μηνας 27 Απριλίου 2010 #1 Share 27 Απριλίου 2010 καλησπερεςςςς!!εχω μωρακια γκαπυ απο 3/4/2010 την ημερα της αναστασης γενηθικαν...ειναι υγιεστατα και απο αναπτηξη δεν τα προλαβενω τωρα θελω να ρωτεισω ποτε αρχιζουν να βγαζουν χρωμα τα αρσενικα γιατι τα θυλικα ειναι αχρωμα....παρακαλω οι παλιοι τα φωτα τους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpapakon 27 Απριλίου 2010 #2 Share 27 Απριλίου 2010 καλησπερεςςςς!!εχω μωρακια γκαπυ απο 3/4/2010 την ημερα της αναστασης γενηθικαν...ειναι υγιεστατα και απο αναπτηξη δεν τα προλαβενω τωρα θελω να ρωτεισω ποτε αρχιζουν να βγαζουν χρωμα τα αρσενικα γιατι τα θυλικα ειναι αχρωμα....παρακαλω οι παλιοι τα φωτα τους!!! Εξαρτάται, κάποια από τα δικά μου σε 2-3 εβδομάδες ενώ σε κάποια άλλα χρειάζεται πάνω από 6 εβδομάδες για να δεις τους χρωματισμούς. Εξαρτάται τόσο από το χρώμα όσο και από το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν (τροφή, συνθήκες ενυδρείου κλπ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 27 Απριλίου 2010 Author #3 Share 27 Απριλίου 2010 μαλιστα!!οποτε οπου ναναι θα αρχισουν να φενοντε....αρα και φυλο λιγο αργοτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Απριλίου 2010 #4 Share 28 Απριλίου 2010 Καλως ηρθες στο Aquazone. Μπορεις αν θες να συστηθεις και στα υπολοιπα μελη του φορουμ στην αναλογη κατηγορια "Καλως ηρθατε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος