Jump to content

Saradoulis' 60 Lt Nano Reef

saradoulis

Recommended Posts

To KH να ειναι 9-10 maximum.7,5-8 ειναι καλυτερα.Το σημαντικο ειναι να ειναι σταθερο.

O καβουρης δυστυχως πρεπει να φυγει.Δες αν ειναι να τον πας σε καποιο μαγαζι ή σε καποιον που εχει sump ή fish only.

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

To KH να ειναι 9-10 maximum.7,5-8 ειναι καλυτερα.Το σημαντικο ειναι να ειναι σταθερο.

O καβουρης δυστυχως πρεπει να φυγει.Δες αν ειναι να τον πας σε καποιο μαγαζι ή σε καποιον που εχει sump ή fish only.

Eυχαριστω ;)

το KH οντως ειναι 9 εν τελει.

Μενει η φευγει?

υπόδειγμα επικίνδυνου κάβουρα ;)

κοίτα τις δαγκάνες του :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - salTasos

υπόδειγμα επικίνδυνου κάβουρα :thumbup:

κοίτα τις δαγκάνες του :hysterical:

Ενταξει το καβουρι.κανονιστικε..Τι εχουν οι δαγκανες? ;)

τα καβούρια που έχουν πιθανότητες να ειναι reef safe , έχουν λεπτές σχετικά δαγκάνες που μοιάζουν με λαβίδες , δες εδω

http://www.nano-reef.com/invertebrates/?id=13

το καβούρι σου έχει δαγκάνες που θυμίζουν caterpillar

τα καβούρια που έχουν πιθανότητες να ειναι reef safe , έχουν λεπτές σχετικά δαγκάνες που μοιάζουν με λαβίδες , δες εδω

;):thumbup::hysterical:

;):thumbup::hysterical:

Σημερα μπηκε λιγος ακομα βραχος και ενα μικρο τανκγ :(

O Περικλης! Ενα μικρο λευκοστερνακι!Ειναι πολυ ομορφο αλλα και ντροπαλο! :)

Με το που σε δει, τσουπ, εξαφανιζεται!

Τα τανκγ απο οτι διαβασα μεγαλονουν πολυ γρηγορα ομως οποτε σε λιγο καιρο 8α πρεπει να φυγει :thumbup:

O Περικλης! Ενα μικρο λευκοστερνακι!Ειναι πολυ ομορφο αλλα και ντροπαλο! :)

Με το που σε δει, τσουπ, εξαφανιζεται!

Τα τανκγ απο οτι διαβασα μεγαλονουν πολυ γρηγορα ομως οποτε σε λιγο καιρο 8α πρεπει να φυγει :thumbup:

Oντως το πολυ 3-4 μηνες θα μεινει σε μενα.

Oντως το πολυ 3-4 μηνες θα μεινει σε μενα.

Σε αυτα τα λιτρα ειναι καλυτερα να μην μπαινουμε στον πειρασμο να παιρνουμε τετοια ψαρια.

Σε αυτα τα λιτρα ειναι καλυτερα να μην μπαινουμε στον πειρασμο να παιρνουμε τετοια ψαρια.

+ 10000000 αλλα εχω λογους που τον εβαλα.π.χ σημερα που τον κοιτουσα να κολυμπαει το πρωι.Το μεγεθος του ειναι οσο μια koralia νανο και μαλιστα μαζι με την ουρα..Συνεπως ειναι σαν τον μεγαλο clown που ειχα και σαν γενικος ογκος σαν το yellow watchman gobie που συνεχιζω να εχω.

+ 10000000 αλλα εχω λογους που τον εβαλα.π.χ σημερα που τον κοιτουσα να κολυμπαει το πρωι.Το μεγεθος του ειναι οσο μια koralia νανο και μαλιστα μαζι με την ουρα..Συνεπως ειναι σαν τον μεγαλο clown που ειχα και σαν γενικος ογκος σαν το yellow watchman gobie που συνεχιζω να εχω.

Για την ωρα σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα..

Σε 4 - 5 μηνες θα υπαρχει,,

Για την ωρα σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα..

Σε 4 - 5 μηνες θα υπαρχει,,

Oντως..

Λοιπον αυριο αρχιζουν τα update :thumbup:

θα φυγει η εσωτερικη βλακεια που εχω και θα μπει το 2211 :bowdown:

θα μπει αντιφοσφορος σιδηρου και θα αφαιρεθει ο ανθρακας για να ανεβασουμε λιγο mg,ca,iod και να ριξουμε και κανα ιχνοστιχιο γιατι τα κραταει ολα ο ρημαδις ο ανθρακας :wacko:

Επισης φιλος με ΓΝΩΣΑΡΕΣ εδωσε τη λυση για μια ακομα φορα ,λεγοντας μου πως οι καλυτερη επιλογη για να κρατησω "καθαρα" τα υλικα μου ειναι λιγο eheim fix(oι πρασινες πλαστικες ινες) οι οποιοες και δεν αφαιρουν σχεδον καθολου ροη απο την αντλια του φιλτρου και κρατανε και αρκετα μικρα σωματιδια.Οστοσο για να υπαρχει το χαρακτηριστικο κρυσταλομα στο νερο και να ειναι διαυγες θα μπει και 1 cm υαλοβαμβακας.

Σχολια,Ιδεες,Βρισιες και αλλα πολλα ολα δεκτα :bowdown::(:)

Έγινε επεξεργασία - saradoulis

θα μπει αντιφοσφορος σιδηρου και θα αφαιρεθει ο ανθρακας για να ανεβασουμε λιγο mg,ca,iod και να ριξουμε και κανα ιχνοστιχιο γιατι τα κραταει ολα ο ρημαδις ο ανθρακας :wacko:

Επισης φιλος με ΓΝΩΣΑΡΕΣ εδωσε τη λυση για μια ακομα φορα ,λεγοντας μου πως οι καλυτερη επιλογη για να κρατησω "καθαρα" τα υλικα μου ειναι λιγο eheim fix(oι πρασινες πλαστικες ινες) οι οποιοες και δεν αφαιρουν σχεδον καθολου ροη απο την αντλια του φιλτρου και κρατανε και αρκετα μικρα σωματιδια.Οστοσο για να υπαρχει το χαρακτηριστικο κρυσταλομα στο νερο και να ειναι διαυγες θα μπει και 1 cm υαλοβαμβακας.

δεν σχετίζεται η χρήση του ενεργού άνθρακα με μαγνήσιο και ασβέστιο

επίσης αν ο ενεργός άνθρακας ήταν τόσο <κακός> όσο το περιγράφεις , δεν θα υπήρχαν τόσα πετυχημένα ενυδρεία που τον χρησιμοποιούν

για τον χημικό πόλεμο των κοραλλιών έχεις ακούσει κάτι ?

μη ξεχάσεις να βάλεις βανάκια στο 2211 :bowdown:

100% δεν φταιει ο ενεργος ανθρακας. Ψαξε αλλου να βρεις την αιτια.Ολα τα ενυδρεια τυπου reef,ακομα και fish only τον ανθρακα τον δουλευουν σαν βασικο φιλτρο.Συχνο καθαρισμα το eheim fix να μην ανεβαζεις νιτρικα.

100% δεν φταιει ο ενεργος ανθρακας. Ψαξε αλλου να βρεις την αιτια.Ολα τα ενυδρεια τυπου reef,ακομα και fish only τον ανθρακα τον δουλευουν σαν βασικο φιλτρο.Συχνο καθαρισμα το eheim fix να μην ανεβαζεις νιτρικα.

Στο reef central που κοιτουσα αν υπαρχει uv ειναι τελειως off και αν οχι ειναι μηνα μεσα μηνα εξω.

Έγινε επεξεργασία - saradoulis

δεν σχετίζεται η χρήση του ενεργού άνθρακα με μαγνήσιο και ασβέστιο

επίσης αν ο ενεργός άνθρακας ήταν τόσο <κακός> όσο το περιγράφεις , δεν θα υπήρχαν τόσα πετυχημένα ενυδρεία που τον χρησιμοποιούν

για τον χημικό πόλεμο των κοραλλιών έχεις ακούσει κάτι ?

μη ξεχάσεις να βάλεις βανάκια στο 2211 :thumbup:

Βανακια στο 2211 το σκεφτομαι..Και τα 2 μαζι εχουν 60 ευρω οποτε καλυτερα να δωσω 83 και να παρω ενα 2213.Οπως και να χει σημερα θα μπει στις αφρικανες ενα 2215 και το 2211 παει στο reefaki για αντιφοσφορο ανθρακα και λοιπα.Ανθρακα λεω να τον εχω για ενα διαστημα τις 15 μερες μονο του μηνα εντος και τις αλλες 15 εκτος.Θα ενημερωσω για τυχον διαφορες.Αν δεν υπαρχουν διαφορες σε ιχνοστιχια οξεα και λοιπα θα τον εχω 30/30 μερες μεσα και οτι λενε μαλλον ειναι θεωρειες χωρις πραξη.Θα δουμε.. :)

Nα και ο μαγκακος που παροτι τον Σεπτεμβριο θα τον αποχωριστω τις πρωτες 6 μερες που ειναι στο ενυδρειο τρωει απο το χερι μου :)

post-17271-1274659172_thumb.jpg

Tι να πει κανεις οπως την βρισκει ο καθενας :)

:thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...