Jump to content

ειναι φυσιολογικο που τα γκαμπυς μου τρωνε τα φυτα?

pozeras13

Recommended Posts

μια χαρα τρωνε ολη μερα και τωρα βαλθηκαν να τα ξεριζοσουν ολα :D

Με ποιες τροφές ταΐζεις?

Απο οσο ξερω κανενα ζωο δεν μπορει να χαζεψει.. :D

Τι φυτο μπορει ενα γκαπυ να ξεριζωσει??? :D

Ισως βρισκουν στα φυτα καποιο στοιχειο που λειπει απο τη διατροφη τους, η εχεις καποιο προβλημα με την ποιοτητα του νερου σου..

μα πως γίνεται τα γκαπάκια να ξεριζώσουν ένα φυτό; καταρχάς δεν κινούνται (κανονικά) σε τόσο χαμηλά στρώματα και δεύτερον έχουν τόσο μικρό σώμα και στομα.. πως τα καταφέρνουν. απορώ. μήπως απλά τα βλέπεις να τσιμπολογούν άλγη από τα φύλα;

τα ταιζω το guppy gran staple diet της sera και οχι δεν τρονε αλγη, βγαζουν τα μικρα φυλλα σιγα σιγα και σε λιγο θα αφησουν μονο το κορμο!!

καλα ταιζεις με μπιλλακια τα γκαπακια.....?

δωσε τους νιφαδες βασικης τροφης φιλε μου μαζι και σπιρουλινα σε νιφαδες.

μαλλον τα πεθανες στην πεινα......

έχει δίκιο ο φίλος klaz, όποιος σου έδωσε αυτή την τροφή έκανε λάθος...

sorry κιόλας γιατί δεν έχω ιδέα από guppy αλλά ο φίλος ταϊζει αυτό post-18281-1272367713_thumb.jpg

για να μην κάψω το μυαλό μου πως είναι δυνατόν να μην κάνει για guppy;;;

ναι αυτο ταιζω. ελα ντε πως γινεται?

μπορεις φιλε να μου πεις την τροφη σε φυλαρακια να παω να τη ζητησω κατευθειαν? αυτη τη βασικη ή καπως ετσι... ευχαριστω

sorry κιόλας γιατί δεν έχω ιδέα από guppy αλλά ο φίλος ταϊζει αυτό post-18281-1272367713_thumb.jpg

για να μην κάψω το μυαλό μου πως είναι δυνατόν να μην κάνει για guppy;;;

Ένα θα σου πω....Μια φορά την έριξα και τη φάγαν οι γαρίδες...

μπορείς να πάρεις και την TETRA GUPPY

tetraguppy.gif

που είναι πιο ψιλό φυλαράκι και πλήρες για guppy + κάποια απο τις παραπάνω για ποικιλία

οκ ευχαριστω πολυ

..οπως ειδες λοιπον τα ψαρακια σου μονο χαζα δεν ειναι αφου λειτουργει αψογα το ενστικτο επιβιωσης τους

και γι'αυτο σου μαδησανε τον κηπο! :D

παιδια το μονο που ειχαν σε νιφαδες τα πετ σοπ της περιοχης μου ήταν της sera to flora νιφαδες λαχανικων! κανει αυτο? λεει για ολα τα ζωοτοκα και αλγοφαγα ψαρια...

up

τα γκαπυ λατρευουν τις τροφες που μενουν στην επιφανια γιατι απο την φυση τους τρεφονται ετσι άρα λοιπον οποιαδηποτεμ τρογη βυθίζεται ειναι σαφες ότι τα δυσκολευει ,

παντωςνα ξερεις οτι ειναι πανφαγα και τρελαινονται και για κατεψυγμενη και ζωντανή τροφή!!!!!!

Εγω τα ταιζω με tetra_guppy.jpg.w180h338.jpg αυτην! Ειναι πολυ βολικη γιατι ειναι σε μικρα κομματακια που με λιγο τριψιμο μπορουν να την φανε και τα νεογεννητα!!! :D:D

τα γκαπυ λατρευουν τις τροφες που μενουν στην επιφανια γιατι απο την φυση τους τρεφονται ετσι άρα λοιπον οποιαδηποτεμ τρογη βυθίζεται ειναι σαφες ότι τα δυσκολευει ,

παντωςνα ξερεις οτι ειναι πανφαγα και τρελαινονται και για κατεψυγμενη και ζωντανή τροφή!!!!!!

Καλως ηρθες στο Aquazone και καλη διαμονη.

Προτεινω να περασεις και απο την κατηγορια "καλως ηρθατε" και να συστηθεις σε ολους τους φιλους στο φορουμ :D

:D:D:thumbup:

:D:D:thumbup:

Τις προνυμφες απο τα κουνουπια και αρτεμια θεωρω οτι εννοει ο φιλος κωστη... :bowdown:

κωστα εισαι λιγο εριστικος ετσι? χαχαχα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...