Freeman 14 Ιουλίου 2010 #76 Share 14 Ιουλίου 2010 Η μεταλαξη τους πραγματικά είναι εντιπωσιακή Μήπως τα έστειλες στο extreme makeover? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιουλίου 2010 Author #77 Share 27 Ιουλίου 2010 update με νεες φωτο κοντευουμε τους 3 μηνες μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 27 Ιουλίου 2010 #78 Share 27 Ιουλίου 2010 Τα σπάνε οι πιατέλες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 4 Αυγούστου 2010 Author #79 Share 4 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Αυγούστου 2010 #80 Share 4 Αυγούστου 2010 Αναπτυσσονται μια χαρα βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 4 Αυγούστου 2010 #81 Share 4 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 4 Αυγούστου 2010 #82 Share 4 Αυγούστου 2010 Aπλα super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 5 Αυγούστου 2010 Author #83 Share 5 Αυγούστου 2010 (edited) λιγο πριν η ταιστρα ριξει φαι Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 6 Αυγούστου 2010 #84 Share 6 Αυγούστου 2010 λιγο πριν η ταιστρα ριξει φαι ωραια τα δισκακια σου ωραιο και το τραγουδι του βιντεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 6 Αυγούστου 2010 Author #85 Share 6 Αυγούστου 2010 το τραγουδι το εβαλαν απο το youtube ουτε καν το ξερω πως λεγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 7 Αυγούστου 2010 Author #86 Share 7 Αυγούστου 2010 (edited) Μια ερωτηση ρε παλικαρια Εχω παρατηρηση οτι τα δισκακια οταν τα ταιζω τροfη οπου πρωτα την εχω μουλιασει σε σκορδοζουμι ( Garlic Guard ) κανουν σαν παλαβα για να την φανε . Μιλαμε ετσι δεν κανουν οταν η τροφη πεφτει σκετη μεσα !!! Eιναι φυσιολογικο αυτο ? Εμενα μου φαινεται καπως παραλογο ( σκυλοβρωμαει το σκορδοζουμι ) Έγινε επεξεργασία 7 Αυγούστου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 8 Αυγούστου 2010 #87 Share 8 Αυγούστου 2010 Μια ερωτηση ρε παλικαρια Εχω παρατηρηση οτι τα δισκακια οταν τα ταιζω τροfη οπου πρωτα την εχω μουλιασει σε σκορδοζουμι ( Garlic Guard ) κανουν σαν παλαβα για να την φανε . Μιλαμε ετσι δεν κανουν οταν η τροφη πεφτει σκετη μεσα !!! Eιναι φυσιολογικο αυτο ? Εμενα μου φαινεται καπως παραλογο ( σκυλοβρωμαει το σκορδοζουμι ) Ξέρουν απο υγιεινή διατροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 8 Αυγούστου 2010 #88 Share 8 Αυγούστου 2010 Παρακαλώ πολύ το θέμα καθαρίστηκε , ας επανέλθουμε στην ουσία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2010 Author #89 Share 29 Αυγούστου 2010 20 mερες σχεδον μετα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 31 Αυγούστου 2010 #90 Share 31 Αυγούστου 2010 θηρια γινανε................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 31 Αυγούστου 2010 Author #91 Share 31 Αυγούστου 2010 θηρια γινανε................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 31 Αυγούστου 2010 #92 Share 31 Αυγούστου 2010 (edited) Βασιλιάδες χτύπα τους και tattoo Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2010 Author #93 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 περασαν 4 μηνες και κατι μερες φτασαμε σε ενα σημειο απο εδω.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=41843 kαι μετα απο βοηθεια του φορουμ και τον χομπιστων που το αρπαρτιζουν καθως και με τη βοηθεια φιλων καλων , να βλεπω σημερα Η μαλλον καθε μερα που περναει τα κατι το διαφορετικο μεσα στο ενυδρειο μου , να βλεπω οτι οντως με υπομονη , καλη θεληση και σωστες (κατα τη γνωμη μου ) συνθηκες μπορεις να απολαμβανεις τους δισκους . Απο την προηγουμενη βδομαδα εβλεπα διαφορα τρεμουλα απο ψαρια μου και μια επιθετικοτητα μεταξυ τους , φτασαμε σιγα σιγα να εχουν δημιουργηθει 2 ζευγαρια , λεγοντας ζευγαρια να πω οτι δεν εχω δει ακομα γεννα , ομως βλεπω συμπεριφορες οπου εβλεπα σε προηγουμενες γεννες ετσι βγαζω το συμπερασμα ( ισως και βιαστηκά ) Ας αραξω στο καναπε μου και ας περιμενω την επιβεβαιωση και τα ''καλυτερα'' Επι της ευκαιριας να κανω μια ενημερωση ξανα με τις ρουτινες (αλλαγες - ταισματα ) αλλαγη 220 λιτρα καθε 7-8 μερες Ταισματα 6 γευματα με ταιστρα και 1-2 ''δωρακια'' ( ocean nutrition - tropical - tetra discus ) προσθηκη discus trace στο νερο της αλλαγης καρδια Στενκερ μια φορα καθε 7 μερες συνηθως μια μερα πριν την αλλαγη Diy κατεψυγμενη τροφη μια με 2 φορες την βδομαδα 1 μερα καθε βδομαδα το γευμα ειναι αποκλιστηκα σπιρουλινα σε μορφη flakes ( ocean nutrition) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 8 Σεπτεμβρίου 2010 #94 Share 8 Σεπτεμβρίου 2010 μπραβο Γιωργο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #95 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 ενημερωση σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ μου 10/09/2010 Ωρα 22 :15 Τα περασματα απο τους γονεις ακομα και τωρα συνεχιζονται , ο αρσενικος εχει σκουρινει αρκετα σε σχεση με την θηλυκια , Επομενη ενημερωση συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 10 Σεπτεμβρίου 2010 #96 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 φιλαρα!!!! με το καλο να σου βγουν τα ομορφοτερα μωρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #97 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) και μερικες πληροφοριες σχετικα με τις συνθηκες νερου που υπαρχουν αυτη τη στιγμη μεσα στο ενυδρειο kh : 3 υγρα τεστ api gh : 7 υγρα τεστ api no3 : 5 υγρα τεστ api Θερμοκρασια και ph tds Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 10 Σεπτεμβρίου 2010 #98 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 κορυφη η εξελιξη!!! μπραβο σε οσους βοηθησαν και στο γιωργαρο και ευχομαι να ειναι υγειεστατα και να τα χαρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 10 Σεπτεμβρίου 2010 #99 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 αντε με το καλό... διόρθωσε μόνο λίγο στη δημοσίευση ένα 2 που πρέπει να το κάνεις 3 γιατί το κοίταγα σα χαζός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Σεπτεμβρίου 2010 Author #100 Share 10 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) αντε με το καλό... διόρθωσε μόνο λίγο στη δημοσίευση ένα 2 που πρέπει να το κάνεις 3 γιατί το κοίταγα σα χαζός sorry κεκτιμενη ταχυτητα Το καταλαβες παντως τι ηθελα να γραψω Υ.Γ : εαν μπορει καποιος συντονιστης ας αλλαξει στο ποστ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=440021 το no2 σε no3 ( Ευχαριστω ) Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος