benkimim 1 Ιουλίου 2006 #1 Share 1 Ιουλίου 2006 Για σας παιδιά. Εγώ είμαι από την Τουρκια. Συγγνώμη που δεν ξέρω καλά Ελληνικά. Θέλω να σας δείξω το ενυδρείο μου και τα ψαρια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Ιουλίου 2006 #2 Share 1 Ιουλίου 2006 Καλωσόρισες στη παρέα του Aquazon φίλη benkimim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 1 Ιουλίου 2006 #3 Share 1 Ιουλίου 2006 Καλώς ήλθες στην παρέα μας φίλε benkimim !!! Είναι χαρά μας να είσαι κοντά μας και ελπίζω στο μέλλον να υπάρχουν πολλά μέλη από γειτονικές χώρες! Τα ελληνικά σου τα βρίσκω άψογα !!! Αν και δεν έχω πιράνχας μπορώ να σου πω ότι το ενυδρείο σου και τα ψαράκια σου είναι πολύ ωραία! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkimim 1 Ιουλίου 2006 Author #4 Share 1 Ιουλίου 2006 Καλο σας βρήκα. Σας ευχάριστο παρα πολύ. Από δω και ύστερα θα είμαι μαζί σας. Καλή συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 1 Ιουλίου 2006 #5 Share 1 Ιουλίου 2006 αψογο το ενυδρειο σου καλως σε βρηκαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 1 Ιουλίου 2006 #6 Share 1 Ιουλίου 2006 Καλώς ήρθες στην παρέα μας γειτόνισσα… Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου… Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 1 Ιουλίου 2006 #7 Share 1 Ιουλίου 2006 κι από μένα φίλε Benkimim! Tα ελληνικά σου είναι μια χαρά. Όσο για το ενυδρείο σου πολύ ωραίο. Αν ήθελες να μας έκανες μια παρουσίαση του ενυδρείου και του εξοπλισμού σου! Πιστεύω θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 1 Ιουλίου 2006 #8 Share 1 Ιουλίου 2006 Καλος ηρθες φιλε Το ενυδρειο σου ειναι αψογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 1 Ιουλίου 2006 #9 Share 1 Ιουλίου 2006 Παιδιά το ίδιο λάθος έκανα και εγώ! Είναι η φίλη μας και όχι ο φίλος μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 1 Ιουλίου 2006 #10 Share 1 Ιουλίου 2006 Παιδιά το ίδιο λάθος έκανα και εγώ!Είναι η φίλη μας και όχι ο φίλος μας! 27580[/snapback] Oooops sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 1 Ιουλίου 2006 #11 Share 1 Ιουλίου 2006 (edited) Kαλώς ήρθες benkimim στο aquazone.... Xαίρομαι ιδιαίτερα που άλλο ένα μέλος προστείθετε στην ομάδα των piranha lovers καθώς σιγά σιγά μαζευόμαστε αρκετοί.EΔΩ υπάρχει ειδική κατηγορία για τα predatory που μπορείς να βρείς και να ποστάρεις ότι θες για τα συγκεκριμένα είδη.... ΚΟΥΚΛΙΑ τα ψαράκια σου κούκλα και το ενυδρείο Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!!!!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 1 Ιουλίου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 1 Ιουλίου 2006 #12 Share 1 Ιουλίου 2006 Και σαν πρώτη γυναίκα κάτοχο θηρευτών που ξέρω σου βγάζω το καπέλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkimim 1 Ιουλίου 2006 Author #13 Share 1 Ιουλίου 2006 Δεν πειράζει παιδιά. Ναι είμαι η φιλί σας. Έχετε δίκιο γιατί σε αυτή τι κατάσταση δεν περιμένατε μια γυναικα e? (πάλι συγγνώμη για τα Ελληνικά μου δεν είναι πολύ καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 1 Ιουλίου 2006 #14 Share 1 Ιουλίου 2006 Καλως ηρθες στην παρεα μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 2 Ιουλίου 2006 #15 Share 2 Ιουλίου 2006 Καλώς ήρθες στο club! Το ενυδρείο σου είναι αρκετά λιτό και όμορφο. Το ίδιο και τα piranhas σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMANCER 2 Ιουλίου 2006 #16 Share 2 Ιουλίου 2006 ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 3 Ιουλίου 2006 #17 Share 3 Ιουλίου 2006 WELCOME to AQUAZONE .... !!!! Καλη συνεχεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts