jimn 23 Απριλίου 2010 #1 Share 23 Απριλίου 2010 Παιδιά το ενυδρείο μου έχει αρκετά σαλιγκάρια σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας.Τι είδος είναι αυτό το σαλιγκάρι? Είναι καλό ή να αρχίσω να βγάζω και να πετάω?Ρίξτε μια ματιά οι πιο έμπειροι και βοηθήστεεεεεεε. Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 23 Απριλίου 2010 #2 Share 23 Απριλίου 2010 Μπορείς να τραβήξεις μια πιο κοντινή και καθαρή φωτογραφία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Απριλίου 2010 #3 Share 24 Απριλίου 2010 Δεν φαίνεται καθαρά...Καταλαβαίνω όμως τι είναι.Μη σε ανησυχούν,δεν κάνουν κακό.Αν σε ενοχλούν αισθητικά βγάλε τα τώρα που είναι αρχή.Πρόσεξε τα ταΐσματα σου και αν αυξηθεί ο πληθυσμός βάλε Anentome helena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 24 Απριλίου 2010 Author #4 Share 24 Απριλίου 2010 Δεν φαίνεται καθαρά...Καταλαβαίνω όμως τι είναι.Μη σε ανησυχούν,δεν κάνουν κακό.Αν σε ενοχλούν αισθητικά βγάλε τα τώρα που είναι αρχή.Πρόσεξε τα ταΐσματα σου και αν αυξηθεί ο πληθυσμός βάλε Anentome helena. αν αυξηθεί ο πληθυσμός βάλε Anentome helena. Τι είναι το Anentome helena ? (sorry αλλά άσχετος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 24 Απριλίου 2010 #5 Share 24 Απριλίου 2010 (edited) Τι είναι το Anentome helena τα Anentome helena ειναι σαλιγκαρια που σκοτονουν σαλιγκαρια σαν και αυτα που εχεις ειναι ο καλιτερος τροπος για την μιωση των ανεπηθιμιτων σαλιγκαριωνδες και εδω http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2853 Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2010 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Απριλίου 2010 #6 Share 24 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 24 Απριλίου 2010 Author #7 Share 24 Απριλίου 2010 τα Anentome helena ειναι σαλιγκαρια που σκοτονουν σαλιγκαρια σαν και αυτα που εχεις ειναι ο καλιτερος τροπος για την μιωση των ανεπηθιμιτων σαλιγκαριων δες και εδω http://www.amazonios.gr/product_info.php?products_id=2853 [/quote Απίστευτο.....κανίβαλοι.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,τα apple snails που έχω δεν νομίζω να τα πειράξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 24 Απριλίου 2010 #8 Share 24 Απριλίου 2010 τα apple snails που έχω δεν νομίζω να τα πειράξουν? δεν είναι σίγουρο αλλά άμα θες βγάλε τα apple snails από το ενυδρείο μέχρι τα Anentome helena να κάνουν την δουλειά τούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος