saradoulis 26 Μαίου 2010 Author #101 Share 26 Μαίου 2010 Καλα ολα αυτα αλλα το ενυδρειο εχει 1 κοραλλι οποτε θελουμε αναβαθμισεις σιγα σιγα. εχω στο μυαλο μου για σιγουρα μια ephylia hammer,ενα bubble που εχω τσεκαρει,κατι μανιταρια μεγαλουτσικα και τωρα ακουω προτασεις απο μ****α και απο σκληρα εκτος απο ακροπορα γιατι δεν ειναι ωριμο το ενυδρειο ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 26 Μαίου 2010 #102 Share 26 Μαίου 2010 Καλα ολα αυτα αλλα το ενυδρειο εχει 1 κοραλλι οποτε θελουμε αναβαθμισεις σιγα σιγα. εχω στο μυαλο μου για σιγουρα μια ephylia hammer,ενα bubble που εχω τσεκαρει,κατι μανιταρια μεγαλουτσικα και τωρα ακουω προτασεις απο μ****α και απο σκληρα εκτος απο ακροπορα γιατι δεν ειναι ωριμο το ενυδρειο ακομα. Μπορεις να βαλεις κανα polyp η κανα mushroom που ειναι ευκολα για αρχαριους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Μαίου 2010 Author #103 Share 26 Μαίου 2010 Μπορεις να βαλεις κανα polyp η κανα mushroom που ειναι ευκολα για αρχαριους.. Ισως αλλα πολης χωρος για το τιποτα.Polyp εχω και μανιταρια δεν σκοπευω να βαλω.Αλλωστε εχω περασει σε αλλο επιπεδο πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Μαίου 2010 Author #104 Share 26 Μαίου 2010 Τωρα κατι αλλο. Απο τροφες τι αλλο να παρω?Εχω την ocean nutrition formula one flakes(spirulina),tetra vegetable diet,την tropical vegetable,την Frozen Brine Shrimp Plus Formula,την Frozen artemia Plus Formula και καποιες αλλες ocean tutrition με πρωτεϊνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 26 Μαίου 2010 #105 Share 26 Μαίου 2010 Τωρα κατι αλλο. Απο τροφες τι αλλο να παρω?Εχω την ocean nutrition formula one flakes(spirulina),tetra vegetable diet,την tropical vegetable,την Frozen Brine Shrimp Plus Formula,την Frozen artemia Plus Formula και καποιες αλλες ocean tutrition με πρωτεϊνη. Πολλα λεφτα για το τιποτα.. Και αρτεμια με βιταμινες και σκορδο καλα ειναι.. Με την υπερβολη δεν κερδιζεις τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 26 Μαίου 2010 Author #106 Share 26 Μαίου 2010 Πολλα λεφτα για το τιποτα.. Και αρτεμια με βιταμινες και σκορδο καλα ειναι.. Με την υπερβολη δεν κερδιζεις τιποτα.. Υπερβολη η πληρης διατροφη ΔΕΝ ειναι.Δεν ειναι καλο κομματι για να κανουμε τσιγκουνιες η διατροφη. Στην θαλασσα το ψαρι τρωει αρτεμια και σκορδοζουμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 30 Μαίου 2010 Author #107 Share 30 Μαίου 2010 Ο λατρεμενος μου λευκοστερνος εφυγε σε αλλο χωρο γιατι τον λυπομουν στα λιτρα μου. Προστεθηκε και μια koralia 1 στην κυκλοφορια και μαλλον θα ειναι και η τελευταια οσον αφορα την κυκλοφορια.Τωρα στο ενυδρειο απο ψαρια ειναι ενας μοναχικος yellow watchman ο οποιος δειχνει χαρουμενος απο τοτε που εφυγε ο λευκοστερνος μιας και τον περιοριζε σε τρυπες Λεω να μην προσθεσω αλλα ψαρια εκτος απο μια μικρη chelmon που θα μπει σε λιγες μερες για να καθαρισει το βραχο και θα φυγει και ισως και ενα pseudochromis.Θελω να στησω εναν υφαλο με πολλα σαλιγκαρια γαριδοειδη και λοιπα ασπονδυλα και φυσικα κοραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος