pozeras13 26 Απριλίου 2010 #1 Share 26 Απριλίου 2010 το λεω γτ δεν ενδιαφερομαι ακομα για γεννες και τετοια..... πειραζει να ειναι μονα ή θα αρχισουν να σκοτωνονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέργιος 26 Απριλίου 2010 #2 Share 26 Απριλίου 2010 αν δεν ενδιαφέρεσαι για γέννες οπως λες ειναι το καλύτερο που μπορεις να κάνεις δεν υπάρχει προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Απριλίου 2010 #3 Share 26 Απριλίου 2010 (edited) Μια ερώτηση εντελώς φιλικά και θα καταλάβεις γιατί το λέω... Θα ήθελες να σε κλείσουν σε ένα δωμάτιο με άλλους 10 μαντράχαλους? Τα αρσενικά Guppy είναι πανέμορφα αλλά αν ψάξεις καλύτερα θα βρεις και πολύ όμορφα θηλυκά. Ελπίζω να διαλέξεις το σωστό...Καλή συνέχεια φίλε μου! Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2010 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Απριλίου 2010 Author #4 Share 27 Απριλίου 2010 εχεις δικιο απλα τα μικρα θα τα αφησω αν μπορεσουν να κρυφτουν μονο τους στο κερατοφυλλο... θα ριχνω και λιγο κροκο διαλυμενο και ειδομεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Απριλίου 2010 #5 Share 28 Απριλίου 2010 Εγω δεν πιστευω οτι θα ειχαν προβλημα τα αρσενικα μονα τους. Θα το προτιμουσα αν δεν ηθελα να εχω γεννες στο ενυδρειο. ΥΓ το αυγο "λερωνει" πολυ το νερο. Κανε συχνες αλλγες (μετα το ταισμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 29 Απριλίου 2010 Author #6 Share 29 Απριλίου 2010 ουτος ή αλλος 3 φορες τη βδομαδα κανω αλλαγη το 30%... ειμαι ψιλοπορωμενος τωρα στην ααρχη, στα ντουζενια μου για τα ενυδρεια που λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 29 Απριλίου 2010 #7 Share 29 Απριλίου 2010 (edited) φιλε μου,,,το εχω δοκιμασει,,,,ειχα 3 αρσενικα πριν ΄παρω θυληκα,,,,κανενα απολυτως προβλημα,,,,και σε σχετικα μικρο ενυδρειο... Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2010 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος