Sparos 5 Οκτωβρίου 2010 #151 Share 5 Οκτωβρίου 2010 (edited) Και ρωτάω εγώ: Γιατί δεν βλέπαμε αυτές τις ουρές παλιότερα? Μικρός δε θυμάμαι κάτι τετοιο...μπορεί να κάνω λάθος αλλά δε θυμάμαι ειλικρινά! γιατι δεν ειχαμε Χαρδαβελα περα απο την πλακα, διαβασε τα πρωτα ποστ του θεματος, ολοι μιλανε για μετεορολογικα αεροπλανα μελετων. Παντα υπηρχαν, απο τοτε που βγηκαν τα Jet engines και ανεβηκαμε και ψηλα και σε ταχυτητες. εχετε δει ποτε τη συμπικνωση του αερα οταν σπαει το φραγμα του ηχου????? παρτε μια γευση Να και βιντεακι Έγινε επεξεργασία 5 Οκτωβρίου 2010 - Sparos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 5 Οκτωβρίου 2010 #152 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Να και βιντεακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Νοεμβρίου 2010 #153 Share 1 Νοεμβρίου 2010 η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Νοεμβρίου 2010 #154 Share 1 Νοεμβρίου 2010 και ένα αρχείο σε pps Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 1 Νοεμβρίου 2010 #155 Share 1 Νοεμβρίου 2010 (edited) sorry κιόλας αλλά δεν ακούς τους πιλότους που γελάνε και κάνουνε χαβαλέ οτι δήθεν είναι αεροπλάνο που ψεκάζει και πω πω πάλι καλά είμαστε από πάνω γιατί αλλιώς θα είχαμε πεθάνει; edit: εκτός και εάν το "η απόλυτη απόδειξη" το λες ειρωνευτηκά και δε το κατάλαβα ε Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2010 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 2 Νοεμβρίου 2010 #156 Share 2 Νοεμβρίου 2010 (edited) Θα πιστεύατε πριν λίγα χρόνια οτι θα χρωστούσαμε 300 δίς? Θα πιστεύατε πριν λίγο καιρό οτι θα έρθουν πολύ δύσκολες μέρες? Έρχονται....... Είστε έτοιμοι να δεχτείτε την αλήθεια??? Εδώ θα βρείτε τα επίσημα ΦΕΚ Για αναζήτηση Αριθμός Σελίδας Α Αριθμός ΦΕΚ απο 65 έως 65 ή απευθείας download εδώ Μόλις ανοίξετε το PDF η σελίδα που πρέπει να δείτε ειναι η 1349(σελιδα ΦΕΚ) ή την 29(Σελίδα του pdf) Τώρα αν δεχτήκατε ένα κομμάτι 5 σελίδων από το μνημόνιο που αφορά το 2010 έως το 2014 Θα δεχτείτε πολύ πιο εύκολα την αλήθεια για τα Chemtrails εδώ και τις 61 σελίδες! Και.......δεν είναι χαρδαβέλας Αλλά τι κάθομαι και λέω Ποιος τα πιστεύει αυτά.......ποιος πιστεύει στις δήθεν συνωμοσίες. ΥΓ. Αν θέλετε μια μικρή οικονομική ανάλυση 5 μόνον γραμμών του μνημονίου να σας την κάνω Όμως θα χρειαστείτε από ένα υπογλώσσιο Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2010 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Νοεμβρίου 2010 #157 Share 2 Νοεμβρίου 2010 sorry κιόλας αλλά δεν ακούς τους πιλότους που γελάνε και κάνουνε χαβαλέ οτι δήθεν είναι αεροπλάνο που ψεκάζει και πω πω πάλι καλά είμαστε από πάνω γιατί αλλιώς θα είχαμε πεθάνει; edit: εκτός και εάν το "η απόλυτη απόδειξη" το λες ειρωνευτηκά και δε το κατάλαβα ε Φίλε μου έχουμε πόλεμο χωρίς όπλα, η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση πάνε σύννεφο με αποτέλεσμα να βλέπεις την αλήθεια από την κλειδαρότρυπα. Συμβαίνει ένα χ΄ αληθινό γεγονός και έρχεται η προπαγάνδα και δεν το αναιρεί αλλά το φουσκώνει τόσο ώστε να φαίνεται γελοίο και έτσι σε αποσπά από την αλήθεια. Όσο για το βίντεο αντέγραψα απλά τον τίτλο από το βίντεο τίποτα παραπάνω. Και το pss το έστειλαν με email και απλά το ανέβασα. Ο κάθε ένας ας αξιολογήσει τα πράγματα όπως θέλει εγώ δεν μπαίνω σε αυτόν τον κόπο καθώς δεν χρειάζεται διότι έχω αμετακίνητη άποψη πάνω στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 2 Νοεμβρίου 2010 #158 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν θέλω να πιστεύω σε καμία συνομωσία και σε κανένα απόκρυφο μυστικό. Θέλω μόνο να μου πει κάποιος ( και να μου το αποδείξει ), τα νούμερα των πτήσεων και τον τόπο απογείωσης και προσγείωσης αυτών των αεροπλάνων......... Ζητάω πολλά............ Φιλικά πάντα, Παναγιώτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Νοεμβρίου 2010 #159 Share 18 Νοεμβρίου 2010 εκτενέστατη συζήτηση http://contrailscience.com/chemtrail-myths/ για όσους ξέρουν αγγλικά και έχουν πολύ χρόνο για διάβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparos 18 Νοεμβρίου 2010 #160 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν θέλω να πιστεύω σε καμία συνομωσία και σε κανένα απόκρυφο μυστικό. Θέλω μόνο να μου πει κάποιος ( και να μου το αποδείξει ), τα νούμερα των πτήσεων και τον τόπο απογείωσης και προσγείωσης αυτών των αεροπλάνων......... Ζητάω πολλά............ Φιλικά πάντα, Παναγιώτης Πολυ ευχαριστως, δωσε μου Ημερομηνια, ωρα στο συγκεκριμενο σημειο που το ειδες ( με συντεταγμενες), Registration & call sign και θα τα εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Νοεμβρίου 2010 #161 Share 18 Νοεμβρίου 2010 (edited) ενδιαφέρον αν σου πούμε δηλ ότι είδαμε ένα αεροπλάνο να περνάει πάνω από τη πόλη μας , την κατεύθυνση του και την ώρα διέλευσης , θα μπορέσεις να μας βρεις τα υπόλοιπα στοιχεία ; Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2010 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Νοεμβρίου 2010 #162 Share 26 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ευχαριστως, δωσε μου Ημερομηνια, ωρα στο συγκεκριμενο σημειο που το ειδες ( με συντεταγμενες), Registration & call sign και θα τα εχεις Πάνω από το σημείο του link, με κατεύθυνση από Δυτικά προς Ανατολικά, την Κυριακή 21/10 και ώρα περίπου 16:30. http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=38....mp;t=h&z=17 Το συγκεκριμένο, θεωρώ πως δεν ήταν επιβατικό, αλλά ήταν και από τις περιπτώσεις που οι γραμμές σβήνανε μέσα στα 4-5 λεπτά. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να μπορέσουμε να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για το είδος του αεροπλάνου και τους κινητήρες όπου πιθανότατα να δημιουργούν πιο έντονα αυτό το φαινόμενο που αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 7 Δεκεμβρίου 2010 #163 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Σαν πολλοί επιστήμονες δεν ασχολούνται με αυτό το θέμα? Τυχαίο? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!! ΘΑ εχει και συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Δεκεμβρίου 2010 #164 Share 8 Δεκεμβρίου 2010 Σαν πολλοί επιστήμονες δεν Μπορεί και να είναι τυχαίο ή ακόμα και αβάσιμο... Παρ'όλα αυτά το βίντεο του link που μας έδωσες νομίζω είναι αρκετά ενημερωτικό. Δεν θα το έλεγα διαφωτιστικό... Απλά ενημερωτικό. Προσωπικά θα ήθελα την γνώμη του φίλου Sparos επί του θέματος που δείχνει να είναι λίγο-πολύ μέσα στα πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Ιανουαρίου 2011 #165 Share 20 Ιανουαρίου 2011 δεν ξέρω τι είναι αυτά ξέρω οτι μας χάλασαν την ωραία λιακάδα θα μπορούσαμε να βρούμε πληροφορίες γαι τη κίνηση των αεροπλάνων σήμερα πάνω από τη ΚΡΗΤΗ θα είχε ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 20 Ιανουαρίου 2011 #166 Share 20 Ιανουαρίου 2011 οταν τα λεει αυτα ο λιακοπουλος τον λεμε τρελο. πειραματοζοα εχουμε γινει και δεν κανουμε τιποτα για αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 20 Ιανουαρίου 2011 #167 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Ιανουαρίου 2011 #168 Share 20 Ιανουαρίου 2011 (edited) δεν ξέρω αν ειναι ευκρινείς η φωτογραφίες δε νομίζω οτι χρειάζονται περισσότερα σχόλια Έγινε επεξεργασία 20 Ιανουαρίου 2011 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 20 Ιανουαρίου 2011 #169 Share 20 Ιανουαρίου 2011 κυριοι ειναι απλο.. ριχνουν χιμηκες ουσιες οι οποιες μεταφερονται με το οξυγονο που αναπνεουμε στον οργανισμο μας.. αυτες οι ουσιες λοιπον ειναι που κανουν αλους ανθρωπους πλουσιους!.. δηλαδη τι περιμενατε ετσι ξαφνικα εμφανιστηκε ο ιος τις γρυπης και αλοι χιλιοι δυο ιοι πριν απο αυτον?? δεν νομιζω...πιο το οφελος τους???!!!! μα πετανε εναν ιο και τσουπ μολις τον αρπαξουν και πεθανουν καποσοι χιλιαδες πετανε το αντιδοτο και ετσι γεμιζουν τα νοσοκομια και αυτο παει να πει.. μπολικη δουλεια σε ιατρους νοσοκομες εργαστηρια που παραγουν το φαρμακο κτλ... τελος τα κρατοι ειναι ευχαριστοιμενοι που βγαλαν ενα σορο τρισεκατομυρια απο μερικους ψεκασμους! Αυτο κυριοι συμβενει στον 21αιωνα που ζουμε...ο καθενας νοιαζετε για το κερδος του,αλλα παρολαυτα τους ψηφηζουμε και νιοθουμε περιφανια κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 20 Ιανουαρίου 2011 #170 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Α!και μην ξεχνιομαστε οι ρωσσοι εχουν αναπτηξει τα οπλα εν ονοματη ΤΕΣΛΑ οσοι ξερουν...ξερουν!απο το πουθενα τσουπ ενς συσμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Ιανουαρίου 2011 #171 Share 20 Ιανουαρίου 2011 κοιτάξτε χάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Ιανουαρίου 2011 #172 Share 20 Ιανουαρίου 2011 κοιτάξτε χάλι Δεν φτάνει που ξοδεύουμε τόσα χρήματα δημοσίου για να σου δημιουργούμε ατμόσφαιρα με ψυχεδελικό τοπίο, διαμαρτύρεσαι κι όλας. Α, ρε Έλληνα ανικανοποίητε! Πέραν από τη πλάκα όμως... Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι σε πόσο χρονικό διάστημα διαλύονται αυτές οι γραμμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Ιανουαρίου 2011 #173 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Δεν φτάνει που ξοδεύουμε τόσα χρήματα δημοσίου για να σου δημιουργούμε ατμόσφαιρα με ψυχεδελικό τοπίο, διαμαρτύρεσαι κι όλας. Α, ρε Έλληνα ανικανοποίητε! Πέραν από τη πλάκα όμως... Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι σε πόσο χρονικό διάστημα διαλύονται αυτές οι γραμμές... Έχω παρατηρήσει πάνω από 8 ώρες.. Μερικές γίνονται και συννεφιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 20 Ιανουαρίου 2011 #174 Share 20 Ιανουαρίου 2011 συμφωνώ , σε κάποιες περιπτώσεις απλώνεται τόσο που νομίζεις ότι είναι σύννεφο .. γκουχου , γκουχου αλλά. γκουχ δεν ανησυχώ καθόλου γκουχου , Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Ιανουαρίου 2011 #175 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Αρκετές φορές που τα παρατηρώ εγώ μένουν για 5-10 λεπτά.... Άλλες φορές μένουν περισσότερο (κάποιες ώρες ίσως) αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Στην πρώτη περίπτωση είναι το κλασσικό φαινόμενο που έχει αναφερθεί πιο πάνω! Στη δεύτερη... άγνωστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος