Nikolakias 26 Απριλίου 2010 #1 Share 26 Απριλίου 2010 Δεν εχω τιποτα ιδιαιτερα παρα μονο ανουμπια και μια βαλισνερια που περιμενο 1 μηνα παρε τα πανω της.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polidis 26 Απριλίου 2010 #2 Share 26 Απριλίου 2010 Δεν κανει κακο στα ψαρια αν τηρείς την δοσολογία. Και φυσικα ειναι πολυ καλο για τα φυτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 26 Απριλίου 2010 Author #3 Share 26 Απριλίου 2010 Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 26 Απριλίου 2010 #4 Share 26 Απριλίου 2010 μην το παρακάνεις όμως φίλε μου γιατί είναι εύκολα φυτά χωρίς πολλές ανάγκες οι ανούμπιες και οι βαλισνέριες. μήπως δεν έχεις καλό φωτισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolakias 26 Απριλίου 2010 Author #5 Share 26 Απριλίου 2010 (edited) μην το παρακάνεις όμως φίλε μου γιατί είναι εύκολα φυτά χωρίς πολλές ανάγκες οι ανούμπιες και οι βαλισνέριες. μήπως δεν έχεις καλό φωτισμό; Οχι οσο λεει η συσκευασια θα ριξω.Απο φωτισμο δεν εχω και τιποτα ιδιαιτερο.Μια daylight και εβαλα και ανακλαστηρα.Ωρες φωτισμου 9. Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2010 - Nikolakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος