gregog7 25 Απριλίου 2010 #1 Share 25 Απριλίου 2010 Ακούω γνώμες από άτομα που τα έχουν δοκιμάσει. Υπόψιν ότι τα βρήκα σε μαγαζί στη Θεσ/νίκη σε τίμές internet!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Απριλίου 2010 #2 Share 25 Απριλίου 2010 bio actf γιατι ειναι απιστευτα ικανοποιημενος.... μου φενεται οτι οι τιμες ca-mg-kh ειναι λιγο ποιο ψηλα απο το pro reef... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2010 #3 Share 25 Απριλίου 2010 Και πολυ ευκολοδιαλυτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 25 Απριλίου 2010 #4 Share 25 Απριλίου 2010 Προχθές έκανα την αλλαγή απο reef σε bioactif.......και τα δύο πάντως λοιώνουν απίστευτα εύκολα. Υπόλοιπες εντυπώσεις απο εμένα σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Απριλίου 2010 #5 Share 26 Απριλίου 2010 κ τα 2 ειναι παρα πολυ καλα! χρησιμοποιω το pro reef εδω κ 2 χρονια περιπου κ δεν ειχα ποτε παραπονο. βγαζει πολυ καλες τιμες κ διαλυεται παρα πολυ γρηγορα εχω διαβασει ομως οτι κ το actif εχει τα ιδια θετικα σημεια αλλα εχει την εξτρα "ικανοτητα" να βοηθαει αισθητα στην μειωση των νιτρικων. γι'αυτο κ η ιδια η εταιρια συστηνει μεγαλη προσοχη(αν οχι αποφυγη) εαν με αυτο το αλατι χρησιμοποιουμε κ αλλη μεθοδο μειωσης των νιτρικων οπως vodka,ξυδι,ζαχαρη κτλ οποτε κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο το actιf αφου σε γλυτωνει κ απο καποιο κοπο να προσθετεις τα παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 26 Απριλίου 2010 #6 Share 26 Απριλίου 2010 (edited) εξηγει με ποιο τροπο το πετυχαινει αυτο ? Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2010 - spin Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 26 Απριλίου 2010 Author #7 Share 26 Απριλίου 2010 κ τα 2 ειναι παρα πολυ καλα! χρησιμοποιω το pro reef εδω κ 2 χρονια περιπου κ δεν ειχα ποτε παραπονο. βγαζει πολυ καλες τιμες κ διαλυεται παρα πολυ γρηγορα εχω διαβασει ομως οτι κ το actif εχει τα ιδια θετικα σημεια αλλα εχει την εξτρα "ικανοτητα" να βοηθαει αισθητα στην μειωση των νιτρικων. γι'αυτο κ η ιδια η εταιρια συστηνει μεγαλη προσοχη(αν οχι αποφυγη) εαν με αυτο το αλατι χρησιμοποιουμε κ αλλη μεθοδο μειωσης των νιτρικων οπως vodka,ξυδι,ζαχαρη κτλ οποτε κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο το actιf αφου σε γλυτωνει κ απο καποιο κοπο να προσθετεις τα παραπανω Πραγματικά ενδιαφέρων,μπορεις να βρεις την αναφορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 26 Απριλίου 2010 Author #8 Share 26 Απριλίου 2010 Ακούω γνώμες από άτομα που τα έχουν δοκιμάσει. Υπόψιν ότι τα βρήκα σε μαγαζί στη Θεσ/νίκη σε τίμές internet!!!! edit** bio-actif 10kg--35,50e(τσιμπησα ένα) pro reef 10kg--33,90e pro reef 4kg--13,70e Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 26 Απριλίου 2010 Author #9 Share 26 Απριλίου 2010 Έχω μια απορεία,γιατι στο site της tropic marin δεν αναφέρουν πουθενά για αυτό το αλάτι( Tropic Marin Bio-actif); Τί παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Απριλίου 2010 #10 Share 27 Απριλίου 2010 νομιζω πως το ειχα διαβασει σε ενα αρθρο στο reefkeeping που του εκανε κατι σαν παρουσιαση θα προσπαθησω να το ξαναβρω κ θα ποσταρω αρκετοι λενε πως δουλευει καλυτερα κ το skimmer μετα τη χρηση του αλατιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Απριλίου 2010 #11 Share 27 Απριλίου 2010 το ενα το βρηκα ευκολα,το πιο αναλυτικο δεν το βρισκω ακομα http://reefbuilders.com/2010/03/23/tropic-...-salt-reviewed/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamos 28 Απριλίου 2010 #12 Share 28 Απριλίου 2010 Αγόρασα και εγώ αυτό το αλάτι και έχω μείνει ευχαριστημένος ,επίσης το skimer έχει αρχίσει να βγάζει περισσότερη σαβούρα απο πρίν που είχα το pro της ίδιας εταιρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 28 Απριλίου 2010 #13 Share 28 Απριλίου 2010 Αγόρασα και εγώ αυτό το αλάτι και έχω μείνει ευχαριστημένος ,επίσης το skimer έχει αρχίσει να βγάζει περισσότερη σαβούρα απο πρίν που είχα το pro της ίδιας εταιρίας. Εγω πάντως πάνω σε αυτό το θέμα δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά με το skimmer H&S Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 4 Μαίου 2010 #14 Share 4 Μαίου 2010 Ειπα να το παρω και εγω και δειχνει μια χαρα. Κυριως στην διαλυση του.Επισης στο skimmer(prizm) ειδα διαφορα στη "σαβουρα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhristos 4 Μαίου 2010 #15 Share 4 Μαίου 2010 Το πήρα κι εγώ. Για να το δουλέψω όμως έπρεπε πρώτα να σταματήσω τη χρήση βότκα-ξύδι-ζάχαρη σταδιακά. Το αποτέλεσμα των κοραλλιών κυρίως των sps είναι τραγική. Έχασαν όλα το χρώμα τους ακόμα και το glam. Προχθές έκανα την πρώτη αλλαγή 40 λίτρα και σήμερα τη δεύτερη άλλα 40. Θα συνεχίσω κάθε βδομάδα 30 λίτρα επί ένα μήνα να δω αν θα επανέλθουν τα κοράλλια και αν τελικά αξίζει το προϊόν για αυτά που λέει.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Μαίου 2010 #16 Share 4 Μαίου 2010 Το πήρα κι εγώ. Για να το δουλέψω όμως έπρεπε πρώτα να σταματήσω τη χρήση βότκα-ξύδι-ζάχαρη σταδιακά. Το αποτέλεσμα των κοραλλιών κυρίως των sps είναι τραγική. Έχασαν όλα το χρώμα τους ακόμα και το glam. Προχθές έκανα την πρώτη αλλαγή 40 λίτρα και σήμερα τη δεύτερη άλλα 40. Θα συνεχίσω κάθε βδομάδα 30 λίτρα επί ένα μήνα να δω αν θα επανέλθουν τα κοράλλια και αν τελικά αξίζει το προϊόν για αυτά που λέει.................. μη ξεχνάς να κάνεις μετρήσεις σε νιτρικά και φωσφορικά είναι σημαντικό στη φάση που είσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhristos 5 Μαίου 2010 #17 Share 5 Μαίου 2010 μη ξεχνάς να κάνεις μετρήσεις σε νιτρικά και φωσφορικά είναι σημαντικό στη φάση που είσαι Το ξέρω και σ' ευχαριστώ. Γι΄αυτό αποφάσησα πολλές αλλαγές, αύξηση αντιφώσφορου και θα ενεργοποιήσω πλέον το refugium για να βάλω μακροάλγες (να δω που θα βρω). Πάντος είδα διαύγεια στο νερό και έχω την αίσθηση ότι το προϊόν αξίζει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος