ΑΚΗΣ 18 Μαίου 2010 #76 Share 18 Μαίου 2010 To KH να ειναι 9-10 maximum.7,5-8 ειναι καλυτερα.Το σημαντικο ειναι να ειναι σταθερο. O καβουρης δυστυχως πρεπει να φυγει.Δες αν ειναι να τον πας σε καποιο μαγαζι ή σε καποιον που εχει sump ή fish only. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 18 Μαίου 2010 Author #77 Share 18 Μαίου 2010 To KH να ειναι 9-10 maximum.7,5-8 ειναι καλυτερα.Το σημαντικο ειναι να ειναι σταθερο. O καβουρης δυστυχως πρεπει να φυγει.Δες αν ειναι να τον πας σε καποιο μαγαζι ή σε καποιον που εχει sump ή fish only. Eυχαριστω το KH οντως ειναι 9 εν τελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Μαίου 2010 #78 Share 18 Μαίου 2010 (edited) Μενει η φευγει? υπόδειγμα επικίνδυνου κάβουρα κοίτα τις δαγκάνες του Έγινε επεξεργασία 18 Μαίου 2010 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 18 Μαίου 2010 Author #79 Share 18 Μαίου 2010 υπόδειγμα επικίνδυνου κάβουρα κοίτα τις δαγκάνες του Ενταξει το καβουρι.κανονιστικε..Τι εχουν οι δαγκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Μαίου 2010 #80 Share 18 Μαίου 2010 τα καβούρια που έχουν πιθανότητες να ειναι reef safe , έχουν λεπτές σχετικά δαγκάνες που μοιάζουν με λαβίδες , δες εδω http://www.nano-reef.com/invertebrates/?id=13 το καβούρι σου έχει δαγκάνες που θυμίζουν caterpillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 18 Μαίου 2010 #81 Share 18 Μαίου 2010 τα καβούρια που έχουν πιθανότητες να ειναι reef safe , έχουν λεπτές σχετικά δαγκάνες που μοιάζουν με λαβίδες , δες εδω http://www.nano-reef.com/invertebrates/?id=13 το καβούρι σου έχει δαγκάνες που θυμίζουν caterpillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 19 Μαίου 2010 Author #82 Share 19 Μαίου 2010 τα καβούρια που έχουν πιθανότητες να ειναι reef safe , έχουν λεπτές σχετικά δαγκάνες που μοιάζουν με λαβίδες , δες εδω http://www.nano-reef.com/invertebrates/?id=13 το καβούρι σου έχει δαγκάνες που θυμίζουν caterpillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 19 Μαίου 2010 Author #83 Share 19 Μαίου 2010 Σημερα μπηκε λιγος ακομα βραχος και ενα μικρο τανκγ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 21 Μαίου 2010 #84 Share 21 Μαίου 2010 Σημερα μπηκε λιγος ακομα βραχος και ενα μικρο τανκγ O Περικλης! Ενα μικρο λευκοστερνακι!Ειναι πολυ ομορφο αλλα και ντροπαλο! Με το που σε δει, τσουπ, εξαφανιζεται! Τα τανκγ απο οτι διαβασα μεγαλονουν πολυ γρηγορα ομως οποτε σε λιγο καιρο 8α πρεπει να φυγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 21 Μαίου 2010 Author #85 Share 21 Μαίου 2010 O Περικλης! Ενα μικρο λευκοστερνακι!Ειναι πολυ ομορφο αλλα και ντροπαλο! Με το που σε δει, τσουπ, εξαφανιζεται! Τα τανκγ απο οτι διαβασα μεγαλονουν πολυ γρηγορα ομως οποτε σε λιγο καιρο 8α πρεπει να φυγει Oντως το πολυ 3-4 μηνες θα μεινει σε μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Μαίου 2010 #86 Share 21 Μαίου 2010 Oντως το πολυ 3-4 μηνες θα μεινει σε μενα. Σε αυτα τα λιτρα ειναι καλυτερα να μην μπαινουμε στον πειρασμο να παιρνουμε τετοια ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 22 Μαίου 2010 Author #87 Share 22 Μαίου 2010 Σε αυτα τα λιτρα ειναι καλυτερα να μην μπαινουμε στον πειρασμο να παιρνουμε τετοια ψαρια. + 10000000 αλλα εχω λογους που τον εβαλα.π.χ σημερα που τον κοιτουσα να κολυμπαει το πρωι.Το μεγεθος του ειναι οσο μια koralia νανο και μαλιστα μαζι με την ουρα..Συνεπως ειναι σαν τον μεγαλο clown που ειχα και σαν γενικος ογκος σαν το yellow watchman gobie που συνεχιζω να εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 22 Μαίου 2010 #88 Share 22 Μαίου 2010 + 10000000 αλλα εχω λογους που τον εβαλα.π.χ σημερα που τον κοιτουσα να κολυμπαει το πρωι.Το μεγεθος του ειναι οσο μια koralia νανο και μαλιστα μαζι με την ουρα..Συνεπως ειναι σαν τον μεγαλο clown που ειχα και σαν γενικος ογκος σαν το yellow watchman gobie που συνεχιζω να εχω. Για την ωρα σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα.. Σε 4 - 5 μηνες θα υπαρχει,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 22 Μαίου 2010 Author #89 Share 22 Μαίου 2010 Για την ωρα σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα.. Σε 4 - 5 μηνες θα υπαρχει,, Oντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 22 Μαίου 2010 Author #90 Share 22 Μαίου 2010 (edited) Λοιπον αυριο αρχιζουν τα update θα φυγει η εσωτερικη βλακεια που εχω και θα μπει το 2211 θα μπει αντιφοσφορος σιδηρου και θα αφαιρεθει ο ανθρακας για να ανεβασουμε λιγο mg,ca,iod και να ριξουμε και κανα ιχνοστιχιο γιατι τα κραταει ολα ο ρημαδις ο ανθρακας Επισης φιλος με ΓΝΩΣΑΡΕΣ εδωσε τη λυση για μια ακομα φορα ,λεγοντας μου πως οι καλυτερη επιλογη για να κρατησω "καθαρα" τα υλικα μου ειναι λιγο eheim fix(oι πρασινες πλαστικες ινες) οι οποιοες και δεν αφαιρουν σχεδον καθολου ροη απο την αντλια του φιλτρου και κρατανε και αρκετα μικρα σωματιδια.Οστοσο για να υπαρχει το χαρακτηριστικο κρυσταλομα στο νερο και να ειναι διαυγες θα μπει και 1 cm υαλοβαμβακας. Σχολια,Ιδεες,Βρισιες και αλλα πολλα ολα δεκτα Έγινε επεξεργασία 22 Μαίου 2010 - saradoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Μαίου 2010 #91 Share 22 Μαίου 2010 Λοιπον αυριο αρχιζουν τα update θα φυγει η εσωτερικη βλακεια που εχω και θα μπει το 2211 θα μπει αντιφοσφορος σιδηρου και θα αφαιρεθει ο ανθρακας για να ανεβασουμε λιγο mg,ca,iod και να ριξουμε και κανα ιχνοστιχιο γιατι τα κραταει ολα ο ρημαδις ο ανθρακας Επισης φιλος με ΓΝΩΣΑΡΕΣ εδωσε τη λυση για μια ακομα φορα ,λεγοντας μου πως οι καλυτερη επιλογη για να κρατησω "καθαρα" τα υλικα μου ειναι λιγο eheim fix(oι πρασινες πλαστικες ινες) οι οποιοες και δεν αφαιρουν σχεδον καθολου ροη απο την αντλια του φιλτρου και κρατανε και αρκετα μικρα σωματιδια.Οστοσο για να υπαρχει το χαρακτηριστικο κρυσταλομα στο νερο και να ειναι διαυγες θα μπει και 1 cm υαλοβαμβακας. Σχολια,Ιδεες,Βρισιες και αλλα πολλα ολα δεκτα δεν σχετίζεται η χρήση του ενεργού άνθρακα με μαγνήσιο και ασβέστιο επίσης αν ο ενεργός άνθρακας ήταν τόσο <κακός> όσο το περιγράφεις , δεν θα υπήρχαν τόσα πετυχημένα ενυδρεία που τον χρησιμοποιούν για τον χημικό πόλεμο των κοραλλιών έχεις ακούσει κάτι ? μη ξεχάσεις να βάλεις βανάκια στο 2211 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Μαίου 2010 #92 Share 22 Μαίου 2010 Λοιπον αυριο αρχιζουν τα update θα φυγει η εσωτερικη βλακεια που εχω και θα μπει το 2211 θα μπει αντιφοσφορος σιδηρου και θα αφαιρεθει ο ανθρακας για να ανεβασουμε λιγο mg,ca,iod και να ριξουμε και κανα ιχνοστιχιο γιατι τα κραταει ολα ο ρημαδις ο ανθρακας Επισης φιλος με ΓΝΩΣΑΡΕΣ εδωσε τη λυση για μια ακομα φορα ,λεγοντας μου πως οι καλυτερη επιλογη για να κρατησω "καθαρα" τα υλικα μου ειναι λιγο eheim fix(oι πρασινες πλαστικες ινες) οι οποιοες και δεν αφαιρουν σχεδον καθολου ροη απο την αντλια του φιλτρου και κρατανε και αρκετα μικρα σωματιδια.Οστοσο για να υπαρχει το χαρακτηριστικο κρυσταλομα στο νερο και να ειναι διαυγες θα μπει και 1 cm υαλοβαμβακας. Σχολια,Ιδεες,Βρισιες και αλλα πολλα ολα δεκτα 100% δεν φταιει ο ενεργος ανθρακας. Ψαξε αλλου να βρεις την αιτια.Ολα τα ενυδρεια τυπου reef,ακομα και fish only τον ανθρακα τον δουλευουν σαν βασικο φιλτρο.Συχνο καθαρισμα το eheim fix να μην ανεβαζεις νιτρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 23 Μαίου 2010 Author #93 Share 23 Μαίου 2010 (edited) 100% δεν φταιει ο ενεργος ανθρακας. Ψαξε αλλου να βρεις την αιτια.Ολα τα ενυδρεια τυπου reef,ακομα και fish only τον ανθρακα τον δουλευουν σαν βασικο φιλτρο.Συχνο καθαρισμα το eheim fix να μην ανεβαζεις νιτρικα. Στο reef central που κοιτουσα αν υπαρχει uv ειναι τελειως off και αν οχι ειναι μηνα μεσα μηνα εξω. Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2010 - saradoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 23 Μαίου 2010 Author #94 Share 23 Μαίου 2010 δεν σχετίζεται η χρήση του ενεργού άνθρακα με μαγνήσιο και ασβέστιο επίσης αν ο ενεργός άνθρακας ήταν τόσο <κακός> όσο το περιγράφεις , δεν θα υπήρχαν τόσα πετυχημένα ενυδρεία που τον χρησιμοποιούν για τον χημικό πόλεμο των κοραλλιών έχεις ακούσει κάτι ? μη ξεχάσεις να βάλεις βανάκια στο 2211 Βανακια στο 2211 το σκεφτομαι..Και τα 2 μαζι εχουν 60 ευρω οποτε καλυτερα να δωσω 83 και να παρω ενα 2213.Οπως και να χει σημερα θα μπει στις αφρικανες ενα 2215 και το 2211 παει στο reefaki για αντιφοσφορο ανθρακα και λοιπα.Ανθρακα λεω να τον εχω για ενα διαστημα τις 15 μερες μονο του μηνα εντος και τις αλλες 15 εκτος.Θα ενημερωσω για τυχον διαφορες.Αν δεν υπαρχουν διαφορες σε ιχνοστιχια οξεα και λοιπα θα τον εχω 30/30 μερες μεσα και οτι λενε μαλλον ειναι θεωρειες χωρις πραξη.Θα δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 24 Μαίου 2010 Author #95 Share 24 Μαίου 2010 Nα και ο μαγκακος που παροτι τον Σεπτεμβριο θα τον αποχωριστω τις πρωτες 6 μερες που ειναι στο ενυδρειο τρωει απο το χερι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 25 Μαίου 2010 Author #96 Share 25 Μαίου 2010 Updates.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 25 Μαίου 2010 Author #97 Share 25 Μαίου 2010 Tι να πει κανεις οπως την βρισκει ο καθενας Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 25 Μαίου 2010 #98 Share 25 Μαίου 2010 πολύ ωραία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 25 Μαίου 2010 Author #99 Share 25 Μαίου 2010 πολύ ωραία ! ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Μαίου 2010 #100 Share 25 Μαίου 2010 Tι να πει κανεις οπως την βρισκει ο καθενας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος