christos k 16 Απριλίου 2011 #51 Share 16 Απριλίου 2011 φιλε ρικ! το "κερατοφιλο" πάνω στην επιφάνεια υπάρχει λόγος που δεν είναι κλαδεμένο? ρωτάω επειδή έχω και εγώ το ίδιο φυτό στο ενυδρείο αλλα το κλαδεύω συνεχεια..Επίσης έχω και εγώ 2 oscars στο ενυδρείο...Υπάρχει θέμα με το να μην υπάρχει πολύ φωτισμός στο ενυδρείο για τα ψαράκια μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 16 Απριλίου 2011 Author #52 Share 16 Απριλίου 2011 φιλε ρικ! το "κερατοφιλο" πάνω στην επιφάνεια υπάρχει λόγος που δεν είναι κλαδεμένο? ρωτάω επειδή έχω και εγώ το ίδιο φυτό στο ενυδρείο αλλα το κλαδεύω συνεχεια..Επίσης έχω και εγώ 2 oscars στο ενυδρείο...Υπάρχει θέμα με το να μην υπάρχει πολύ φωτισμός στο ενυδρείο για τα ψαράκια μας? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον φωτισμό γενικός τα Οσκαρ δεν είναι από τα ντροπαλά ψάρια, όσο για το κερατοφυλλο έκανα διαφόρους πειραματισμούς και επίσης επειδή είναι ρουφήχτρα ΝΟ3 βοηθά αρκετά στο να διατηρείτε το νερό καθαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 16 Απριλίου 2011 #53 Share 16 Απριλίου 2011 επειδή είναι ρουφήχτρα ΝΟ3 βοηθά αρκετά στο να διατηρείτε το νερό καθαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsta 30 Απριλίου 2011 #54 Share 30 Απριλίου 2011 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ OSCAR !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Απριλίου 2011 #55 Share 30 Απριλίου 2011 Καμιά καινούργια φωτογραφία για μας τους καθυστερημένους υπάρχει ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Μαίου 2011 Author #56 Share 2 Μαίου 2011 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ OSCAR !!!!!!!!!!!! Ευχαριστω πολυ φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 2 Μαίου 2011 Author #57 Share 2 Μαίου 2011 Καμιά καινούργια φωτογραφία για μας τους καθυστερημένους υπάρχει ????? Αντρέα επειδή αυτή την περίοδο επικρατεί ένα ψιλομπαχαλο μια που μου γενναναι ασύστολα, έχουν σκάψει όλο τον τόπο και έχουν ξηλώσει τα πάντα μόλις βρω λίγο χρόνο και το συμμαζέψω λίγο θα βγάλω καμία καινούργια Φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
καπτεν χουκ 2 10 Αυγούστου 2011 #58 Share 10 Αυγούστου 2011 πραγματικα εντυπωσιακο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!! μπραβο και χαρα στο κουραγιο σου,ελπιζω πως και το δικο μου μολις τελειωσει να εχει το αναμενομενο αποτελεσμα απ οτι καταλαβα παντος και απο την κατασκευη μου εχει πεσει πολυ δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 10 Αυγούστου 2011 Author #59 Share 10 Αυγούστου 2011 πραγματικα εντυπωσιακο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!! μπραβο και χαρα στο κουραγιο σου,ελπιζω πως και το δικο μου μολις τελειωσει να εχει το αναμενομενο αποτελεσμα απ οτι καταλαβα παντος και απο την κατασκευη μου εχει πεσει πολυ δουλεια Καλα καταλαβες φιλε μου αλλα πανω απο ολα ειναι η προσωπικη ευχαριστησει στο τελος που σε ξεπληρωνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarovaremenos 11 Αυγούστου 2011 #60 Share 11 Αυγούστου 2011 άξιος πατριώτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Αυγούστου 2011 Author #61 Share 11 Αυγούστου 2011 άξιος πατριώτη! Ευχαριστω φιλε μου, να σε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VAGGELIS BAL 21 Αυγούστου 2011 #62 Share 21 Αυγούστου 2011 Πολυ ωραίο,άξιος. Βάλε και καμιά νεα φότο να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Δεκεμβρίου 2011 Author #63 Share 26 Δεκεμβρίου 2011 Χαιρετω την παρεα. Μια που περασε αρκετος καιρος ειπα να κανω μια μικρη αναδρομη του ενυδρειου μου. Ας αρχισουμε λοιπον με μια γενικη οταν ακομα ηταν φρεσκοστρωμενο. Καλως ηρθατε στο νεο σπιτικο σας. Και το γλυφτρωνι της παρεας. Με τον καιρο το κερατοφυλλο γεμισε τον τοπο σε καποια φαση. Ο εσωτερικος χωρος του φιλτρου και το μεγαλο μπουκαλι DIY διοξειδιου. Να και μια απο τις 3 γεννες. Και μερικες τωρινες. Εχω ενα θεμα με την ΒΒΑ, αλλα την κραταω σε ενα βαθμο με excel. Ελπιζω καποια στιγμη να αναβαθμισω την φιλτρανση μια που εχω καποιες ιδεες στο μυαλο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekomike 29 Δεκεμβρίου 2011 #64 Share 29 Δεκεμβρίου 2011 Perfecto!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 29 Δεκεμβρίου 2011 Author #65 Share 29 Δεκεμβρίου 2011 Να σε καλα Ekomike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirosk 22 Ιανουαρίου 2012 #66 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Αξιος δάσκαλε.....χομπίστες με μεράκι σαν και σένα ομορφαίνουν τον χώρο και ανάβουν τα αίματα. (ερώτηση: αυτό που ακολουθεί το παπαγαλόψαρο είναι αφρικανάκι....εξ αχυστίας? Εάν ναι γιατί δεν το διακρίνω καθαρά ενδιαφέρομαι για συμπεθεριό....μιας και έχω μερικά...να φέρω για αρραβώνες όταν ανέβω βόλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 23 Ιανουαρίου 2012 #67 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Μικρα βγαινουν απο τις γεννες των Οσκαρ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 23 Ιανουαρίου 2012 #68 Share 23 Ιανουαρίου 2012 τη εκανες!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Ιανουαρίου 2012 Author #69 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Αξιος δάσκαλε.....χομπίστες με μεράκι σαν και σένα ομορφαίνουν τον χώρο και ανάβουν τα αίματα. (ερώτηση: αυτό που ακολουθεί το παπαγαλόψαρο είναι αφρικανάκι....εξ αχυστίας? Εάν ναι γιατί δεν το διακρίνω καθαρά ενδιαφέρομαι για συμπεθεριό....μιας και έχω μερικά...να φέρω για αρραβώνες όταν ανέβω βόλο) Σπυρο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ναι ειναι αφρικανος που ειχα με μια θυλικια απο το πρωτο ενυδρειο μου. Οι θυλικια μετα απο 3 γεννες απεβιωσε ενω τα γεννητουρια της τα εχω δωσει και εχω ακομα αυτον και εναν γιο που θα παει στον κουνιαδο μου καποια στιγμη. Δεν θελω να μπλεξω σε γεννες αυτη την στιγμη μια που ειμαι φουλ στα ψαρια και εκτος αυτο κανονικα θα επρεπε να βαλω μπρος και το τριτο ενυδρειο με μαου μαου μεσα, πραμα το οποιο για την ωρα οι καιροι με ζοριζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Ιανουαρίου 2012 Author #70 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Μικρα βγαινουν απο τις γεννες των Οσκαρ??? Οχι φιλε μου! Καθε φορα μετα απο μια με δυο μερες εξαφανιζονται! Υποπτευομε το γλυφτρωνι που εχω αλλα και απο την αλλη δεν το επιδιωκο να σου πω και την αληθεια μια που δεν θα ξερω τη να τα κανω. Μαλιστα ο ενας αρσενικος θα φυγει απο μεσα γιατι οσο πλησιαζει η ανοιξη θα εχουμε παλι τσαμπουκαλεματα και εκτος αυτου θελω και να ελατωσω και τα αποβλυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Ιανουαρίου 2012 Author #71 Share 23 Ιανουαρίου 2012 τη εκανες!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 23 Ιανουαρίου 2012 #72 Share 23 Ιανουαρίου 2012 απλα υποκλεινομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 23 Ιανουαρίου 2012 Author #73 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Και εγω αρχαριος και απο το μηδεν ξανααρχισα πριν κανα δυο χρονια, απλα κολλησα ασχημα με τα Οσκαρ και την ολη φαση!!! :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 27 Ιανουαρίου 2012 #74 Share 27 Ιανουαρίου 2012 Rik επέτρεψε μου! Απλά και ταπεινά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Ιανουαρίου 2012 Author #75 Share 30 Ιανουαρίου 2012 Rik επέτρεψε μου! Απλά και ταπεινά! Νικο σε ευχαριστω φιλε. Δεν ξερω γιατι αλλα οταν καποιος ποσταρει σε αυτο το θεμα μου δεν περνω καμια ειδοποιηση γιατι; Σας παρακαλω mod εαν το δειτε ενημερωστεμε, ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος