails, την προηγούμενη εβδομάδα, στο δρόμο για το φροντιστήριο, είδα πάρα πολλές χημικές ουρές στον ουρανό της Σταυρούπολης (όπου μένω) και της Ηλιούπολης κι έφταναν πολύυυυ μακρυά... Μάλιστα πέτυχα τουλάχιστον 5 αεροπλάνα επ' αυτοφόρω να κάνουν τέτοιους ψεκασμούς πάνω απ' το κεφάλι μου. Αν και βιαζόμουν, κοντοστάθηκα κι έβγαλα μερικές φωτογραφίες για να κρίνεται μόνοι σας κατά πόσο πρόκειται για κάτι αγνό και συνηθισμένο... Αυτές τις μέρες βαρέθηκα να τις ανεβάσω, αλλά θα τις βάλω σε λίγο αφού φάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος