delta66 3 Μαίου 2010 #1 Share 3 Μαίου 2010 Το Σαββατο 8 Μαιου εχει ψαροκαφε παλι (επιτελους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Μαίου 2010 #2 Share 3 Μαίου 2010 Το Σαββατο 8 Μαιου εχει ψαροκαφε παλι (επιτελους) O σταθμός του ηλεκτρικού στο Φάληρο λειτουργεί? Αν όχι με βλέπω να έρχομαι μέσα σε ασημί Skoda διακοσίων είκοσι αλόγων Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Μαίου 2010 #3 Share 3 Μαίου 2010 O σταθμός του ηλεκτρικού στο Φάληρο λειτουργεί? Αν όχι με βλέπω να έρχομαι μέσα σε ασημί Skoda διακοσίων είκοσι αλόγων Σε 7 λεπτά έφτασες δηλ!!! Για να μαζευόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Μαίου 2010 #4 Share 3 Μαίου 2010 Δηλωνω παρόν!!! Αλλα... ΔΕ βλεπω να λειτουργει ο Ηλεκτρικός... κατι ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 3 Μαίου 2010 #5 Share 3 Μαίου 2010 Αν δεν λειτουργει υπαρχει Parking για μαυρο Mercedes 272 γερμανικων αλογων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Μαίου 2010 #6 Share 3 Μαίου 2010 Αν δεν λειτουργει υπαρχει Parking για μαυρο Mercedes 272 γερμανικων αλογων ? Θα βγαλω το smart για να παρκαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 3 Μαίου 2010 #7 Share 3 Μαίου 2010 Μετα αν θες βαζουμε το σμαρτακι στο πορτ-μπαγκαζ χωραει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Μαίου 2010 #8 Share 3 Μαίου 2010 Μετα αν θες βαζουμε το σμαρτακι στο πορτ-μπαγκαζ χωραει... Οπότε.. .με 1 παρκινκ... 2 αυτοκινητα!!! Αρκει ομως να στριμωξεις τη μερτσεντα από κει που βγηκε το σμαρτακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 3 Μαίου 2010 #9 Share 3 Μαίου 2010 Oλα γινονται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 3 Μαίου 2010 #10 Share 3 Μαίου 2010 εγώ θα έρθω με μηχανάκι και θα το βάλω στο "πορτπαγκαζ" του smart Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Μαίου 2010 #11 Share 3 Μαίου 2010 εγώ θα έρθω με μηχανάκι και θα το βάλω στο "πορτπαγκαζ" του smart Μπα... χλωμό.... θα ειναι το octavia του προεδρου μεσα.... Aλλα νομιζω καπου θα το στριμώξουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 3 Μαίου 2010 #12 Share 3 Μαίου 2010 Παλι καφε; Καθε μηνα τα ιδια εχουμε. Θα ερθω με το ποδηλατο και θα το σπασω στα κεφαλια σας. Κατι εχετε παθει ολοι εδω μεσα. Παρεξηγηθηκε κανεις; Ε; Ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 3 Μαίου 2010 #13 Share 3 Μαίου 2010 ισως ερθω για μια ωριτσα αν προλαβω......εγω θα ερθω ξεσκεπαστος για να γουσταρουμε....και ας εχω 120 αλογα ολα κιολα!!! αλωστε αν δεν μπορεις να πας γρηγορα με 100 αλογα δεν θα μπορεις ουτε με 300!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 3 Μαίου 2010 #14 Share 3 Μαίου 2010 Παιδια εγω δε μπορω να παω καθολου παρα σαν παρανομος αφου μου το πηρε η τροχαια εθνικης οδου με 241km και μου εστειλε και φωτο η τροχαια αττικης οδου με 220km και το θελουν κι αυτοι μολις τα παραλαβω απο τους αλλους :)Aλλος κανεις το θελει μολις τα παρω σε κανενα 3μηνο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 3 Μαίου 2010 #15 Share 3 Μαίου 2010 μμμ ενδιαφερον.... αυτο που μολισ ανεφερες θα βοηθουσε την καριερα μου σαν ρουφιανος!!! χχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 3 Μαίου 2010 #16 Share 3 Μαίου 2010 Εχω οδηγο ρουφιανε Πλεον το κρατος αν σου παιρνει το διπλωμα σου προσφερει σωφερ 24 ωρες το χρονο Μειωση ανεργιας βλεπεις ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 3 Μαίου 2010 #17 Share 3 Μαίου 2010 Μπλουζακι aquazone πως θα αποκτησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Μαίου 2010 #18 Share 3 Μαίου 2010 (edited) Εγώ θα έρθω με τη Σκοντάρα και τον Stormtrooper δεμένο με 3 ζώνες! (Αν δεν το έχω κάνει τροπέτο μέχρι τότε...Όλο βλακείες είμαι τελευταία... ) Έγινε επεξεργασία 3 Μαίου 2010 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 3 Μαίου 2010 #19 Share 3 Μαίου 2010 Μια και δυστηχως θα ειναι ο τελευταιος καφες που θα ερθω για το επομενο 5μηνο θα ερθω και γω με το πρασινο διαολο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 3 Μαίου 2010 #20 Share 3 Μαίου 2010 Τετιοια να λετε και να δειτε οτι ο υπουργος οικονομιας θα φορολογησει και τα αλογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Μαίου 2010 Author #21 Share 3 Μαίου 2010 Τετιοια να λετε και να δειτε οτι ο υπουργος οικονομιας θα φορολογησει και τα αλογα Μονο? Και τους σταυλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Μαίου 2010 #22 Share 3 Μαίου 2010 Ε άμα το κάνει κι αυτό θα έρθω έτσι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Μαίου 2010 #23 Share 3 Μαίου 2010 Παλι καφε; Καθε μηνα τα ιδια εχουμε. Θα ερθω με το ποδηλατο και θα το σπασω στα κεφαλια σας. Κατι εχετε παθει ολοι εδω μεσα. Παρεξηγηθηκε κανεις; Ε; Ε; Έλα θα πέσει ξύλο για εκτόνωση! Ε άμα το κάνει κι αυτό θα έρθω έτσι: Είσαι τρελιάρης το ξέρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolaos28 4 Μαίου 2010 #24 Share 4 Μαίου 2010 Μια και θα ερθετε δεν εχει κανεις να φερει και λιγη Chaeto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Μαίου 2010 #25 Share 4 Μαίου 2010 Μια και θα ερθετε δεν εχει κανεις να φερει και λιγη Chaeto? Κι εγω θελω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος