Jump to content

πρόβλημά με αστακο

Recommended Posts

πριν ειπες οτι προσφατα ειδες και κατι αλλο να ζει αναμεσα στα βραχια σου που εμοιαζε με γαριδα η μαλλον με αστακο.....

αν ισχυει αυτο και δεν κανεις λαθος τοτε ισως θα πρεπει να εξετασεις το ενδεχομενο να εχεις στο βραχο γαριδα MANTIS ζωο πολυ επικινδυνο για οποιονδηποτε οργανισμο στο συστημα σου

αυτο που ειδα σιγουρα δεν ειναι μαντις.

και παλι ο αστακος που εχω σε σχεση με αυτο που ειδα ειναι πολυ μεγαλος και πιστευω οτι εδω το μεγεθος παιζει ρολο. :D:D:thumbup::bowdown::ninja:

ο αστακός θα χορτάσει με τα υπόλοιπα από την τροφή που ρίχνεις

το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι απολύτως reef safe , θα σου χτυπήσει γαρίδες και ότι άλλο μπορέσει να φτάσει με τις δαγκάνες του

:D:D:thumbup::bowdown::ninja::o:o:wacko::wacko::wacko: δηλαδη κλοουνν και τανκ που λεω να βαλω? Έγινε επεξεργασία - misigun

θα προσπαθήσει αλλά δε είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει – δεν έχει δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα σύμφωνα με τις πηγές μου -

, δεν θα ανησυχούσα τόσο για τα ψάρια μια και δεν είναι τόσο επικίνδυνος για αυτά

οι γαρίδες και καβούρια όμως δύσκολα θα γλυτώσουν

για γαριδες και καβουρια δεν το συζητω...δεν θα μπουν ..μου φτανουν τα ψαρακια μου!!! :bowdown::ninja::o:o

ευχαριστω :wacko::wacko::wacko::thumbup::D:D:thumbup:

τον debelius lobster τον εχω στο ενυδρειο μου πανω απο δυο χρονια χωρις κανενα προβλημα σε ψαρια ,κοραλλια οπως επισης και 4 cleaner shrimps ,2debelius shrimps και 1 boxer πιο "υπουλη" ειναι η boxer κατα την αποψη μου... ο αστακος ειναι γενικα "κοτα" (μπορει βεβαια να παιζει ρολο και το μεγεθος του ενυδρειου στο οτι δεν εχω καποιο κακο κρουσμα...) μονο οταν ριχνω κατεψηγμενη τροφη αφηνει το ποστο του και ξαναχωνεται παλι αμεσως στην φωλια του.. πανεμορφος ειναι αλλα παρολο που τον εχω τοσο καιρο δεν τον εχω "χορτασει" γιατι μια που τσιμπαει το φαγητο και μια που εξαφανιζεται... χουντινι ενα πραμα... αυτα απο δικες μου παρατηρησεις..... :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...