Jump to content

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΠΛΟΥ Rio 400

Recommended Posts

πιστευετε οτι μπορει να γινει με ασφαλεια?

δηλαδη να φυγουν τα 2 καθετα ξυλα που δημιουργουν προβλημα και να τοποθετηθει σιδερενια κατασκευη εσωτερικα.

μαλιστα η σιδερενια κατασκευη μπορει να εχει εξτρα πχ

2-3 ραβδους πανω

αντι για τεσσερα ποδια , 8 ποδια. δυο εξτρα ποδια πισω και δυο μπροστα απο εκει που εφυγαν τα καθετα ξυλα

εχω δει να φτιαχνουν μικρο σαμπ ακριβως στο κεντρο που ειναι το ραφι και να δουλευει.

αυτο που σκεφτεσαι μου φαινεται αρκετα πιο επικινδυνο,γιατι μην ξεχνας πως ειναι ζυγισμενη ακριβως η μελαμινη που σηκωνει ολο το φορτιο.....

εγω δεν θα το εκανα.

αφου θα ειναι η ιδια κατασκευη αν καναμε δικια μας μονο που μπει εσωτερικα.

οι μονες διαφορες θα ειναι

1) τα ποδια της σιδερενιας βασης θα πατανε στη βαση και οχι στο δαπεδο (αρνητικο αλλα μπορει να κοπει η βαση ωστε να πατησουν στο δαπεδο)

2) η εσωτερικη σιδερενια κατασκευη θα ειναι μικροτερη σε διαστασεις αφου θα μπει εσωτερικα της ξυλινης βασης

Εγω σκεφτομουν κατι αλλο.

Να αγορασω ενα ξυλο διαστασεων 150Χ50, δηλαδη στις ιδες διαστασεις που ειναι και το ξυλο ακριβως κατω απο το ενυδρειο, θα το τοποθετουσα στην θεση του πατου (το αρχικο ξυλο στο πατωμα ειναι 130Χ50) και θα μετακινουσα τα δυο ντουλαπακια στις ακρες. Δεν χρειαζεται να αγορασεις κανενα αλλο ξυλο, τα ιδια υλικα, απλα θα τοποθετηθουν κατα 10 εκατοστα απο καθε μερια πιο εξω.

Με αυτον τον τροπο θα κερδιζα 20 εκατοστα για sump στο κεντρο.

Ισως να μην το θεωρεις παλι αρκετο αλλα ηδη μιλαμε για ενα χωρο 65Χ40Χ50, δηλαδη 130 λιτρα. (εχω αφησει ενα χωρο 20εκατοστα απο πανω για να μπορεις να κανεις εργασιες συντηρησης). Δηλαδη τα 130 λιτρα δεν ειναι πιεσμενα, θα ειναι φυσιολογικα. Μεσα εκει μπορεις να βαλεις επαρκη ποσοτητα υλικου για το ενυδρειο.

Έγινε επεξεργασία - orck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...