ΑΚΗΣ 3 Μαίου 2010 #1 Share 3 Μαίου 2010 Αυτο το Σαββατο,8 Μαιου εχουμε την καθιερωμενη μηνιαια συναντηση μας στο cafe La Scala στις 17:00. Περισσοτερα εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 3 Μαίου 2010 #2 Share 3 Μαίου 2010 Done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 3 Μαίου 2010 #3 Share 3 Μαίου 2010 Μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Μαίου 2010 #4 Share 3 Μαίου 2010 ... ε φυσικά μέσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 3 Μαίου 2010 #5 Share 3 Μαίου 2010 Μόνο οι θαλασσινοί αντέχουν μάλλον την κρίση κανέναν γλυκό δεν βλέπω ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 3 Μαίου 2010 #6 Share 3 Μαίου 2010 Έρχονται και οι πιρανχοκαμένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Μαίου 2010 #7 Share 3 Μαίου 2010 κ αλλος πιρανχοκαμμενος. (εμεις θα ειμαστε πιο πολλοι!) θαλασσινοι θα σας φερω κ εναν υποψηφιο στα αλατια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 4 Μαίου 2010 #8 Share 4 Μαίου 2010 κ αλλος πιρανχοκαμμενος. (εμεις θα ειμαστε πιο πολλοι!) θαλασσινοι θα σας φερω κ εναν υποψηφιο στα αλατια! Φέρτον Αντώνη να τον παστώσουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 4 Μαίου 2010 #9 Share 4 Μαίου 2010 ενας ακομη πιρανχοκαμενος μεσα ακη μου ειχες πει να σου θυμησω να μου φερεις κατι για το pico που ετοιμαζω (δεν θυμαμαι τι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Μαίου 2010 #10 Share 4 Μαίου 2010 Αν μαζευτούν πιο πολλοί πιρανχοκαμένοι εμείς οι θαλασσινοί θα φέρουμε σμέρνες !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Μαίου 2010 #11 Share 4 Μαίου 2010 Αν μαζευτούν πιο πολλοί πιρανχοκαμένοι εμείς οι θαλασσινοί θα φέρουμε σμέρνες !!!! όχι ρε μην στεναχωριέσαι, όλοι σιγά σιγά στρέφονται προς το αλάτι.Πόσο καιρό να αντέξεις να βλέπεις ψάρια που απλά κουνιούνται πέρα δώθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Μαίου 2010 #12 Share 4 Μαίου 2010 Ο ένας πιράνχα, ο άλλος σμέρνες, τι να 'ρθω να κάνω εγώ με τα tetraκια μου; Θα με φάτε ζωντανό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 4 Μαίου 2010 #13 Share 4 Μαίου 2010 παιδια....θα προσταθισω να ερθω και εγω....γιατι εκεινη την μερα πατρεβεντε η ξαδελφη μου.....αμα μπωρεσω θα ερθω......μεχρι τη ωρα θα ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Μαίου 2010 #14 Share 4 Μαίου 2010 Μέχρι 8 θα βρεις άτομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 4 Μαίου 2010 Author #15 Share 4 Μαίου 2010 ενας ακομη πιρανχοκαμενος μεσα ακη μου ειχες πει να σου θυμησω να μου φερεις κατι για το pico που ετοιμαζω (δεν θυμαμαι τι) Μην ανησυχεις,θυμαμαι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 5 Μαίου 2010 #16 Share 5 Μαίου 2010 Έχω δύο σκαλάρια μεσαίου μεγέθους ένα μαύρο και ένα ασημί με τρείς ρίγες μαύρες σαν τα Altum τα θέλει κανένας για να τα φέρω στην συνάντηση?Τα χαρίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 5 Μαίου 2010 #17 Share 5 Μαίου 2010 Μέσα και εγώ. Ποιά πιράνχα και τι σμέρνες,εδώ καρχαρίες γέννησαν αυγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 6 Μαίου 2010 #18 Share 6 Μαίου 2010 Και γω μεσα φυσικα.... οσοι θελετε φερτε σακουλακια γιατι θα σας φερω φυτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Μαίου 2010 #19 Share 6 Μαίου 2010 Και γω μεσα φυσικα.... οσοι θελετε φερτε σακουλακια γιατι θα σας φερω φυτα.... εσυ με ποιους εισαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 6 Μαίου 2010 #20 Share 6 Μαίου 2010 Με τον Μπαμπη τον σουγια, τον κωστα τον γκοτζιλα, τον τακη τον πεταλουδα.... Φυσικα με τους πιρανχοβιους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 7 Μαίου 2010 #21 Share 7 Μαίου 2010 και εγώ μέσα!! καιρό έχω να έρθω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 7 Μαίου 2010 #22 Share 7 Μαίου 2010 (edited) όχι ρε μην στεναχωριέσαι, όλοι σιγά σιγά στρέφονται προς το αλάτι.Πόσο καιρό να αντέξεις να βλέπεις ψάρια που απλά κουνιούνται πέρα δώθε. Γιατί τα δικά σας τα ξενέρωτα κάνουν και τούμπες...? Δυστυχώς εγώ για τρίτη συνεχόμενη φορά δε μπορώ να έρθω. Σε μια εβδομάδα ξεκινούν οι πανελλαδικές οπότε ειδικά αυτή την περίοδο αδυνατώ. Στη συνάντηση του Ιουνίου όμως θα γίνει χαμός...!!! Άντε γιατί μου λείψατε (ελπίζω κι εγώ να σας έλειψα έστω και λίγο ). Εύχομαι καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο... Αλίμονο σε μας... Τα λέμε! Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2010 - miltosbitoulis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 7 Μαίου 2010 #23 Share 7 Μαίου 2010 (edited) Γιατί τα δικά σας τα ξενέρωτα κάνουν και τούμπες...? Δυστυχώς εγώ για τρίτη συνεχόμενη φορά δε μπορώ να έρθω. Σε μια εβδομάδα ξεκινούν οι πανελλαδικές οπότε ειδικά αυτή την περίοδο αδυνατώ. Στη συνάντηση του Ιουνίου όμως θα γίνει χαμός...!!! Άντε γιατί μου λείψατε (ελπίζω κι εγώ να σας έλειψα έστω και λίγο ). Εύχομαι καλά να περάσετε, που είναι βέβαιο... Αλίμονο σε μας... Τα λέμε! Αντε,ένα κουράγιο έμεινε,καλή επιτυχία σου εύχομαι... Δεν βλέπω συμμετοχές,μην μας παίρνει από κάτω... Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 7 Μαίου 2010 #24 Share 7 Μαίου 2010 Αντε,ένα κουράγιο έμεινε,καλή επιτυχία σου εύχομαι... Δεν βλέπω συμμετοχές,μην μας παίρνει από κάτω... Να 'σαι καλά φίλε, πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα! Θα τα πούμε στην επόμενη.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 8 Μαίου 2010 #25 Share 8 Μαίου 2010 ναι ειναι αληθεια......................... αυτη τη φορα θα ειμαι και εγω...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος