kostaszoidos 10 Σεπτεμβρίου 2010 #101 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Εκουζουλαθηκες μωρε απο τη χαρα σου, ετρεμανε τα χερια σου και βγαλες τρεμουλιαστες φωτο;;;χα χα χα τωρα εκαταλαβα γιατι ηθελες το κουμπουρι....(να το γιορτασεις παραδοσιακα εαυριο στο στελνω με καμποσα φυσεκια μπραβο, αντε και καλη συνεχεια ευχομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #102 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Εκουζουλαθηκες μωρε απο τη χαρα σου, ετρεμανε τα χερια σου και βγαλες τρεμουλιαστες φωτο;;;χα χα χα τωρα εκαταλαβα γιατι ηθελες το κουμπουρι....(να το γιορτασεις παραδοσιακα εαυριο στο στελνω με καμποσα φυσεκια μπραβο, αντε και καλη συνεχεια ευχομαι.... Ωρε κοπελι κρατα το κουμπουρι εκια που το χεις , εβγαλε ο αρσενικος το καλασνικοφ και τσι επαιξε μια τσι θηλυκιας τσι τιναξε το ...... Ευχαριστω παιδες για τις ευχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 10 Σεπτεμβρίου 2010 #103 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ωρε κοπελι κρατα το κουμπουρι εκια που το χεις , εβγαλε ο αρσενικος το καλασνικοφ και τσι επαιξε μια τσι θηλυκιας τσι τιναξε το ...... Ευχαριστω παιδες για τις ευχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Σεπτεμβρίου 2010 #104 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μπραβο βρε Γιωργο,μια χαρα πανε τα ψαρια.Δωσε και πανοραμικη του ενυδρειου. Υ.Γ:Να ερθει μηπως καποιος φωτογραφος της προκοπης για φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #105 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μπραβο βρε Γιωργο,μια χαρα πανε τα ψαρια.Δωσε και πανοραμικη του ενυδρειου. Υ.Γ:Να ερθει μηπως καποιος φωτογραφος της προκοπης για φωτο? To παλευω ακομα Δημητρη με τις φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 10 Σεπτεμβρίου 2010 #106 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα το ενυδρειο. 2 παρατηρησεις,κρυψε καπως τον θερμαντηρα και σηκωσε το spray bar να μην φαινεται. Καλη συνεχεια,συντομα επιθεωρηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #107 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα το ενυδρειο. 2 παρατηρησεις,κρυψε καπως τον θερμαντηρα και σηκωσε το spray bar να μην φαινεται. Καλη συνεχεια,συντομα επιθεωρηση! Α) για τον θερμαντηρα ειναι μονιμο το προβλημα για το σπρευ μπαρ επεσε η μια βεντουζα κατω στην αμμο , και για το πρωτο θεμα και για το δευτερο ΔΕΝ μπαινει τωρα χερι μεσα στο ενυδρειο ( δεν θελω να στρεσαρω τα ψαρια ) με την πρωτη ευκαιρια θα γινει . Β) κερναω καφεδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 11 Σεπτεμβρίου 2010 #108 Share 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!! Τα ψαρια σου εχουν πολυ ωραια χρωματα και φαινονται υγειεστατα! ......κατι ασχετο..... Με χαλαει που εχεις φυτεψει τους εχινοδορους σαν στρατιωτακια. Απλωσε τα λιγο πιο ομορφα ρε τεμπελη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 14 Σεπτεμβρίου 2010 #109 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 ενημερωση σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ μου 10/09/2010 Ωρα 22 :15 Τα περασματα απο τους γονεις ακομα και τωρα συνεχιζονται , ο αρσενικος εχει σκουρινει αρκετα σε σχεση με την θηλυκια , Επομενη ενημερωση συντομα τι θα γινει καμια ενημερωση θα εχουμε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #110 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 τα φαγαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα στην υγεια της επομενης που λεει και το τραγουδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 14 Σεπτεμβρίου 2010 #111 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 τα φαγαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα στην υγεια της επομενης που λεει και το τραγουδι αναμενόμενο... και συ φαντάζομαι το περίμενες το σημαντικό είναι ότι "βγήκε" ζευγαρι κάτι άσχετο αλλά με την ευκαιρία του ποστ θέλω να ρωτήσω... Τι φωσφορικά έχεις τη μέρα αλλαγής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #112 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 αναμενόμενο... και συ φαντάζομαι το περίμενες το σημαντικό είναι ότι "βγήκε" ζευγαρι κάτι άσχετο αλλά με την ευκαιρία του ποστ θέλω να ρωτήσω... Τι φωσφορικά έχεις τη μέρα αλλαγής; Ναι το περιμενα οτι θα φαγωθουν δεν εχω καποιο προβλημα με αυτο ουτος η αλλος δεν ειμαι ετοιμος ακομα για να μπω σε διαδικασιες αναπαραγωγης . Οσο για τα φοσφωρικα . μη μετρησιμα δηλαδη να σου πω εκανα μια δοκιμη κανα 2-3 φορες και ειδα οτι φοσφωρικα ανεβαζω εαν δεν κανω αλλαγη στις 10-11 μερες , ετσι εχω ΄΄κοψει ΄΄ τη ρουτινα μου καθε 7 μερες , οταν μειωσω τα ταισματα θα τραβηξω λιγο παραπανω τη ρουτινα μου παντα βαση μετρησεων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #113 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Mιας και μεχρι τωρα ολα πανε καλα στο θεμα του μεγαλωματος των μικρων ειπα να δοκιμασω να προσθεσω αλλα 3 μωρα μεσα στο κοπαδι .... Ετσι μπηκαν 3 δισκακια απο τη γεννα του Νικου Δεν θα αλλαξει τιποτα στα ταισματα και στις ρουτινες μου μιας και ειναι σταθερη απο οταν μπηκαν τα δισκακια μεσα και απο την στιγμη που βλεπω αποτελεσμα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αλλαξει κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 14 Σεπτεμβρίου 2010 #114 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 πως τα δεχτηκαν οι μεγαλοι;;να τα χαιρεσαι,δειχνουν να ειναι υγιεστατα και καλοσχηματισμενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #115 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 πως τα δεχτηκαν οι μεγαλοι;;να τα χαιρεσαι,δειχνουν να ειναι υγιεστατα και καλοσχηματισμενα.. ΚΑΝΕΝΑ απολυτος προβλημα οσων αφορα την συμπεριφορα των μεγαλων μεχρι τωρα . τα μικρα πηγαινουν μαζι με το υπολοιπο κοπαδι , τρωνε απο κατω ( μεχρι να ερθουν στα χερακια μου ... ) δημιουργηθηκε αλλος ενας χωρος με ξυλα μεσα στο ενυδρειο μικρων διαστασεων ( οτι πρεπει για τα μωρα ) Thanks chrisz3 και γενικοτερα ΔΕΝ βλεπω κατι το ανησυχιτικο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 14 Σεπτεμβρίου 2010 #116 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 βαλε μας και μια γενικη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Σεπτεμβρίου 2010 Author #117 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 βαλε μας και μια γενικη!!! Χαλαω εγω χατηρια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 14 Σεπτεμβρίου 2010 #118 Share 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλο!!!!!!! οχι επειδη εβαλα χερι αλλα επειδη ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EUDOKIA 15 Σεπτεμβρίου 2010 #119 Share 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι κουκλιά,συχαριτήρια να τα χαίρεσται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 20 Σεπτεμβρίου 2010 #120 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Ωραια τα δισκακια, αλλα γιατι χαλασες την ομοιομορφια του κοπαδιου ? Ποιος ο λογος, ειχες λιγα ψαρια ??? Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2010 - disc-postman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Σεπτεμβρίου 2010 Author #121 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια τα δισκακια, αλλα γιατι χαλασες την ομοιομορφια του κοπαδιου ? Ποιος ο λογος, ειχες λιγα ψαρια ??? σιγα σιγα θα χαλασει ολο το κοπαδι Βασιλη .... οποτε ας μεινει και κανα ψαρι μεσα διαφορετικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 20 Σεπτεμβρίου 2010 #122 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 σιγα σιγα θα χαλασει ολο το κοπαδι Βασιλη .... οποτε ας μεινει και κανα ψαρι μεσα διαφορετικο αυτα κυριε Γιωργο δεν μας τα ειχες πει.... για δωσε μας λεπτομερειες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 20 Σεπτεμβρίου 2010 Author #123 Share 20 Σεπτεμβρίου 2010 αυτα κυριε Γιωργο δεν μας τα ειχες πει.... για δωσε μας λεπτομερειες... stay tuned .... μεταφραση μεινετε συντονισμενοι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Σεπτεμβρίου 2010 Author #124 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Ωρα για φαγητο !!! Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamb-angelo 21 Σεπτεμβρίου 2010 #125 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 προσεχε τα δαχτυλα σου......ειναι επικυνδινοι.... φοβερα τα ψαρακια σου ευχαριστω πολυ και την πιστια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος