cpapakon 7 Μαίου 2010 #1 Share 7 Μαίου 2010 Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό μπάλαστ 26 watt για PL σε μια 25 watt T8? Στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν ότι μάλλον γίνεται αλλά δεν ήταν σίγουροι. Δε θέλω να κάψω τη λάμπα δοκιμάζοντας οπότε αν κάποιος γνωρίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpapakon 19 Μαίου 2010 Author #2 Share 19 Μαίου 2010 Μπορώ να χρησιμοποιήσω απλό μπάλαστ 26 watt για PL σε μια 25 watt T8? Στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν ότι μάλλον γίνεται αλλά δεν ήταν σίγουροι. Δε θέλω να κάψω τη λάμπα δοκιμάζοντας οπότε αν κάποιος γνωρίζει... Τελικά δουλεύει μια χαρά και το συγκεκριμένο μπάλαστ έχει και καλύτερη απόδοση απ ότι αυτά που κάνουν για Τ8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Μαίου 2010 #3 Share 19 Μαίου 2010 Τελικά δουλεύει μια χαρά και το συγκεκριμένο μπάλαστ έχει και καλύτερη απόδοση απ ότι αυτά που κάνουν για Τ8. Τι μπαλαστ εβαλες? Και ποια εννοεις αυτα που κανουν για Τ8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος