Delta6 4 Μαίου 2010 #1 Share 4 Μαίου 2010 Πληροφορίες Διαστάσεις: 30*20*25 Όγκος:15 λίτρα Κατηγορία: Φυτά:Διάφορα, θα το γεμίσω σταδιακά Ψάρια / Άλλα είδη: - Διακοσμητικά υλικά: μπεζ χαλαζιακή άμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:11 watt Διάρκεια φωτισμού: 9 ώρες Φιλτράρισμα: 400λιτρ/ώρα Θερμοστάτης: - Λίπανση: γενικό + excel Παροχή CO2: όχι ακόμα... Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:25% εβδομαδιαία Θερμοκρασία:24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Μαίου 2010 #2 Share 4 Μαίου 2010 πολυ ομορφα τα ενυδρει σου φιλε! να σε ρωτησω το χαρτονι στο φοντο με τι το κολησες? και δεν βρεχεται???? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 4 Μαίου 2010 Author #3 Share 4 Μαίου 2010 Tο χαρτόνι το κόλλησα απλά με σελοτέιπ κάτω χαμηλά και πάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Μαίου 2010 #4 Share 4 Μαίου 2010 φιλε παντως ειναι ολα τελεια. πολυ καλη δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Μαίου 2010 #5 Share 4 Μαίου 2010 Μονομαχοενυδρείο η πάει για γαρίδες??? Πολύ ωραίο πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 5 Μαίου 2010 #6 Share 5 Μαίου 2010 μου αρέσει η άσπρη άμμος κάτω, το φωτίζει. το ξύλο όμως μήπως είναι μεγάλο γι' αυτά τα λίτρα; Εκτός αν έχεις σκοπό να πυκνώσεις πολύ τα φυτά, οπότε θα δέσει πιο πολύ. Επειδή όμως είδα και το "μεσαίο" σου ενυδρειάκι έχω να πω ότι έχεις μεράκι και θα το κάνεις και αυτό ένα μικρό διαμάντι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 5 Μαίου 2010 Author #7 Share 5 Μαίου 2010 φιλε παντως ειναι ολα τελεια. πολυ καλη δουλεια!! Eυχαριστώ πάρα πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 5 Μαίου 2010 Author #8 Share 5 Μαίου 2010 Μονομαχοενυδρείο η πάει για γαρίδες??? Πολύ ωραίο πάντως! Πάει για φυτεμένο φουλ και με diy διοξείδιο... Από ζωντανά τίποτα.. Σε ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 5 Μαίου 2010 #9 Share 5 Μαίου 2010 Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 5 Μαίου 2010 Author #10 Share 5 Μαίου 2010 μου αρέσει η άσπρη άμμος κάτω, το φωτίζει. το ξύλο όμως μήπως είναι μεγάλο γι' αυτά τα λίτρα; Εκτός αν έχεις σκοπό να πυκνώσεις πολύ τα φυτά, οπότε θα δέσει πιο πολύ. Επειδή όμως είδα και το "μεσαίο" σου ενυδρειάκι έχω να πω ότι έχεις μεράκι και θα το κάνεις και αυτό ένα μικρό διαμάντι! Τα φυτά θα πυκνώσουν με τον καιρό.. Θα προστεθούν κυρίως αριστερά και πίσω από το ξύλο.. ίσως να κάνω και κάτι σαν χαλάκι με καμία μοςς κάπου μπροστά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 21 Μαίου 2010 Author #11 Share 21 Μαίου 2010 Οι τελευταίες φωτό πριν το ξεστήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 21 Μαίου 2010 #12 Share 21 Μαίου 2010 Πολυ ομορφα και ιδιαιτερα ολα τα ενυδρεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 21 Μαίου 2010 Author #13 Share 21 Μαίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος