pozeras13 26 Απριλίου 2010 #1 Share 26 Απριλίου 2010 μια χαρα τρωνε ολη μερα και τωρα βαλθηκαν να τα ξεριζοσουν ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Απριλίου 2010 #2 Share 26 Απριλίου 2010 Με ποιες τροφές ταΐζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 26 Απριλίου 2010 #3 Share 26 Απριλίου 2010 Απο οσο ξερω κανενα ζωο δεν μπορει να χαζεψει.. Τι φυτο μπορει ενα γκαπυ να ξεριζωσει??? Ισως βρισκουν στα φυτα καποιο στοιχειο που λειπει απο τη διατροφη τους, η εχεις καποιο προβλημα με την ποιοτητα του νερου σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 26 Απριλίου 2010 #4 Share 26 Απριλίου 2010 μα πως γίνεται τα γκαπάκια να ξεριζώσουν ένα φυτό; καταρχάς δεν κινούνται (κανονικά) σε τόσο χαμηλά στρώματα και δεύτερον έχουν τόσο μικρό σώμα και στομα.. πως τα καταφέρνουν. απορώ. μήπως απλά τα βλέπεις να τσιμπολογούν άλγη από τα φύλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Απριλίου 2010 Author #5 Share 27 Απριλίου 2010 τα ταιζω το guppy gran staple diet της sera και οχι δεν τρονε αλγη, βγαζουν τα μικρα φυλλα σιγα σιγα και σε λιγο θα αφησουν μονο το κορμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Απριλίου 2010 #6 Share 27 Απριλίου 2010 καλα ταιζεις με μπιλλακια τα γκαπακια.....? δωσε τους νιφαδες βασικης τροφης φιλε μου μαζι και σπιρουλινα σε νιφαδες. μαλλον τα πεθανες στην πεινα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 27 Απριλίου 2010 #7 Share 27 Απριλίου 2010 έχει δίκιο ο φίλος klaz, όποιος σου έδωσε αυτή την τροφή έκανε λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 27 Απριλίου 2010 #8 Share 27 Απριλίου 2010 sorry κιόλας γιατί δεν έχω ιδέα από guppy αλλά ο φίλος ταϊζει αυτό για να μην κάψω το μυαλό μου πως είναι δυνατόν να μην κάνει για guppy;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Απριλίου 2010 Author #9 Share 27 Απριλίου 2010 ναι αυτο ταιζω. ελα ντε πως γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 27 Απριλίου 2010 #10 Share 27 Απριλίου 2010 ναι αυτο ταιζω. ελα ντε πως γινεται? παρε τροφη σε φυλλαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Απριλίου 2010 Author #11 Share 27 Απριλίου 2010 μπορεις φιλε να μου πεις την τροφη σε φυλαρακια να παω να τη ζητησω κατευθειαν? αυτη τη βασικη ή καπως ετσι... ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 27 Απριλίου 2010 #12 Share 27 Απριλίου 2010 Η κατι παρομοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 27 Απριλίου 2010 #13 Share 27 Απριλίου 2010 sorry κιόλας γιατί δεν έχω ιδέα από guppy αλλά ο φίλος ταϊζει αυτό για να μην κάψω το μυαλό μου πως είναι δυνατόν να μην κάνει για guppy;;; Ένα θα σου πω....Μια φορά την έριξα και τη φάγαν οι γαρίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 27 Απριλίου 2010 #14 Share 27 Απριλίου 2010 μπορείς να πάρεις και την TETRA GUPPY που είναι πιο ψιλό φυλαράκι και πλήρες για guppy + κάποια απο τις παραπάνω για ποικιλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Απριλίου 2010 Author #15 Share 27 Απριλίου 2010 οκ ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 27 Απριλίου 2010 #16 Share 27 Απριλίου 2010 ..οπως ειδες λοιπον τα ψαρακια σου μονο χαζα δεν ειναι αφου λειτουργει αψογα το ενστικτο επιβιωσης τους και γι'αυτο σου μαδησανε τον κηπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 29 Απριλίου 2010 Author #17 Share 29 Απριλίου 2010 παιδια το μονο που ειχαν σε νιφαδες τα πετ σοπ της περιοχης μου ήταν της sera to flora νιφαδες λαχανικων! κανει αυτο? λεει για ολα τα ζωοτοκα και αλγοφαγα ψαρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 29 Απριλίου 2010 Author #18 Share 29 Απριλίου 2010 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 29 Απριλίου 2010 #19 Share 29 Απριλίου 2010 πηγαινε και σε αλλα πετ σοπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 30 Απριλίου 2010 #20 Share 30 Απριλίου 2010 τα γκαπυ λατρευουν τις τροφες που μενουν στην επιφανια γιατι απο την φυση τους τρεφονται ετσι άρα λοιπον οποιαδηποτεμ τρογη βυθίζεται ειναι σαφες ότι τα δυσκολευει , παντωςνα ξερεις οτι ειναι πανφαγα και τρελαινονται και για κατεψυγμενη και ζωντανή τροφή!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 30 Απριλίου 2010 #21 Share 30 Απριλίου 2010 Εγω τα ταιζω με αυτην! Ειναι πολυ βολικη γιατι ειναι σε μικρα κομματακια που με λιγο τριψιμο μπορουν να την φανε και τα νεογεννητα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Απριλίου 2010 #22 Share 30 Απριλίου 2010 τα γκαπυ λατρευουν τις τροφες που μενουν στην επιφανια γιατι απο την φυση τους τρεφονται ετσι άρα λοιπον οποιαδηποτεμ τρογη βυθίζεται ειναι σαφες ότι τα δυσκολευει , παντωςνα ξερεις οτι ειναι πανφαγα και τρελαινονται και για κατεψυγμενη και ζωντανή τροφή!!!!!! Καλως ηρθες στο Aquazone και καλη διαμονη. Προτεινω να περασεις και απο την κατηγορια "καλως ηρθατε" και να συστηθεις σε ολους τους φιλους στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 30 Απριλίου 2010 #23 Share 30 Απριλίου 2010 τα γκαπυ λατρευουν τις τροφες που μενουν στην επιφανια γιατι απο την φυση τους τρεφονται ετσι άρα λοιπον οποιαδηποτεμ τρογη βυθίζεται ειναι σαφες ότι τα δυσκολευει , παντωςνα ξερεις οτι ειναι πανφαγα και τρελαινονται και για κατεψυγμενη και ζωντανή τροφή!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Απριλίου 2010 #24 Share 30 Απριλίου 2010 Τις προνυμφες απο τα κουνουπια και αρτεμια θεωρω οτι εννοει ο φιλος κωστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 1 Μαίου 2010 Author #25 Share 1 Μαίου 2010 κωστα εισαι λιγο εριστικος ετσι? χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος