takisokinawa 24 Απριλίου 2010 #1 Share 24 Απριλίου 2010 φιλοι χρειαζομαι την βοηθεια σας ειμαι νεος στην τρελα αυτη που την λετε χομπυ.. δεν εχω ενυδρειο κ τωρα βρηκα ενα μεταχειρισμενο reefακι να αγορασω της ΒΟΥU 100 λιτρων με λαμπα UV VECTON 200 αλλα μενω αθηνα κ αυτο ειναι επαρχια.. θελω να ρωτησω αν μου το στειλει ο ιδιοκτητης με πρακτοριο και αδειασει ολο το νερο για ευνοητους λογους θα ''χαλασει'' ο αραγωνιτης, ο ζωντανος βραχος, ή κατι αλλο που θα μεινει χωρις νερο τουλαχιστων 12 ωρες μιας κ ειναι απο πολυ μακρυα... κ κατι ακομα αξιζει να το αγορασω ή να βρω κατι αλλο??? ευχαριστω για τον χρονο σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Απριλίου 2010 #2 Share 24 Απριλίου 2010 (edited) Καταρχην πατα εδω για να σε γνωρισουν και τα αλλα μελη.Εχει καποιο κοραλι μεσα στο ενυδρειο? Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2010 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisokinawa 24 Απριλίου 2010 Author #3 Share 24 Απριλίου 2010 Καταρχην πατα εδω για να σε γνωρισουν και τα αλλα μελη.Εχει καποιο κοραλι μεσα στο ενυδρειο? δεν εχει κ πολλα πραγματα μεσα μονο ενα κοραλι κ 6-7 κιλα βραχο κ τον αραγωνιτη... η τιμη ξεχασα να πω πως ειναι 300 ευρο + τα μεταφορικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Απριλίου 2010 #4 Share 24 Απριλίου 2010 Ποσες ωρες κανει να ερθει με ΚΤΕΛ?Σε ποια περιοχη εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisokinawa 24 Απριλίου 2010 Author #5 Share 24 Απριλίου 2010 Ποσες ωρες κανει να ερθει με ΚΤΕΛ?Σε ποια περιοχη εισαι? εγω μενω κοντα σου στο αιγαλεω (αθηνα) κ αυτο ειναι πανω απο την θεσσαλονικη.. μιλησα με τον ιδιοκτητη κ μου ειπε πως μεχρι να το αδειασει, να το συσκευασει, να το παει στα πρακτορια, να ταξιδεψει, να φτασει, να παω να το παρω, να το στησω... καταλαβαινεις... θελει πολλες ωρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Απριλίου 2010 #6 Share 24 Απριλίου 2010 Εχει κλειστο καπακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisokinawa 24 Απριλίου 2010 Author #7 Share 24 Απριλίου 2010 Εχει κλειστο καπακι? εχει καπακι αλλα δεν νομιζω να ερθει γεματο γιατι στα πρακτορια δεν τα προσεχουν κ πολυ τα δεματα κ ποσο αλλο εαν ειναι κ βαρυ κ μην ξεχναμε πως ο φορτηγατζης θα εχει κ αλλα πραγματα μεσα φανταζεσε να φυγουν λιγα νερα σε καμια λακουβα (μιας κ εχουμε κ καλους δρομους) κ να τρελαθει ο ανθρωπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Απριλίου 2010 #8 Share 24 Απριλίου 2010 Δεν πιστευω να χυθει . Ποσο υψος εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisokinawa 24 Απριλίου 2010 Author #9 Share 24 Απριλίου 2010 Δεν πιστευω να χυθει . Ποσο υψος εχει? δεν ξερω φιλε μου το μονο που ξερω ειναι πως ειναι 100 λιτρων κ οτι ειναι κιβος μαλλον 50χ50χ50 λογικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Απριλίου 2010 #10 Share 24 Απριλίου 2010 με 10 εκατοστα πανω απο τον αραγωνιτη και κλειστο καπακι πιστευω οτι θα κρατηθει γιατι θα εχει υγρασια!Τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisokinawa 24 Απριλίου 2010 Author #11 Share 24 Απριλίου 2010 με 10 εκατοστα πανω απο τον αραγωνιτη και κλειστο καπακι πιστευω οτι θα κρατηθει γιατι θα εχει υγρασια!Τι λες? μαλλον αυτο θα κανω κ ο θεος βοηθος...... σαν ενυδρειο τα αξιζει τα λεφτα του??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Απριλίου 2010 #12 Share 24 Απριλίου 2010 Δεν ξερω καν τι δινει.Η αγγελια ειναι απο εδω μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takisokinawa 24 Απριλίου 2010 Author #13 Share 24 Απριλίου 2010 Δεν ξερω καν τι δινει.Η αγγελια ειναι απο εδω μεσα? οχι δεν ειναι απο εδω... κ δινει μονο οτι εχω γραψει πιο πανω, ενυδρειο, λαμπα, αραγωνιτη, 6-7 κιλα ζωντανο βραχο κ εναν κυκλοφορητη.. αυτα με 300 ευρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Απριλίου 2010 #14 Share 24 Απριλίου 2010 Εννοεις φιλτρο?Πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος