Jump to content

νεος στο θαλασσινο......

Recommended Posts

γεια σε ολουσ..........ενασ φιλλοσ μου χαρισε 2νεμο 3κιλα ζωντανο βραχο ...ειχα και μια παλια γυαλλα και με εβαλε στην μπριζα....ειμαι και κατοχοσ βεβαια ενωσ δισκαδικου 200 λιτρα με 4 δισκακια αυτο τρεχει 9 μηνεσ χωρισ κανενα προβλημα !το θαλασσινο εχει 2 εβδομαδεσ που τρεχει το ενυδριο ειναι 50 λιτρα και ηθελα να ρωτισω για αυτο το σκιμμερ τισ γνωμεσ σας http://www.floraefish.com.br/loja/popup_image.php?pID=175 και βασικα τι τηα μπορουσα να βαλω σε κοραλια που να μην εχουν ιδιαιτερεσ απαιτησεις?οι ποιο εμπειροι τα φωτα σας...

Το συγκεκριμενο skimmer για ποσα λιτρα το δινει ο κατασκευαστης.Γενικα αν θες να βαλεις και κοραλια ,καλο ειναι να εχεις ενα skimmer για 200-400 λιτρα ενυδρειο.

Για τα κοραλια τωρα:Μπορεις να βαλεις μανιταρια και ζωανθιδες που ειναι και ομορφα και ευκολα.Τι φωτισμο εχεις?

mod note

Γραφε μονο μικρα ελληνικα σε παρακαλω πολυ :D .Κανονισμος του φορουμ

Διαβασε ΕΔΩ

Έγινε επεξεργασία - Δίας

apo oti eida ayto to skimmer einai gia 50 litra enydrio kai 50 litra einai kai to diko moy..epeidi to agorasa tha kanw me ayto douleia..???

Το skimmer πρεπει να ειναι για περισσοτερα λιτρα απο οτι το ενυδρειο σου.Εγω θα προτεινα γυρω στα 200 λιτρα.Μην ξεχναμε οτι το skimmer ειναι ο πνευμονας του ενυδρειου.

Λοιπόν,με αυτό το σκίμμερ ξεκίνησα μια φορά και έναν καιρό την περιπέτεια

μου στο θαλασσινο σε ένα νάνο που είχα.Είναι δυσχρηστο,η ρύθμιση του μεταβάλαται

ανάλογα με την στάθμη του νερού του ενυδρείου(μιλάω λίγω να πέσει ή να ανέβει η στάθμη

χαλάει η ρύθμιση).

Τώρα δουλευει σαν εξωτερικό φιλτράκι σε ένα μονομαχοενυδρείο.

Ελπίζω να σταθεις πιο τυχερός από εμένα.

υ.γ.

Αν μπορείς αλλαξέ το.

με αυτο το σκιμμερ για ποσα λιτρα ενυδριο το προεινετε?και για τον φωτισμο εχει κανεισ να μοθ προτεινει καμοια φτινη λυση?

με αυτο το σκιμμερ για ποσα λιτρα ενυδριο το προεινετε?και για τον φωτισμο εχει κανεισ να μοθ προτεινει καμοια φτινη λυση?

Πες μας της διαστάσεις του ενυδρείου σου ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...