delta66 4 Μαίου 2010 #26 Share 4 Μαίου 2010 ΟΚ. Για κερατοφυλλο, θα βρεις πολυ ευκολα μερικα κιλα αν πεις σε αυτο το τοπικ σε καποιον να φερει μαζι του. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=41274 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 4 Μαίου 2010 Author #27 Share 4 Μαίου 2010 ΟΚ. Για κερατοφυλλο, θα βρεις πολυ ευκολα μερικα κιλα αν πεις σε αυτο το τοπικ σε καποιον να φερει μαζι του. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=41274 Χμμμ... το έχω σκεφτεί αυτό αλλά δυστυχώς δεν έχω κανένα απολύτως Σάββατο ελεύθερο για να έρθω στις συναντήσεις και είναι όλες Σάββατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαίου 2010 #28 Share 5 Μαίου 2010 ζητα σε καποια αγγελια απο καποιον που μενει κοντα σου μηπως βρεις επισης δες αυτην την αγγελια http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...%F6%F5%EB%EB%EF στειλε του ενα ΠΜ και ειμαι σιγουρος οτι θα εχει πολυ ακομα για να περασεις να παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 5 Μαίου 2010 Author #29 Share 5 Μαίου 2010 Μααααα.... η αγγελία αυτή είναι από τον Ιούλιο του 2008! Υπάρχει πιθανότητα να του περισσεύει ακόμα κερατόφυλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαίου 2010 #30 Share 5 Μαίου 2010 Αν εχεις πιρανχας στο ενυδρειο και τα νιτρικα απο το ταισμα ανεβαινουν στο φουλ ... θα ηταν χρησιμο να υπηρχε μεγαλη ποσοτητα κερατοφυλλου μεσα. ΥΓ Εδω δεν ισχυει το "οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι". Γιαυτο παρε μεγαλη σακουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 5 Μαίου 2010 Author #31 Share 5 Μαίου 2010 Αν εχεις πιρανχας στο ενυδρειο και τα νιτρικα απο το ταισμα ανεβαινουν στο φουλ ... θα ηταν χρησιμο να υπηρχε μεγαλη ποσοτητα κερατοφυλλου μεσα. ΥΓ Εδω δεν ισχυει το "οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι". Γιαυτο παρε μεγαλη σακουλα. Οκ... Θα δείξει λοιπόν! Ας ελπίσουμε να έχει! Λοιπόν οι μετρήσεις μου είναι οι εξής: NO2: 0 NO3: 10 NH4/NH3: 0 Εμένα φυσιολογικές μου φαίνονται.... ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 5 Μαίου 2010 #32 Share 5 Μαίου 2010 Ναι και σαν να λειτουργει ο κυκλος του αζωτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 5 Μαίου 2010 Author #33 Share 5 Μαίου 2010 Και τότε πως εξηγείται το γεγονός ότι χάνω τόσα ψάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmaths 10 Μαίου 2010 Author #34 Share 10 Μαίου 2010 Μια ερώτηση: Πως μπορώ να καταλάβω το φύλο ενός νεογέννητου ξιφοφόρου; Υποτίθεται ότι τα αρσενικά θα πρέπει να έχουν την ουρά-ξίφος από τη γέννησή τους ή την αναπτύσσουν αργότερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος