G_lantern 21 Απριλίου 2010 #1 Share 21 Απριλίου 2010 παιδια θελω τη βοηθεια σας... στο μικρο μου ενυδρειακι που εχω μερικες red cherry και μερικα apple snails εχω γεμισει υδρες ξεκινησαν ενα-δυο και τωρα ειναι παντου... πως γινεται να τις διωξω??? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Απριλίου 2010 #2 Share 21 Απριλίου 2010 Να φωναξεις τον Ηρακλη περα απο την πλακα δες http://www.aquazone.gr/forums/lofiversion/...php/t35830.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Απριλίου 2010 #3 Share 21 Απριλίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/lofiversion/...php/t35832.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 21 Απριλίου 2010 Author #4 Share 21 Απριλίου 2010 ευχαριστω φωτη για τις απαντησεις αλλα μπερδευτηκα... τελικα τι να κανω για να τις διωξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Απριλίου 2010 #5 Share 21 Απριλίου 2010 Στο δευτερο λινκ,λεει πως να τις διωξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Απριλίου 2010 #6 Share 21 Απριλίου 2010 Οι ύδρες σίγουρα θα σου φάνε μικρά γαριδάκια... Από την άλλη εγώ θα έλεγα να μην τις διώξεις. Προσωπικά μου αρέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Απριλίου 2010 #7 Share 21 Απριλίου 2010 Για δοκίμασε 3 αλλαγές νερού 30% με διαφορά 4 ημερών και πες μας αποτελέσματα, φαντάζομαι θα είναι εύκολο σε μικρό ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@nikos@@ 21 Απριλίου 2010 #8 Share 21 Απριλίου 2010 Συγνωμη.Στο μικρο μου ενυδρειο εχω και εγω αρκετες απο αυτες αλλα δεν πειραζουν τις γαριδες,απλα οταν καποια γιαριδα η σαλιγκαρι τις αγκιξει κανει σαν να τσιμπιθηκε απο κατι τιποτα παραπανω!Εγω τις αφαιρω με το χερι τριβοντας το στο τζαμι ολες οι υδρες κολανε πανω στο χερι μου.Στα πλαινα τζαμια τις αφηνω γιατι μου αρεσουν πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 21 Απριλίου 2010 Author #9 Share 21 Απριλίου 2010 Για δοκίμασε 3 αλλαγές νερού 30% με διαφορά 4 ημερών και πες μας αποτελέσματα, φαντάζομαι θα είναι εύκολο σε μικρό ενυδρείο. οκ θα το επιχειρησω δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουνε απλα εχει αρχιζει και γεμιζει ολο το ενυδρειο και απο γαριδοσαλλιγαροενυδρειο θα γινει υδροενυδρειο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος