ασυρος 26 Απριλίου 2010 #1 Share 26 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σας! Έχω ένα χρυσόψαρο εδώ και 9 μήνες. Το έχω σε ένα πλαστικό κουτί που αγόρασα από το petshop χωρίς να χρησιμοποιώ κάτι άλλο, εκτός από νερό βρύσης σε θερμοκρασία δωματίου. Σήμερα το ψαράκι γέννησε αυγά και δεν ξέρω τι να κάνω. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ! Με φιλικούς χαιρετησμούς Ασυρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στέργιος 26 Απριλίου 2010 #2 Share 26 Απριλίου 2010 με ενα ψαρακι δεν γινεται αναπαραγωγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ασυρος 26 Απριλίου 2010 Author #3 Share 26 Απριλίου 2010 Έχεις δίκιο. Ξέχασα να αναφέρω ότι αρχικά είχα δύο και ψόφησε το ένα. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο καιρό διαρκεί η κύηση στα χρυσόψαρα. Αν πάλι δεν είναι αυγά, τότε τι μπορεί να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 26 Απριλίου 2010 #4 Share 26 Απριλίου 2010 Τα χρυσόψαρα γονιμοποιούν τα αυγά έξω από το σώμα τους δηλαδή το θηλυκό τα γενάει και μετά το αρσενικό ρίχνει πάνω τους το σπέρμα του και τα γονιμοποιεί, οπότε καταλαβαίνεις που το πάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Απριλίου 2010 #5 Share 28 Απριλίου 2010 Αυγά μπορεί να είναι. Σίγουρα όμως δεν θα δεις ψαράκια γιατί δεν γονιμοποιήθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος