RENIA 21 Απριλίου 2010 #1 Share 21 Απριλίου 2010 (edited) καλησπερα σε όλα τα μελοι του forum... έχω 2 ζευγάρια gambi και το ένα από τα δυο θηλυκά που έχω,με βάσει φωτογραφίες που είδα είναι εγυος....πια είδη είναι επικίνδυνα να μου φάνε τα μικρά μου αν γεννήσει?και τι θα μπορούσα να κάνω για αυτό?πια είδη φυτόν είναι αυτά που θα μπορούσα να βάλω στον αφρό? έχω 4 φυτά άλλα όχι του αφρού....!! Έγινε επεξεργασία 21 Απριλίου 2010 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Απριλίου 2010 #2 Share 21 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Απριλίου 2010 #3 Share 21 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Απριλίου 2010 #4 Share 21 Απριλίου 2010 καλως ηρθες.1 αρσενικο και 3 θυληκα ειναι ο καλυτερος συνδιασμος. μπορεις να προμηθευθεις λιγο κερατοφυλλο που ειναι καλο για τα νεογνα τις πρωτες τους μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_th 21 Απριλίου 2010 #5 Share 21 Απριλίου 2010 kalhspera,to sigouro einai pws ola ta neogna k ta auga einai idanikh trofh gia ta megalutera psaria,apokei k ustera oti zhsei to bazoume se allo enudrio "me 8ermostath"!!ka8oti einai tropika!ti ennoeis otan les gia fyta tou afroy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 21 Απριλίου 2010 #6 Share 21 Απριλίου 2010 Kαλως ορισατε και οι δυο..... Θα παρακαλουσα μονο να γραφεις με Ελληνικα πεζα γραμματα. Ειναι κανονισμος του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_th 21 Απριλίου 2010 #7 Share 21 Απριλίου 2010 οπως θελεις,εχεις δικιο,απλα η συνηθεια.....καταλαβαινεις,συγνωμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 21 Απριλίου 2010 #8 Share 21 Απριλίου 2010 Καλώς ήλθες και καλή διαμονή! Για απαντήσεις στις ερωτήσεις σου,να κάνεις μια αναλυτική παρουσιαση του ενυδρείου στην αναλογη θεματική ενότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Απριλίου 2010 #9 Share 21 Απριλίου 2010 Ρίξε μια ματιά στο προφίλ των ψαριών σου. -> http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1041 Κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου στην αντίστοιχη θεματική ενότητα -> http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=255 Αρχικά πρέπει να γνωρίζεις οτι και τα ίδια τα Γκάπυ τρώνε τα μικρά τους.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυτά επιφανείας όπως το κερατόφυλλο και ψηλά πυκνά φυτά όπως η Cabomba caroliana,ώστε να μπορούν να προστατευθούν.Όπως είπε και ο φίλος "klaz" τα συγκεκριμένα ψάρια ζούνε σε χαρέμια 1 αρσενικού προς 3 θηλυκών ώστε να μη στρεσάρονται τα θηλυκά από το κυνήγι των αρσενικών για αναπαραγωγή. Διάβασε,ενημερώσου και προετοιμάσου κατάλληλα ώστε να διατηρήσεις ένα υγιές ενυδρείο που θα το χαίρεσαι χωρίς προβλήματα.Η γνώση είναι στα χέρια σου μέσω του Aquazone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 21 Απριλίου 2010 #10 Share 21 Απριλίου 2010 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 22 Απριλίου 2010 #11 Share 22 Απριλίου 2010 Καλως ηρθες στο Aquazone. Καλη διαμονη και καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 22 Απριλίου 2010 #12 Share 22 Απριλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 25 Απριλίου 2010 #13 Share 25 Απριλίου 2010 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ 2 Μαίου 2010 #14 Share 2 Μαίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts