Jump to content

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΕΞΟΠΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Skimmer ΒΟΗΘΕΙΑ!!!|

Recommended Posts

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ JUWEL VISION 450 ΛΤ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ SKIMMER ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΖΟΝ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ Π ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΙΜΜΕΡ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.???ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ...ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ??ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ...ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ¨???ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΕΧΩ ΣΚΙΜΜΕΡ???Η ΤΟ ΦΛΙΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΙΕΟ JUWEL δν ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΣ Η ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ???? ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΡΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΥΑΛΙ.!!!ΤΙ ΦΤΑΕΙ??? ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!

Μην γραφεις με Κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις(*κανονισμος του Forum).

Έγινε επεξεργασία - Γιωργος guppy

για να φυγει η κιτρινίλα απο το νερο μπορεις να χρησιμοποιησεις ενεργο ανθρακα

για το σκιμμερ θα βρες πληροφοριες στα αρθρα του aquazone

καλο θα ηταν να μας πεις και τι υλικά εχεις στο φιλτρο σου. περισσότερα θα σου πουν οι πιο έμπειροι

Τι ψάρια έχεις? Πόσο καιρό?

Το σκίμμερ πλέον είναι το πιο απαραίτητο μηχανικό φίλτρο και επιπλέον οξυγονώνει το νερό (πολύ σημαντικό για το θαλασσινό). Ψάξε λίγο στο portal και θα βρείς πάρα πολλές πληροφορίες. Το βασικότερο είναι να διαβάζεις και να έχεις υπομονή...

:D

off-topic:

Σε χάσαμε τόσο καιρό Spin! Welcome back! :thumbup:

Οριστε ορισμενα χρησιμα αρθρακια.Οταν τα διαβασεις,εδω ειμαστε για τυχως αποριες

Skimmer,Fish only,ξεκινωντας.

καλο θα ηταν να μας πεις και τι υλικά εχεις στο φιλτρο σου. περισσότερα θα σου πουν οι πιο έμπειροι

εχω το φιλτρο του ενυδρειου εσωτερικο juwel που θεωρω πωσ ειναι πολυ καλο, εχει δυο μπλε σφουγαρια κατω μετα ενα πρασινο βιολογικο μετα ενα μπλε μετα ανθρακα κ πανω πανω υαλοβαμβακα..ο ανθρακασ καθε ποτε πρεπει να λλαζει??κ πρεπει να τον καθαριζω με νερο βρυσησ? γιατι τν προηγουμενη φορα ειχε καθαρισει πολυ βρωμια αλλα η κιτρινιλα εμεινε..

Τι ψάρια έχεις? Πόσο καιρό?

Το σκίμμερ πλέον είναι το πιο απαραίτητο μηχανικό φίλτρο και επιπλέον οξυγονώνει το νερό (πολύ σημαντικό για το θαλασσινό). Ψάξε λίγο στο portal και θα βρείς πάρα πολλές πληροφορίες. Το βασικότερο είναι να διαβάζεις και να έχεις υπομονή...

:D

off-topic:

Σε χάσαμε τόσο καιρό Spin! Welcome back! :D

εχω damsel 4,5 clown 2 yellow tank 1,k kati alla κ τα χω μερικα απο αυτα κανα 2 χρονια...

εχω damsel 4,5 clown 2 yellow tank 1,k kati alla κ τα χω μερικα απο αυτα κανα 2 χρονια...

Κάνε μας μια μικρή παρουσίαση του ενυδρείου σου, βάλε και μερικές φωτογραφίες και πες μας λίγα πράγματα για τη ρουτίνα συντήρησης που ακολουθείς όλο αυτό το καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...