mimikos15 2 Μαίου 2010 #1 Share 2 Μαίου 2010 γεια σας.....σημερα το πρωι οταν γιρισα σπιτι ειδα ειδα το πλατυς μου οτι ειχε γενισει.....(αντομεταξη πιγα την παρασκευη σε ενα πετ σοπ....και δεν ηξεραν οτι τα νεογενιτα εχουν αλλη τροφη....και μου ειπαν να ριχνω αυτην που τους δεινω τριμενει πολυ καλα.....)το εκανα σημερα αυτο.....και βλεπω οτι η γενιστρα εχει γεμισει βρωμια..... αμα τ βγαλω για να την καθαρισω..θα ζυσουν τα μικρα??? τη με προτινεται να κανω??? ευχαριστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 2 Μαίου 2010 #2 Share 2 Μαίου 2010 Εγω που εχω guppies δεν χρησιμοποιω καθολου γεννηστρες!! Και πιστευω πως δεν χρειαζονται!! Αν εχεις μεσα στο ενυδρειο φυτα ή ξυλα για να κρυφτουν τα μικρα μην φοβασε!!!! Θα βρουν κρυφτουν αυτα!! Τροφη δεν χρειαζεται να παρεις!! Απλα τριβε αυτην που δινεις στα μεγαλα μεχρι να γινει σκονη και αυτα θα την φανε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 2 Μαίου 2010 Author #3 Share 2 Μαίου 2010 οκ.....ομος ειμαι καινουριος και ακομα δεν εχω βαλει μεσα φυτα και τετοια.....γεια αυτο πιρα γενιστρα..... τορα εχει βρομηση και εχουν πεθανει 4.........ιπαρχη περιπτοση να μολινθουν και τ ιπολιπα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 2 Μαίου 2010 Author #4 Share 2 Μαίου 2010 παιδια ας μου πει καποιος πωσ να καθαρισω την γενιστρα χορις να σκοτοσο αλλα.....τα πεθαμενα εχουν ασπισι...... ειναι προβλημα αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Μαίου 2010 #5 Share 3 Μαίου 2010 Βγαλε τα ψοφια Βγαλε οση τροφη εχει μεινει αφαγωτη με αναροφηση με σωληνακι (ταιζε πολυ μικρες ποσοτητες να τρωγεται συντομα και συχνα). Κανε σωστη αλλαγη νερου 30% (αν εχεις μετρησεις αμμωνια κλπ κανε καταλληλες αλλαγες για να μηδενισουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος